bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bzmki bilgisayardan oyun oynuyor ordan kalkınca da telefondan oynuyor bazen bilgisayar başında aynı anda telefonla da oynuyor bsy söylüyorum şimdi oyun oynuyorum dikkatimi veremem diyor snra telefona geçiyor ben ne ara konuscaksam

Bence eşinde kendine gelmeli azcık böyle aranızdaki paylaşım azalır birde pc den kopamaz hale gelirse daha kötü olur. Uzaklaşması gerektiğini sizinle zaman geçirmesini anlat bakalım ne yapacak

Bence eşinde kendine gelmeli azcık böyle aranızdaki paylaşım azalır birde pc den kopamaz hale gelirse daha kötü olur. Uzaklaşması gerektiğini sizinle zaman geçirmesini anlat bakalım ne yapacak
Söylüyorum da dinleyen nerede bakıyorum o böyle ben de bosveriyorum oğluma veriyorum bütün ilgi ve sevgimi

Söylüyorum da dinleyen nerede bakıyorum o böyle ben de bosveriyorum oğluma veriyorum bütün ilgi ve sevgimi
Eşin neiş yapıyor canım. Kafası çok yoruluyorum kendini öyle mi dinlendiriyor acaba ozaman başka taktik dene. Hayatım boynum tutulmuş az masaj yap yada aşkım gözüme toz kaçtı gel bi bak gibi uzaklaştırmaya çalış yada oğlanı musallat et rahat oynayamasın

hahah taktiktelere gel :)))

Kafamı dinlendiriyorum diyor ama izindeyken de öyle yaptı bahanesi o. Oğlanı musallat edince mecbur bırakıyor ona kiyamıyor cunku yalnız evde olunca daha fazla şey beklemeye başladı çalışmak sanırım daha iyiymiş nasılsa evdesin ev tertemiz olcak her şeyi sen yspcksin ben de dinlenecem gibi bı moda girdi çalışırken böyle ypmiyordu

Hahaa benim taktiklere benziyo. Eşime geçen gün artık eve geldiğinde telini uçak moduna alacaksın, arayan da sabah ulaşsı bi zahmet yeter dedim. Tamam dedi ama zor tabi biraz. Biz de oturma odasını aşk odası yaptık anasını satayım yoksa çocuklardan doğru düzgün uyuyamıyoruz bile.

Sen az değilsin haa telefonu uçak moduna alıp oturma odasına geçmek haaa iyiymiş birde because of you usulü asma tavan yaptırdınız mı tamamdır oturma odası

Müsait bi zamanda hatırlat operasyon plqnlayalım senin kocaya. Bilgisayarı bıraktırmak için

Resim yuklemeye calisiyorum ama hata veriyor neyse hormon test sonuclarimi soracaktim sana sence nasil die ??? Tsh 3.46 e2 29.91 fsh 7.30 Lh 6.71 prolactin 17.93 Doktor tedavisi yok deyince bende sonuclari gostermeye gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…