bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
dun gece ilk kez calpol verdik kızıma.Ateşi 38.7 civarlarındaydı.Dis patlamış ama tam görünmüyor.Gece 4 te esim devraldı görevi biraz önce duş aldırdık uyudu bakalım.

Kızlar ben sizin albümleri neden göremiyorum

Hoşgeldin canım.offfff Kapadokya da çok sıcak ozaman hiç bir yere gitmeyip evde oturmak en iyisi.

Canım ben ilk oğluma hamile kalmayı istiyorum diye doktora gittim.baba polikistikower dedi.hamule kalman zor dedi.birsuru şey saydı.doktirdan çıktım ağlamaya başladım .eve geldim yatağa girdim bütün haftasonu ağladım.telefonda ben ağladım annemler ağladı.1 ay sonra oğluma hamile olduğumu öğrendim.rabbim çok şükür nasip etti.rabbim ne isterse o oluyor tabi

Hehee napalım kız adamla birbirimize hasret kaldık because of you nun tavanı nasıldı ki kalpli birşeylerdi sanki ama

Söylemiştim canım. Yazmasam da girip okuyordum
Ama yok yaa kalpli tavan ben de tam tersi bi etki yapabilir. because of you söyle bakem sende ters tepti mi bu ormantik yatak odası şeysi yoksa tavsiye mi edersin
Biri kalpli asma tavan mı dediiiii buyrun beniiimmm :)) sakın balmeyim yaptiriim deme öyle bi şey .. bizim kendi evimiz ama neden çıkartmıyorum onu çünkü inşallah 4-5yıl sonra gitmek istiyorum ve benim yaşadığım yerde çok para ediyo o saçma zımbırtılar.. yani satarken fiyatından düşürür çıkarsam:/ ama mutfaktaki manhattan köprüsü manzaralı o cam seramik mi denir ne haltsa üstünü ilk iş silinebilir bişeyle kaplıcam dayanamıyorum

dun gece ilk kez calpol verdik kızıma.Ateşi 38.7 civarlarındaydı.Dis patlamış ama tam görünmüyor.Gece 4 te esim devraldı görevi biraz önce duş aldırdık uyudu bakalım.
Geçmiş olsun inci gibi dişleri olsun inşallah bizim üst dişler geliyor bugün kanadı biraz nasıl oldu anlamadım

O tavandan bizde mı yaptıracak napsak ne dersin belki aşkımız canlanır

Evet canım arkadaşlar cevap verdi ama fazla bilgi göz çıkarmaz cepte kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…