bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Tekrar emzirmek mi istiyorsun anlamadım?
Facebook'ta emzirme sanatı grubu yazınca çıkıyor bir form doldurunca kabul ediyorlar gruba.
Yaa cok var gurup hangisi oldugunu.bilmiyorum 2 grubada yazdim canim meyra 4 aylikta birakti 5 aydir donen olmadi sagdim verdim bende sagmak istemiyorum artik

Rabbim size bağışladı çok şükür canım çok geçmiş olsun.insallah haftaya doktorda sizi daha da rahatlatır.rabbim tüm hastalara şifa versin

ay gönül çok sevindim Allah sizlere bağışladı, rabbim bu kötü hastalıklardan herkesi korusun.

Gönülcüm çok sevindim Allah daha büyük sıkıntılar göstermesin.

canim hamileyken 9 ay insulin kullAndım ben aclik şekerinden dolayi. Dogumla beraber kestik insülini ama direncim varmış onu yendik sayılır diyetisyenle.kilo vermeye ugrasiyorum. Dediğin belirtiler yogun olnasa da bende de var

Gönül canım nasıl mutlu oldum anlatamam. İnşallah uzun yıllar başınızdan ayırmasın allah. Uzun ömürler versin.bol bol oynasın parklarda torunlarıyla inşallah. Onlarıda kocaman adam olmuş olarak görsün.

Rabbim size bağışladı çok şükür canım çok geçmiş olsun.insallah haftaya doktorda sizi daha da rahatlatır.rabbim tüm hastalara şifa versin

ay gönül çok sevindim Allah sizlere bağışladı, rabbim bu kötü hastalıklardan herkesi korusun.

Gönülcüm çok sevindim Allah daha büyük sıkıntılar göstermesin.

Çok şükür çok sevindim gonulll

Allah razi olsun hepinizden.persembe gunude biyopsi yapilacak.kesin sonuca varmak icin.prostat ameliyati olmasida gerekiyor.yine tikanmis sonda takilmis bugun.bu basit geliyor artik bize.
Akcigerdende bi operasyon gecirirmi bilmiyorum doktor belki temizlerim demisti onumuzdeki hafta belli olur artik detaylar.
Kayinpederle konustum cok sevincliydi.sen zaten hic inanmadin hasta olduguma diyo ben seni ariycakken sen beni aradin dedi.aglastik biraz.yakin yer olsa hafta sonu giderdik ama 7 8 saatlik yol.nasip artik.

Çok sağol cnm.bilgilendrdgn için.Bugün kan verdm bakalım.Çarşamba cikckms.hamile degilsm boşuna para vermeyeym ertesi gün öğrensem de olur dedim ama şansıma 2 gün sonraya kaldı.nasip bakalım.Kadın doğum Dr.mn bilgsi var zaten emzirmeyle ilgili bişey dememişti.Böyle gider inşallah tabi hamileysem şayet

Istiyormuydun canım gebelik :) süpriz mi olacak?

Çok geçmiş olsun cnm.Allah m acil şifalar versin

Istiyormuydun canım gebelik :) süpriz mi olacak?

Ya aslında istio gibiydim ama korunuodk yani.eşim korunuodu.bikere korunmak istemedi bende tmm dedm. istio herhalde dedim ikinciyi.7 yıl istemediği için şaşırdım.Ben yaşını beklesek mi diye emin olamiodm.1.5 yasnda mi olsa falan o kafalardydm.Sonra konustgmzda o an neden öyle yaptgni hatrlamiodu ikinciye nasıl bakcaz bununla basedemiyrz diodu. En son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…