- 24 Şubat 2013
- 6.865
- 9.902
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #92.101
Tekrar emzirmek mi istiyorsun anlamadım?Bana linkini atabilirmisiniz meyra yi denemek istiyorum tabi basarabilirsem :)
Yaa cok var gurup hangisi oldugunu.bilmiyorum 2 grubada yazdim canim meyra 4 aylikta birakti 5 aydir donen olmadi sagdim verdim bende sagmak istemiyorum artikTekrar emzirmek mi istiyorsun anlamadım?
Facebook'ta emzirme sanatı grubu yazınca çıkıyor bir form doldurunca kabul ediyorlar gruba.
Simdi sevincli haber aldim.
Basindan anlatayim.balikesirdeki dr 4.evre ameliyat dahi edilmez dedi bizi cok fazla korkuttu.
Ankaradaki dr bunlar muhtemelen iyi huylu demisti bizleri sevindirmisti bi nebzede olsa.pet filmi istemisti bugunde onu cekildi ve sonucu simdi ogremdim.raporun en sonunda hersey normal izlenmektedir yaziyormus.cok cok mutlu olduk ankaradaki profun dedigi gibi iyi huylu galiba.bu hafta dr izinli onumuzdeki hafta birde ondan duymak lazim asil sonucu.
Dualarimiz kabul oldu hersey temiz cikmis.daha ariyamadim kayinpederi o sevincten agliyormus ustunden azcik gecsin ariycam yoksa bende aglamaktan konusamam.
Allah nerde varsa tum hastalara sifa ihsan eylesin nasil biz mutlu olduysak herkesde bizim gibi mutlu olsun.
Aman kuzuya bak yabu arada benim kızdan ısırma nasibimi aldım krem falan sürüyorum ama baya baya acıyor umarım iltihap kapmaz
ay gönül çok sevindim Allah sizlere bağışladı, rabbim bu kötü hastalıklardan herkesi korusun.Simdi sevincli haber aldim.
Basindan anlatayim.balikesirdeki dr 4.evre ameliyat dahi edilmez dedi bizi cok fazla korkuttu.
Ankaradaki dr bunlar muhtemelen iyi huylu demisti bizleri sevindirmisti bi nebzede olsa.pet filmi istemisti bugunde onu cekildi ve sonucu simdi ogremdim.raporun en sonunda hersey normal izlenmektedir yaziyormus.cok cok mutlu olduk ankaradaki profun dedigi gibi iyi huylu galiba.bu hafta dr izinli onumuzdeki hafta birde ondan duymak lazim asil sonucu.
Dualarimiz kabul oldu hersey temiz cikmis.daha ariyamadim kayinpederi o sevincten agliyormus ustunden azcik gecsin ariycam yoksa bende aglamaktan konusamam.
Allah nerde varsa tum hastalara sifa ihsan eylesin nasil biz mutlu olduysak herkesde bizim gibi mutlu olsun.
Canım mobilden girdiğim için direkt link kopyalayamadım ama şu grupYaa cok var gurup hangisi oldugunu.bilmiyorum 2 grubada yazdim canim meyra 4 aylikta birakti 5 aydir donen olmadi sagdim verdim bende sagmak istemiyorum artik
Gönülcüm çok sevindim Allah daha büyük sıkıntılar göstermesin.Simdi sevincli haber aldim.
Acmadi canim tesekkur ederim yinedeCanım mobilden girdiğim için direkt link kopyalayamadım ama şu grup
https://www.facebook.com/groups/emzirmesanati/permalink/1376458172378741/
Memeyi bırakıp dönen çok var hatta daha bugün okudum bir tanesinin hikayesini.
Yoook öyle olmaaaaz sonra her sene öyle giderBu kısmı sıkıntı oluyor işte. İnsan fikir de hediye de bulamıyor. Bizim de 1 ay sonra yıl dönümü var tokalaşıp kutlarız galiba
Canım bu grup bakAcm
Acmadi canim tesekkur ederim yinede
canim hamileyken 9 ay insulin kullAndım ben aclik şekerinden dolayi. Dogumla beraber kestik insülini ama direncim varmış onu yendik sayılır diyetisyenle.kilo vermeye ugrasiyorum. Dediğin belirtiler yogun olnasa da bende de varL Larendee semde seker dirinci cikmisti.bu gizli sekermi oluyor yoksa baska biseymi.
Benimde aclik sekerim hep yuksek bu gizli seker oldugunu gosterirmis.
Uyku hali el ve ayaklarda uyusukluk kilo verememe sinirlilik hepsi var bende.hele ayaklarda uyusma uzun zamandir var.yuruken bile o uyusukluk gecmiyor karincalanma hissi.
TaeYang sen ne diyorsun bu duruma.dr ye hala gidemedim.gebeliktede zaten yuksekti. hasbeee senin mi gebelikte yuksekti sekerin hatta insulin kullanan senmiydin.eger sen isen suan sekerin nasil.
Gönül canım nasıl mutlu oldum anlatamam. İnşallah uzun yıllar başınızdan ayırmasın allah. Uzun ömürler versin.bol bol oynasın parklarda torunlarıyla inşallah. Onlarıda kocaman adam olmuş olarak görsün.Simdi sevincli haber aldim.
Evet canım kullandım maalesefhasbeee sen de mi insulin kullanmıştın canim.bilmiyorum yeni ogrendim
Rabbim size bağışladı çok şükür canım çok geçmiş olsun.insallah haftaya doktorda sizi daha da rahatlatır.rabbim tüm hastalara şifa versin
ay gönül çok sevindim Allah sizlere bağışladı, rabbim bu kötü hastalıklardan herkesi korusun.
Gönülcüm çok sevindim Allah daha büyük sıkıntılar göstermesin.
Gönül canım nasıl mutlu oldum anlatamam. İnşallah uzun yıllar başınızdan ayırmasın allah. Uzun ömürler versin.bol bol oynasın parklarda torunlarıyla inşallah. Onlarıda kocaman adam olmuş olarak görsün.
Canım günaydın hamileysen emzirmende sıkıntı olmaz. Düşük ya da erken Doğum riski olunca kestiriyorwar ne olur ne olmaz diye ama sanırım kesin bir çalışma da yokmuş ama risk alınmak istenmiyor herhalde. Tandem emzirme bile yapabilirsin. Hamileysen Facebook'ta emzirme sanatı grubu var oraya üye olup yaz çok yardımcı oluyorlar
Istiyormuydun canım gebelik :) süpriz mi olacak?Çok sağol cnm.bilgilendrdgn için.Bugün kan verdm bakalım.Çarşamba cikckms.hamile degilsm boşuna para vermeyeym ertesi gün öğrensem de olur dedim ama şansıma 2 gün sonraya kaldı.nasip bakalım.Kadın doğum Dr.mn bilgsi var zaten emzirmeyle ilgili bişey dememişti.Böyle gider inşallah tabi hamileysem şayet
Allah razi olsun hepinizden.persembe gunude biyopsi yapilacak.kesin sonuca varmak icin.prostat ameliyati olmasida gerekiyor.yine tikanmis sonda takilmis bugun.bu basit geliyor artik bize.
Akcigerdende bi operasyon gecirirmi bilmiyorum doktor belki temizlerim demisti onumuzdeki hafta belli olur artik detaylar.
Kayinpederle konustum cok sevincliydi.sen zaten hic inanmadin hasta olduguma diyo ben seni ariycakken sen beni aradin dedi.aglastik biraz.yakin yer olsa hafta sonu giderdik ama 7 8 saatlik yol.nasip artik.
Istiyormuydun canım gebelik :) süpriz mi olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?