bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Allah bi yavru daha nasip etsin insallah sana.

Herhalde bende seker hastaligi olcak gibi.dun sabah ac karnina olcum yaptim 99 cikti bugun 87 cikti.zaten 87 asagi ciktiginida gormem gidip bi tahlil yaptirsam ama o da zor geliyor.dun tokluk 130 cikti.doktora gitmeyi sevmeyen bir tipim.
Cok fazla terleme var bende su ara.troid kaynaklimi yoksa sekerden mi bilmemde gerek.

canım ihmal etme onu şeker beter bir hastalık, bizim ailemizde genetik olduğu için ben çok korkarım ve devamlı baktırırım. Çocukların aşısı kontrolü birşeyi yok mu onlarla bir sağlık ocağında yaptır.

Geçmiş olsun gönülcüm git mutlaka endokrin görsün seni

Canım annelik cesaret işi değil ki zaten. İnsanın kalbine düştü mü bir kere anne olma isteği tamam dır. Kendini her türlü hazır hissediyorsun. Benim de kızım 1 yaşındayken içime düşmüştü tekrar anne olma isteği. Nasipmiş Rabbim kavuşturdu ikinci yavruya. Allah gönlündekini versin

Cnm ihmal etme bence ne kadar erken farkindalik o kdar iyi

Topiğe girmiyodun ama iyi takip etmişsin:) evet kalpli asma tavan çok ormantik
Söylemiştim canım. Yazmasam da girip okuyordum
Ama yok yaa kalpli tavan ben de tam tersi bi etki yapabilir. because of you söyle bakem sende ters tepti mi bu ormantik yatak odası şeysi yoksa tavsiye mi edersin

Fitil sünnetten artmıştı aslında ama aklıma gelmedi hic.gece rahat uyurdu çocuk bu gece versem mi acaba
Canım 38 olursa verırsın daha etkılı cunku.. ben dun gece vermedım baktım ates 37 dusmuş gerek yok dedım gece boyuda kontrol ettım bu sabah ıyı cok dukur normale döndük baktım daha patlayan diş falan yok bır daha olurmuki acaba ne zaman cıkacakkı .. sızde durum nedır kuzucuk iyi oldu umarım

Günaydın kızlar. Bizim boyumuz uzamış sağlık ocağı yanlış olcmus beni sinir ediyo bu sağlık ocağı zaten. Her şey normal çok şükür. Çinko eksikliği olduğunu sanmıyorum dedi doktor ama kan verdik bakılcak bakalım inşallah oda normal çıkar

Ah kuzum normal bunlar.yakinda biraz daha buyusun yine hersey eskisi gibi olur merak etme.bebegi birakabilcek birileri varsa bi kac saat birakip kendinize vakit ayirin.bu iyi gelcektir eminim.
Gonulcum biraz bende de suç hiç yalnız kalmiyoruz bana yardım etmiyor diye benimde içimden gelmiyor hiç bişey ama böyle olacağı hiç aklıma gelmezdi

Öyle tabi Allah'a şükür ben sadece ilk günleri özledim film izleyip elele dolaşmayı beraber yemek yapmayi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…