bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yaşadık ama toparlandik zor değil canım biraz ilgili ol kocana karşı tamam yorgunluk bende de fecii oluyor ama ona zaman ayırıyorum zorda olsa

Beraber aynı yatakta yatmadiktan sonra zor canım düzene girmesi, ben çocuğuma oda yaptım doğmadan, sonra doğdu odasında kanepede uyumaya başladım tabi esimde yatak odasında tek başına iyice kopmaya başladık sonra ben çocuğun 40 i cikar cikmaz oğlumla birlikte odama geri döndüm yemişim çocuk odasını şimdi üçümüz yatak odasında mutlu mutlu yatıyoruz maşallah :))

İşte horluyordu bebek uyaniyordu o da salonda yatmaya başladı bence de uzaklasmada en büyük etken ayrı yatmak

Benim eşimde çok horluyor. İlk zaman 2-3 gün oyüzden bizde ayrı yattık ama sonra çocukda alışmalı bu sese dedim alıştı da. Eski rayına oturta biliriz inşallah büyüdü artık sıpacanlar gerçi şimdi daha büyük yorgunluk oyun oyna peşinde koş

Benimde esimin doğum günü önümüzdeki hafta çocukla ne yapilirki napsam ?

Benimde esimin doğum günü önümüzdeki hafta çocukla ne yapilirki napsam ?

Başbaşa takılabilmek için tek şans gece. O yüzden gece salonu hazırlamayı düşünüyorum zaten bişi yenmez gece pasta balon mumlar falan. Oğlumla olan resimleri çıkarttım onlara da keçeden çerçeve yaptım duvara asacağım tişört gömlek falan da alırım diyr düşündüm. Çocuk da uyuduğu için başbaşa güzel olur diye. gündüz kahvaltı falan hazırlasam dedim bu sefer de çocuğa bakarken yine olmaz diye en iyi aklıma bu geldi.

Bende 10 dan sonra birşeyler düşünüyorum yemek olmaz vakit geç ayy ne zor işler zaten romantik de değilimdir bakicam artıkk

Biz de 8 aylik kontrolümüz icin kan aldırdık kolundan.ilk basta bulamadilae baya ağladı oğlum 10.300 gr olmuş boy 70cm olmuş. Kan değeri düşük ferro sanol suruba cevirdi. B12 verdi haftada bir içilecek ve ikindin de güneşe çıkar dedi. Kıyma et et suyu yesin bol bol dedi.şimdilik sıkıntımız yok şükür.tosun pasa tamm

Biz de 8 aylik kontrolümüz icin kan aldırdık kolundan.ilk basta bulamadilae baya ağladı oğlum 10.300 gr olmuş boy 70cm olmuş. Kan değeri düşük ferro sanol suruba cevirdi. B12 verdi haftada bir içilecek ve ikindin de güneşe çıkar dedi. Kıyma et et suyu yesin bol bol dedi.şimdilik sıkıntımız yok şükür.tosun pasa tamm

R
Of patlasdsa rahat etse kuzular . Bızımde hep o cıvar canım surup içmiyo yaa bende mecbur fıtıl atıyorum

Yasadik tabiki cnm ama burda esinin de hem destegi hem sana karsi oln ilgili onemli o da hepten kendini salmamali ama artik cocuklar epey buyudu bu isi de bi duzene oturtsan guzel olur
Fazla bişey yapmaz eşim arada benim işim olursa bakar okadar simdi bide annemlerdeyiz 2ay iyice uzaklastik

Eski halimizi düşününce çok üzülüyorum aşk bukadar çabuk biter mı

Evet benim de aklıma geliyor markete gitmiştik yeni evliyken. birbirimize nasıl baktiysak kasiyer kız yeni mi evlisiniz çok güzel bakıyorsunuz birbirinize demişti şaşırmıştık biz de:) şimdi o bakışlardan eser yok.o zaman da çok kavga ederdik bzm kavgamiz hc bitmedi ama aşk vardı o zmn en azindan

Hepimiz ayni haldeyiz herhalde kizlar. Bizde de farkli bi durum yok sizinkilerden. Annem sagolsun cocukla hep ilgilenio da bende telefonla fln ilgileniorum muzik dinliorum kafa dagitiorum ise gitmektw iyi gelio zaten. Ama es konusunda bizde de dogum sonrasi degisti yani uyuyo cogunlukla nobetten gelio die. Ben isten geliorum uyanio nobete gidio fln :) evde oldugu aksamlarda da A Askina eskiya nin dedigi gibi oyun oynuo :) biz ayri yatmadik hic dogdugundan beri annem cocukla ayni odada oldugu icin ama durumda degisiklik olmuo elde telefon oyun oynayarak film izleyerek uyuyo :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…