- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #91.541
Yaşadık ama toparlandik zor değil canım biraz ilgili ol kocana karşı tamam yorgunluk bende de fecii oluyor ama ona zaman ayırıyorum zorda olsaKizlaaaaaaaar benim çok büyük bir sıkıntım var şöyleki biz eşimle çok büyük aşkla evlendik ailem karşı olmasına rağmen hiç dinlemeden evlendik pişman da olmadım çok şükür. Aman çok geriye gittim kısaca anlatiyim biz birbirimize hep aşkla bakardık hamile kaldığımı öğrendiğim andan itibaren benim bulantilarim sonra doğum sonra çocuğun geceleri uyumamasi derken bugune geldik ve bu süre içinde birbirimizden çok uzaklastigimizi hissediyorum okadar yoğun ve yorgunum ki yanına bile yaklasmiyorum kaç aydır böyle giderse daha da kötüye gidecek diye korkuyorum sizde bunları yasadiniz mı
Beraber aynı yatakta yatmadiktan sonra zor canım düzene girmesi, ben çocuğuma oda yaptım doğmadan, sonra doğdu odasında kanepede uyumaya başladım tabi esimde yatak odasında tek başına iyice kopmaya başladık sonra ben çocuğun 40 i cikar cikmaz oğlumla birlikte odama geri döndüm yemişim çocuk odasını şimdi üçümüz yatak odasında mutlu mutlu yatıyoruz maşallah :))Tam anlattigin şeylerin aynisini yaşıyorum çok uzaklaştık şimdi de tayin çıkan yere gitti çalışmaya başladı ama gttigini iyi oldu biraz özledik birbirimizi.coxuktan hiç bsye fırsat yok ki tek konumuz tek mutluluğumuz çocuk eşim oyun oynuyor bilgisayar başında ben bebekle uğraş snra uyuyorum o hala oyun oynuyor sabah ben bebekle kalkıyorum erkenden o uyuyor gece zaten o salonda ben tek yatıyorum bilmiyorum ne zaman düzelir
İşte horluyordu bebek uyaniyordu o da salonda yatmaya başladı bence de uzaklasmada en büyük etken ayrı yatmak
Benimde esimin doğum günü önümüzdeki hafta çocukla ne yapilirki napsam ?Tanıdık geldiama artık bi yerden başlamak gerek. Yavrularımız bize muhtaç rabbimin emaneti onlar güzel bakmak gerek ama onları da iyi bir ailede büyümemiz gerek. Sanırsam eşimde farkına vardı uzaklaştığımızı bu sıra hediye falan almaya başladı tabi ben bir kadın olarak bi anda gelen hediyeler falan noluyoruz dedim ama akşamları klasik manzara işten gelir yemek yeriz ben çocuğu ona postalarım kendim örgü yaparım o telefonla takılır sonra yatmaya gider ben çocuğu uyutur uyurum. Sonra sabah o kaşlar gider. Doğuma kadar onu kapıdan göndermediğim toplasan 5 anca eder hasta da olsam kalkmışımdır ama şimdi gece uyanıp uyanmak çok yoruyor. Ama birşeyler yapmak gerek dedim ve eşimin bu hafta doğum günü var ben de masa hazırlayıp hediyeler almayı düşünüyorum.
Benimde esimin doğum günü önümüzdeki hafta çocukla ne yapilirki napsam ?
Bende 10 dan sonra birşeyler düşünüyorum yemek olmaz vakit geç ayy ne zor işler zaten romantik de değilimdir bakicam artıkkBaşbaşa takılabilmek için tek şans gece. O yüzden gece salonu hazırlamayı düşünüyorum zaten bişi yenmez gece pasta balon mumlar falan. Oğlumla olan resimleri çıkarttım onlara da keçeden çerçeve yaptım duvara asacağım tişört gömlek falan da alırım diyr düşündüm. Çocuk da uyuduğu için başbaşa güzel olur diye. gündüz kahvaltı falan hazırlasam dedim bu sefer de çocuğa bakarken yine olmaz diye en iyi aklıma bu geldi.
