bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım aptamil bizi mahvetti hep kabızda yavrum golden goat da denedik kabızlık yaptı dün gece verdim sulandırıp içti içine keçi boynuzu pekmezi koydum çok az içti sabahki kaka kabız değildi normal yaptı bakalım yinede dr konuşmakta yarar var

Önce test yap canım boşuna Çanın yanmasın, ben iki defa evde yaptım ikisinde kop koyu iki çizgi çıktı ondan sonra dr gittim ve sütüm kesildiği halde bir iki damla süt gelmeye başladı yeniden çok ilginç ya

Gönül ben çok giremiyorum canım malum hamilelik bebek ev çok çok geçmiş olsun acil şifalar versin rabbim

Canım benim çok çok geçmiş olsun allah sevdiklerimize sağlık sıhhat versin gerçekten insan böyle korkunca daha iyi anlıyo.. ne mutlu kayınpederine gelinine bunları hissettirebilmiş..

Hayırlısı artık canım geldiyse bebiş hoşgeldi gelmediyse hayırlı zamanda gelsin. Kızın nasıl buarada ?

Gözünüz aydın canım.sen demiştin ya çok dinç adam tarlada çalışıyordu fln.hic hasta gibi düşünmemiştim çok sevindim uzun yıllar daha torunlarıyla evlatlariyla yaşasın insallah

Allah uzun ömürler versin çok geçmiş olsun Gönül

Kız bzmki 2 gündür düzeldi. Diş yüzünden yarım saatte ya da saatte 1 kalkiyodum gece.sizin dişler çıkmamıştı dimi o mi zorluyor acaba.disi çıktı rahatladık biz en fzla 3 kere kalkıyor gece
Alt iki dişi çıktı canım ama değişiklik olmadı pek bekliyorum düzene girecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…