Kimse var mı kızlar, of kötüyüm giremiyorum çok bide Bahar yavrumla uğraşıyorum bulantım var uykum geliyo sürekli yemeği yakıyordum dün benim bi sorum var baharın iştahı tamamen gitti neredeyse 60 cc iki defa zor içiyor ne çorba ne püre ne yemek hiç bişey yemiyor üst çeneden 4 tane dişimiz geliyor altta iki adet onlar yapıyor sanırım ama patladı dişler yani o ağrısı Yok şuan. Kilo alımı durdu neredeyse multitaps damla ve baksa probiyotik veriyorum ama iştah filan gitti azıcık yoğurt yedi bu gün onunla duruyo çok çok üzülüyorum arkadasım kızı var 10 aylık 8 aylıkken keçi sütüne başlamış günde iki veya bir kez güzel kilo aldı dedi dr sormuş inek ve keçi sütü bir yaş öncesi sakıncalı olayını mama firmalarının uydurduğu birşey demiş ver keçi sütü üç gün kuralına uyarak demiş bu ay kan değerleri vs çok iyi çıkmış folik asit eksikliği vs olmamış acaba ben de versem mi eşime Migros'tan baltalı marka küçük bi kutu aldırdım sizce ne yapayım baharım beni hiç emmedi bu arada süt alerji testi de geçen ay temiz çıktı yinede temkinliyim similac ve pregomin karıştırıp veriyorum onu da yemez oldu bir haftadır keçi sütü alerji yapmaz demiş dr ama her çocuk farklı öyle değil mi ..