Bende 10 dan sonra birşeyler düşünüyorum yemek olmaz vakit geç ayy ne zor işler zaten romantik de değilimdir bakicam artıkk
32 diş çıkacak 2 güneBizim 1 diş daha patladı ne kafa atmış mübarek
Of patlasdsa rahat etse kuzular . Bızımde hep o cıvar canım surup içmiyo yaa bende mecbur fıtıl atıyorumBugün 4.gun.ust iki disi.gece ve bu sabah çok kötüydü ateşi de 38i geçmiyor.emin oldum dişten oluyor jel sürünce rahatliyor calpol de veriyoruz a101den bı bant almıştım ta ne zaman. alnına ondan yapıştırdım o da iyi geldi sabah calpol verdik uyudu düzeldi snra. şu an iyi çok şükür
Fazla bişey yapmaz eşim arada benim işim olursa bakar okadar simdi bide annemlerdeyiz 2ay iyice uzaklastikYasadik tabiki cnm ama burda esinin de hem destegi hem sana karsi oln ilgili onemli o da hepten kendini salmamali ama artik cocuklar epey buyudu bu isi de bi duzene oturtsan guzel olur
Eski halimizi düşününce çok üzülüyorum aşk bukadar çabuk biter mıTam anlattigin şeylerin aynisini yaşıyorum çok uzaklaştık şimdi de tayin çıkan yere gitti çalışmaya başladı ama gttigini iyi oldu biraz özledik birbirimizi.coxuktan hiç bsye fırsat yok ki tek konumuz tek mutluluğumuz çocuk eşim oyun oynuyor bilgisayar başında ben bebekle uğraş snra uyuyorum o hala oyun oynuyor sabah ben bebekle kalkıyorum erkenden o uyuyor gece zaten o salonda ben tek yatıyorum bilmiyorum ne zaman düzelir
Fitil sünnetten artmıştı aslında ama aklıma gelmedi hic.gece rahat uyurdu çocuk bu gece versem mi acabaR
Of patlasdsa rahat etse kuzular . Bızımde hep o cıvar canım surup içmiyo yaa bende mecbur fıtıl atıyorum
Evet benim de aklıma geliyor markete gitmiştik yeni evliyken. birbirimize nasıl baktiysak kasiyer kız yeni mi evlisiniz çok güzel bakıyorsunuz birbirinize demişti şaşırmıştık biz de:) şimdi o bakışlardan eser yok.o zaman da çok kavga ederdik bzm kavgamiz hc bitmedi ama aşk vardı o zmn en azindanEski halimizi düşününce çok üzülüyorum aşk bukadar çabuk biter mı
Evet bişey biliyoruz da söylüyoruz şekerimKız şu doğumdan sonra patlak top dedin ya o zaman aklıma o gelmişti gerçekten de patlak top gibiydi müthiş benzetme
Hayırlı olsun kuzum benimki artık arka arkaya çıkmaya başladı köpek dişi çıktı şimdi azılar çıkıyor ama çok yoruyor beniBizim 1 diş daha patladı ne kafa atmış mübarek
Hepimiz ayni haldeyiz herhalde kizlar. Bizde de farkli bi durum yok sizinkilerden. Annem sagolsun cocukla hep ilgilenio da bende telefonla fln ilgileniorum muzik dinliorum kafa dagitiorum ise gitmektw iyi gelio zaten. Ama es konusunda bizde de dogum sonrasi degisti yani uyuyo cogunlukla nobetten gelio die. Ben isten geliorum uyanio nobete gidio fln :) evde oldugu aksamlarda da A Askina eskiya nin dedigi gibi oyun oynuo :) biz ayri yatmadik hic dogdugundan beri annem cocukla ayni odada oldugu icin ama durumda degisiklik olmuo elde telefon oyun oynayarak film izleyerek uyuyo :)Eski halimizi düşününce çok üzülüyorum aşk bukadar çabuk biter mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?