bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yok canım ne kalpli asma tavanı My moonlight ın önerisiydi . Rabbim sana gönlüne göre bi ev nasip etsin inşallah

Kızlar ben de albüm yaptım ama telden çektiğim fotoğrafları kabul etmiyor. Düzenledikten sonra 1 2 tane ekleyeceğim

Kendim doktora gidemedim.
Ben cok kotuyum kizlar.daha oncede bahsetmistim kpederimi kendi babam gibi severim.bugun tomografi sonuclari cikmis.hemsire arkadas gogus cehrahina gostermis sonucu ve sonuc kotu.doktorun dedigine gore son evre ve vucuda yayilmaya baslamis kemiklere dahi sicramis.bunu hic beklemiyorduk.cok cok yikti bizi.hala sapasaglam birisi.daha bu sabah yine tarlaya gitmis hicbir halsiz vs bi belirti yok.agla agla kotu olduk.Allahtan gelene amenna ama sonuc supriz olunca yikti insani.simdi aldi yine 4 torunuu parka goturdu.bizim yardimcimizdi her konuda.oglumu okula getirir gotururdu surekli.torunlarina asik bi dedeydi.birazdan bana yemege gelincek ve cocuklari durumu uygun bi dille anlatcaklar.yarinda hemen ankaraya gitmeyi planliyorlar.dua edin ins Allahtan umit kesilmez belki tedaviye cevap verir.durumunu ogrenince kendiside cok yikilcak.hic birirmizin beklemedigi sonuc.kendisine asla konduramadigimiz bir hastalik.dua etmekten baska birsey gelmiyor elimizden.

Canım çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. İnşaallah tedaviye cevap verir. Yer gök dua üzerine kurulu malum. Dua edelim. Allah sizlere bağışlasın... Çok çok üzüldüm...
(Yanlışlıkla cevapla yerine beğene bastım kusura bakma)

Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin tedaviler işe yarasın inşallah

Cnm yaa cook uzuldum Allhtan umit kesilmez rabbim sifa versin

Çok üzüldüm canım Allah yardımcısı olsun

Söylemeseler olmaz mı

Slm kızlar biraz dertlesim sizinle bu eşim beni sınır ediyor ben annemin yanindayim ve fırsat buldukça arıyorum msj atıyorum ama yok yine yaranamiyorum bugün bi msj atmış görmedim hemen yok hiç yazmiyormusum ya çocuğa mama veriyordum gormemisim sürekli böyle ailemin yaşındayken takıntı yapıyor ailecek bu konuda takıntıları var ben de şimdi al yazmıyorum hiç

İnşallah tedaviye cevap verir canım Allah Şafi ismiyle şifa versin size bağışlasın

Çok üzüldüm gönülcüm Allah şifa versin.
Akciğer mi ilk yeri?

Ay iyi kötü cvb verdiğim bütün msjlarınızı beğeniyorum ben. Kötü olaylar beğenilmeyen mu? Şimdiye kadar yaptığım yanlışlık adına herkesten özür dilerim.

gonulll ben çok üzüldüm canım yaa. Allâh şifa versin inşallah tedavi güzel.sonuçlanır. Kayınpederimi bende severim. Pamuk dedelere bişey olmasın yaaa akşam konuştuktan sonra adam yıkılır iyice acaba don evre olduğunu söylemezseniz mi? Allah yardımcınız olsun canım inşallah benim.

Nasıl kötü yazmışım kelimeleri. Akıllı klavye kendine göre otomatik doldurmuş, artık doğru kelimeleri yerlerine yerleştirin kızlar.

Rabbim şifa versin canım. Hakkımızda herşeyin hayırlısı...

Çok üzüldüm canım ya allah razı olsun kayinpederinden gelinine bunları soyletebilmis allah acil şifalar versin

cok uzuldum Allah yardimcınz olsun gönülcum dua edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…