bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım kızamık aşı kampanyası etkin aşılanma sebebiyle bitirildi artık sadece 12. Ayda var.

Menenjit aşısı da biri 2 doz biri tek doz 2 tane var.
Bize menenjit aşısından bahseden olmadı. Kızamık yapılmıyor artık dediler boy kilo muayene okadar. Niye menenjit hakkında bilgi vermediler ki kızımda vurulmadı diye hatırlıyorum

Son düzenleme:
Adet olduğumda. Annem gile telefon açıp söyledim bebek yok diye. Aman iyi olmuş iyi korunun iki çocuk yeter kızım diyor kv ve annem. Hı hı dedim konuşmadan kapadım. Eşimede kızdım bir dahaa herşey kesinleşen kadar konuşmak yok diye. Bu yıl kızım ilk okula başlıcak onunla ilgilenicem bebekte büyüsün seneye kadar. Gerisi Allâh kerim artık. Bir bebek daha düşünüyoruz kendi aramızda. bu olay tetikledi bizi biraz. İki gündür moralim bozuktu o yüzden yazamadım. Sizde merak ettiniz. Sonuç yarındea ama bugün kendi sonucumu almış oldum.

Canım kızamık aşı kampanyası etkin aşılanma sebebiyle bitirildi artık sadece 12. Ayda var.

Menenjit aşısı da biri 2 doz biri tek doz 2 tane var.

İkisi farklı şey yani. Birde 2 doz olan değil de 1 doz olanı var diyorlar.
Ben ikisini aynı şey sanıyordum menenjit kızamık diye.

Canım sizin için en hayırlı zaman ne zamansa o zaman nasip olsun inşallah. Sen diğerlerine kulaklarını kapat. Rabbim sana evlatlarına eşine sağlık versin 2-3 olsa ne bakacak olan sensin. Moralini bozma. İnsanlar hep bulur yapacak bi yorum

Canım hep bu şekildeyse eskiden de öyle gidiyor. Bizde eşimle öyle kutlama hediye olmaz. Bi tek bu sefer 30 yaşına girişin hürmetine yaptım. Adam bile 5 sene de bir kutlanıyor sevineyim azıcık diyi. bişi alınca mutlu oluyoruz almayınca da beklenti olmadığı için klasik yaşantımıza devam ediyoruz.

Her sene aynı şeyleri yaşasak da beklemekten vazgecemiyrz bizimde bu sene 8 olcak inşallah ama zorla hatrlatr oldum artık.TV de bi adam cikiodu evlilik danışmanı mi ne.Erkek düşünmez siz hatırlatın.Senden bişey bekliyrm Vs diye.yüzsüzlük gibi gelio ama yapiyrm.d.günüm evlilik yildnmu arka arkaya birini mutlaka atlar

Kimse var mı kızlar, of kötüyüm giremiyorum çok bide Bahar yavrumla uğraşıyorum bulantım var uykum geliyo sürekli yemeği yakıyordum dün benim bi sorum var baharın iştahı tamamen gitti neredeyse 60 cc iki defa zor içiyor ne çorba ne püre ne yemek hiç bişey yemiyor üst çeneden 4 tane dişimiz geliyor altta iki adet onlar yapıyor sanırım ama patladı dişler yani o ağrısı Yok şuan. Kilo alımı durdu neredeyse multitaps damla ve baksa probiyotik veriyorum ama iştah filan gitti azıcık yoğurt yedi bu gün onunla duruyo çok çok üzülüyorum arkadasım kızı var 10 aylık 8 aylıkken keçi sütüne başlamış günde iki veya bir kez güzel kilo aldı dedi dr sormuş inek ve keçi sütü bir yaş öncesi sakıncalı olayını mama firmalarının uydurduğu birşey demiş ver keçi sütü üç gün kuralına uyarak demiş bu ay kan değerleri vs çok iyi çıkmış folik asit eksikliği vs olmamış acaba ben de versem mi eşime Migros'tan baltalı marka küçük bi kutu aldırdım sizce ne yapayım baharım beni hiç emmedi bu arada süt alerji testi de geçen ay temiz çıktı yinede temkinliyim similac ve pregomin karıştırıp veriyorum onu da yemez oldu bir haftadır keçi sütü alerji yapmaz demiş dr ama her çocuk farklı öyle değil mi ..

Cnm Allhk kolaylik versin ins yer yavrun keci sutu hakkinda bilgim yok benim

peribalim ben aptamilin sütünü aldım canım kızım içti ama 3gundur kabızdı felaketti golden goat mama kullanıyorum keçi sütünden yapılıyor oda mamada sorun yok ama süt içirirmiydim bilmiyorum keçi sütü ağır bide bi dönem iştahsızlık oluyo kızımda 3ayda 550gram almıstı suan iştahı yerinde bazen gunde 400cc içtigi oluyo ek gıdasız yemek istese yer bence zorlama bazı bebekler iştahsız oluyor kızımda cılız zayıf saglıgı yerindeyse takma cok elbet yiyip içecek tatlı seyler dene bide hurma irmik vb

The_new canım hayırlı uğurlu olmasını diliyorum Yen'i bebeğinin..

Cnm daha belli değil hamile oluo olmadgm.test yapmadık.sadece adet olmadım

Seninde Allah yardmcn olsun.İnşallah hamileliğin çok kolay geçer.Hep aklıma gelen o.anneyken hamile olanlar için dileğim hamileliğin anneliği etkilememesi.Kolay birşekilde bulantisiz sancisiz dusuk risksz geçirmek.eczane den mi test alsam hastaneye mi gitsem bilemedim.test alayım olmadı.Dr.m da yoğun bu ara haftasonuna doğru giderm.olmadı.hasta falan mym neden adet olmadım diyrm.hamile gibi hissetmyrm

Bebeğin iştahsız bi dönem geçirio olablr.az biraz yiyorsa endişe etme bence.muhtemelen distendir.süt vermeyi bende şuan düşünmem ama illa vercm dersen suyla karistrp veriolarms.çevremde çoook kişilerden duydum suyla karistrlp verildgni bişey olmadgni.ama ben yine de 1 yaşını beklyrm.Hemde dört gözle.Bir biberon sütü verip haydi uyku vakti demeyi çok istiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…