bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Birde saglik ocagindaki ebe ikinci cocuk icin cok ara verme dedi kistlerin buyurse hamilelik skntiya girer kalamaya bilirsin dedi ama doktor boyle bisey demedi sence ne yapmaliyim

Ah kuzum normal bunlar.yakinda biraz daha buyusun yine hersey eskisi gibi olur merak etme.bebegi birakabilcek birileri varsa bi kac saat birakip kendinize vakit ayirin.bu iyi gelcektir eminim.

Resim yuklemeye calisiyorum ama hata veriyor neyse hormon test sonuclarimi soracaktim sana sence nasil die ??? Tsh 3.46 e2 29.91 fsh 7.30 Lh 6.71 prolactin 17.93 Doktor tedavisi yok deyince bende sonuclari gostermeye gitmedim

Birde saglik ocagindaki ebe ikinci cocuk icin cok ara verme dedi kistlerin buyurse hamilelik skntiya girer kalamaya bilirsin dedi ama doktor boyle bisey demedi sence ne yapmaliyim
Canım vallahi değerleri çok bilmiyorum. Dediğim gibi tedaviylw uğraşan arkadaşım da var iki tane tedavisiz doğuran da.
Eğer poşikistik over ise pkos ya da pco yazıyorlar tanıya. Eğer bu ise yani, kistler çok büyümüyor artıyor. Yanılmıyorsam 1 -cm boyunu geçmiyor. Benim en büyüğü 1 cm çok fazla kist.... diyordu.
Ben hemen olur ya da olmaz diye bir şey diyemem asla. Ama polikistik overde normalden daha zor gebe kalınabiliyor.
İnternette op.dr. Cüneyt Özcan ve Kemal Hükmen yazılan sorulara cevap veriyor.
Kemal Hükmen 24 saat içinde yanıtlıyor. :) sen yine bir doktora danış. Be i de bir ebe arkadaşım yanlış yönlendirmişti.

İnan ben de çok zorlanıyorum. Bir saniye yanından ayırmıyor. Uyku yok. Bebek gündüz ili kere 15 dk uyuyup geri kalan zamanı uyanık geçirir mi? Benimkinin kişiliği buymuş. Yanjndaysam iyi. İlgi delisi benimki. Bir saniye başka yöne bakmak yasak. Koca bebe oldu tuvalete gidemiyorum hala. Yapışık yaşıyoruz. Hele kafayı vurduğundan beri.. Gece uyku yok gündüz yok yıpratıyor. Ama gebeiliğim sürekli sağlıklı mı erken mi doğacak hareket ediyor mu ile geçti. O yüzden şim di koşturuyor sıpa peşinde. Ben ki sabırsız tahammülsüz insandım tanıyan herkes şokta. Ama dedim ya saat başı hareket sayıyorduk...
Bu arada benim de cesaretim olduğundan değil. Sadece özeniyorum. Bir de eğer çocuk olacaksa yaş farkı çok olmasın istiyorum.

Son düzenleme:
Kızlaaarr ben geldimmm :))
Etiketlendiklerime cevap yazdım ama iki gün birikti bir ara okuyacağım. İki günlük bir kaçamak yaptık. Anne ve babamla Kapadokya'ya gittik. Tabii inanılmaz sıcaktı ve çok zorlandık. Çocuk arabada durmak istemedi sıcaktan dışarıda da ağladı falan... Ama i geldi çok şükür.

Benim aklıma takılan şu hamileyken emziriliyor mu emzirilmiyor mu
Canım cevaplandı mk bilmiyorum ama doğuma bir hafta kala ve doğumdan sonra ilk 8 10 gün kolostrumu küçük bebeğin alması için emrme önerilmiyor. Onun dışında ve gebelikte emzirme kasılma erken doğum riski olmayan gebeliklerde sakıncasız. Hatta tandem emzirme var farklı yaşta iki bebeği birlikte emziyor millet

Valla bana ne ultrasyon kagidi verdi doktr nede bi tani yazan bisey sadece dedgi kistler var dedi . nette arastrdmda biraz yumurta olusuoms ama catlayamioms o sekilde kalip kist oluoms yani her adet olamadgn ayda eklenioms doktor tedavi falan onermedi ama senin yaptgin bisey var mi bununla ilgili mesela dogum kntrol hapi kullaniomsn bunun gbi seyler .. Ebe seni nasil yanlis yonlndrdi . kusura bakma seninde kafani sisiriyorum

Gece ateşi de yoktu ama her saat başı kalktı dis bu kadar yapar mı ya başka bsyi mi var acaba çözemedim ben kizlarrr

Canımmm doktorlar hep her şeyin en kotusunu der bunu çok geç anladım coxugum olunca anladım bana da miyom var diye senelerce her gittiğim doktor rahmin alınabilir çocuğun olmaz olsa da karnında ölür. en kotu her şey söylendi ve şunu anladım doktor sana olabilecek en kotu ihtimalleri sıralıyor sadece.sende olacak diye bsy yok olabilir de olmayabilir de.yani sen ilk aydan hamile kalabilirsin ya da biraz beklersin denemeden bilemezsin bunu.sana en kotu ihtimal söylendi o doğru olacak diye bsy yok.ben hamile kalamicam diye korktum üzüldüm agladim çocuğun olmaz dediler diye tüp bebek yaptim tutmadı bu sefer doktor ne dedi biliyor musun tüp bebek tutmadiysa sen doğal yolla kalamazsin. yine bu yikim ve maalesef inanıp depresyona giriyor insan.5 ay sonunda verecekse Allah verir öyle bsy yok dedim ve hamile kaldım.snra da miyom var diye hep çocuk karnımda ölecek sandım doktorlar öyle dedi diye.yani bu kadar şeyden anlatacağım doktorlar bilemez senin ne zaman yavrunun olacagini ya da olup olmayacağını Allah ne zaman verirse o zmn olur.sen tabi ki önlemini al tedavini ol ama lütfen olumsuz söylenen şeylere çok kafa yorma en kotusunu söyledi doktor diye dusun

Cok sagol canim iyiki doktorlar yanilmis canim suan cok asiri bi uzuntum yok cunku bebegim oldgu icin ama ne zamanki bebek dusunurum ve olmazsa iste o zaman cok sknti yapacagim kesin ama ins senin dktorun gbi benimkide yanilir ve skntisiz hamile kalirim Rabbim isteyen herkese nasip etsin arkadasimin bu sebepten ccgu olmuyor ve insan kendi ustune hic alinmior yani ilk bebegim oldu ya sanki hep skntisz gidecekms gbi dusunuor insan oysaki dusmez kalkmaz bir Allah ama insallah kimsede sknti yasamadan hamile kalir yavrusunu sag salim kucagina alir bende dahil insaallah

İyi yapmışsınız canım. Sıcaklarda çocuk da haklı

rint ne guzel gezmissin canim.onun sana verdigi enerjisi yeter.
Bizde armutluya gidelim diyorduk ama hastalik olunca tatil isi yatti simdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…