bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bize menenjit aşısından bahseden olmadı. Kızamık yapılmıyor artık dediler boy kilo muayene okadar. Niye menenjit hakkında bilgi vermediler ki kızımda vurulmadı diye hatırlıyorum
Canım bilmiyorum ki söylüyorlar genelde ama devletin aşı takvimine daha alınmadı ücretli aşı. Bence çocuk doktorunuza bir sor.
Bu arada adet olmuşsun hakkınızda hayırlısı olsun, istediğin zamanda hemen gelsin bebiş inşallah.
İkisi farklı şey yani. Birde 2 doz olan değil de 1 doz olanı var diyorlar.
Ben ikisini aynı şey sanıyordum menenjit kızamık diye.
Evet canım kızamıktan ayrı para verip alınan bir aşı bu.
2 doz olanı var bir de tek doz olanı var evet.

peribalim emzirmeyi nasıl yapiyrsn.Dr.â gittin mi bişey dedi mi
Canım günaydın hamileysen emzirmende sıkıntı olmaz. Düşük ya da erken Doğum riski olunca kestiriyorlar ne olur ne olmaz diye ama sanırım kesin bir çalışma da yokmuş ama risk alınmak istenmiyor herhalde. Tandem emzirme bile yapabilirsin. Hamileysen Facebook'ta emzirme sanatı grubu var oraya üye olup yaz çok yardımcı oluyorlar

Kızlar bu sıpa gece boyu ağladı. En sonunda göğsümde uyuttum. İlk kez böyle bir şey yaşıyoruz. Uykular 5 dk ile 15 dk arasında değişti. Ama hep ağladı zor susturdum her defasında. Şimdi yine kucağımda. Kıpırdayınca ağlıyor

Nasil kipirdayinca agliyor

L Larendee semde seker dirinci cikmisti.bu gizli sekermi oluyor yoksa baska biseymi.
Benimde aclik sekerim hep yuksek bu gizli seker oldugunu gosterirmis.
Uyku hali el ve ayaklarda uyusukluk kilo verememe sinirlilik hepsi var bende.hele ayaklarda uyusma uzun zamandir var.yuruken bile o uyusukluk gecmiyor karincalanma hissi.
TaeYang sen ne diyorsun bu duruma.dr ye hala gidemedim.gebeliktede zaten yuksekti. hasbeee senin mi gebelikte yuksekti sekerin hatta insulin kullanan senmiydin.eger sen isen suan sekerin nasil.

Canım gebelik şekeri olanlarda zaten ilerleyen yıllarda şeker çıkması ihtimali yüksek maalesef.
O yüzden bence dahiliyeye git mutlaka, gerekli tahlilleri yaparlar, sen de önlemini almış olursun.
İnsülin direnci var herhalde.
Tiroid nasıl senin biliyor musun?

Evet canım bendim insülin kullanan sonrasında normale döndü kuzum bi sorun olmadı şükür

Onda da var problem nodul var bende.yuksek cikiyor galiba degerde.ilac kullanmoyorum suan

Nasil kipirdayinca agliyor
Benim göğsüme yattı canım ben kıpırdadıkça ağladı o. Gerçi kıpırdamasam da ağladı.
Evet evet ben kıpırdayınca.

Oğlanın uyanmasindan fırsat bulup giremedim canım saol merak ettiğin için: )
Ne olacak bizim bu halimiz

kızlarr nasılsınız?geçen yazmıştın disten ateşlendi diye benim bıdık meğersem 6.hastalikmis.Dişle birlikte bağışıklık düşünce.Şuan daha iyi döküntüler baya azaldı.
gonulll kayınbabana söylediniz mi çok geçmiş olsun canım.Rabbim şifasını versin inşallah.@My moonlight canım ne zaman isterseniz o zaman bebeğiniz olsun inşallah.

bu arada benim kızdan ısırma nasibimi aldım krem falan sürüyorum ama baya baya acıyor umarım iltihap kapmaz

Kızlar bide güzel bi bebe bisküvi tarifiniz var mi ?Vermeye başlasam iyi olacak gece uyumadan.Dün yaptım hiccc beğenemedik

Bana linkini atabilirmisiniz meyra yi denemek istiyorum tabi basarabilirsem :)

Simdi sevincli haber aldim.
Basindan anlatayim.balikesirdeki dr 4.evre ameliyat dahi edilmez dedi bizi cok fazla korkuttu.
Ankaradaki dr bunlar muhtemelen iyi huylu demisti bizleri sevindirmisti bi nebzede olsa.pet filmi istemisti bugunde onu cekildi ve sonucu simdi ogremdim.raporun en sonunda hersey normal izlenmektedir yaziyormus.cok cok mutlu olduk ankaradaki profun dedigi gibi iyi huylu galiba.bu hafta dr izinli onumuzdeki hafta birde ondan duymak lazim asil sonucu.
Dualarimiz kabul oldu hersey temiz cikmis.daha ariyamadim kayinpederi o sevincten agliyormus ustunden azcik gecsin ariycam yoksa bende aglamaktan konusamam.
Allah nerde varsa tum hastalara sifa ihsan eylesin nasil biz mutlu olduysak herkesde bizim gibi mutlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…