bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Şuan nick aklıma gelmiyor bir hamilemiz var My moonlight kan verdi onunda şüphesi var. İlaçtan dolayı da olabilir belki bebekten dolayı da

Hayırlısı olsn Moonlight .Bizim neden olmuo bilmyrm.ilaçlardan olmazms sozde ama hamile olablr mym inanamyrm.hissetmyrm.Nasıl hissedeblrm onu da bilmyrm

peribalim hamile canım My moonlight da sonuç bekliyor. Sen test yaptın mı?
.

Yapmadm cnm.nasıl yapcam onu da bilmyrm.eşim esnaf eczane benm hamilelik doğum seruvenimi bilio.öncesinde alınan birsürü gebelik testleri.Şimdi yine al diyemedm.adamlr sasirck yeni dogurmadi mi bu derler Ne bileyim.Sağlık ocağında kan la bakabiliolar mi.idrar dışarda veremem bebekle çünkü.Yoksa hastaneye mi gideyim.bi test için muayene parası vermek istemyrm da.bilemedm ondan

Sağol cnmcm Hayırlı olsn peribalim

Kız internetten sipariş versene ben 50li almıştım :)))

Kız internetten sipariş versene ben 50li almıştım :)))

Ya şuan aslında dusunmuoduk.bikere öyle Allah mı nasip etcekti bilmyrm oldu bişeyler de adetim neden gecikti ki.önceden bende ovulasyn gebelik int.tn bol bol almıştım da şimdi bilmyrm.Bu ayı atlatırsak bidahaki aya teste gerek kalmaz diye düşünyrm.eşim ucbucuk şuan.Ben istiodm ama bikaç ay daha mı beklesek diye emin olamiodm

Kizlar 18 temmuz da bizim evlilik yildonumumuzdu.ben annemlerdeydim.Burak.hediye sürpriz bir güzel mesaj bile.atmadi.ben instagramda fotomuzi koyup altona güzel şeyler yazmistim.kizdim.onunda sildim.benim aklimda biseyler vardi ama yapmicam.8. Sene bitti bizimde.1 kere sürpriz yapmisti.cicek yollamisti.daha onu diyor. 1kere yapti ya 20 sene idare etcez.dur bakalim daha 8 senecik oldu diyor. Nasil da azimsiyor.Tavirliyim.Tamam sana romantik ol demiyorum da gazi günlerin de bi özelliği olmali.bi kutlama mesaji bari yaz.

Canım kızamık aşı kampanyası etkin aşılanma sebebiyle bitirildi artık sadece 12. Ayda var.

Menenjit aşısı da biri 2 doz biri tek doz 2 tane var.

Ben unutmam insallah yoğunluk arasında evlilik yıldönümünü. hediye ayarlamaya çalışıyorum simdiden 6yil olacak insallah geçmişte 8 yıl koskoca 14 sene... Vay beeee

Ben unutmam insallah yoğunluk arasında evlilik yıldönümünü. hediye ayarlamaya çalışıyorum simdiden 6yil olacak insallah geçmişte 8 yıl koskoca 14 sene... Vay beeee

Bugun aksilikler esimi birakmadi.kavusma saatimiz gittikce uzuyor.
Bugun ben anneme geldim.cocuklari ona birakir otagardan esimi alirim dedim.sozde aksam ustu 6 gibi burda olcakti.sabah 20 dk gec kalkmis otobus.sonra yolda ariza yapiyor 2 saat de oyle atiyor.sonra bursada dinlenme tesisinde gec kalmadan oturu 10 dk mola veriyorlar.lavobay girmis abdest alip 2 rekat namaz kildim bi ciktim otobus gitmis diyor.bu nasil sorumsuzluk anlamdim sikayetettim.simdi birde 1 bucuk saat bekliycek orda diger otobusun gelmesini 9 u bulcak eve gelmesi gecer bile.sinir oldum fazlasiyla o nasil muavinmis oyle kontrol etmiyor.esimin yaninda oturan adamdami soylemedi benim yanimdaki kisi yok diye.sasirdim kaldim.ins baska aksakliklar olmadan gelir yanima.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…