bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ben 2.denememde tutturdum birincisi baya baya kötüydü taş gibi tadı saman gibi falan.Zaten beğenmedi kizce.ama 2 deneme oldu anne sütünün içine bi tane katip veriyorum yada eline ufalıyor sonra yiyor

Coook sevindim inş hep iştahla yer mamalarini annesini üzmez kuzu

rint bizde de var aynı durum 4 aylıktan beri hatta çoğu zaman kanatiyor 3 dr ye götürdüm 3 u de dis dedi kulaklarına baktılar bisey çıkmadı şükür.Alt dişler patlayınca 1 hafta falan ellemedi dun gece yine kanatmis üstler geliyor galiba

Çok yüksek çıkmış ikiz mi acaba:):)

Kızlar kan verdik geldik koldan alındı ağladı ama sakince oturdu canım yavrum
kan değeri için mi canım.Geçmiş olsun yakışıklıya.Bizde kontrolden geldik biraz önce.pisigimiz ateşle birleşince mantara çevirmiş dr bezsiz yatır yoksa sırtına kadar çıkar mantar dedi sıcağı sevdiği içinKantaron ve z.yağı önerdi kremler haricinde

L Larendee canım 12 yildir numaralı lens kullanıyorum.Gözlükten bin kat iyi özellikle kışınşimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadım yasamam inşallah.Hoş göz dr si önermiyor ama bazen evde gözlük takıyorum dinlensin diye

Ben lensten çok memnunum cnm 7 senedir kullanıyorum ama evde gözluk takıyorum arada. sürekli lens göz acıyor bı sure sonra gözler.ama çok memnunum.tavsiye ederim
Bugün gittim doktora canim da hem kens hem de gozluk alacağım.zaten 15 senedir gozluk kullaniyordum.bi deneyecegim insallah memnun kalirim ben de

Haklısın canım iyi gözlem yapmak gerek. Bazı doktor bişey bulamayınca kolaya kaçıyor işte. Anne babalara çok iş düşüyor. Geçmiş olsun senin bıdığada.

Afiyet olsun yarasin minnosa canim benim baktigim tariflerde de yulaf unu yoktu pirinc ununu yari yariya yilaf unuyla degsitirdim ruseym bazen ceviz falan ekliyorum muz ve hurma guzel tatlandiriyo zaten bende yiyorum arada kurabiyelerden:) bu arada bizim de uykularimiz ayni malesef hatta birazcik daha kotu bazi geceler hic uyutmuyo dalamiyo 10-15 dakikada bir uyaniyo artik duzelecek diye beklemiyorum :) umudu kestim ben huyu boyle demekki diyorum 5ten sonra asla uyumuyo aliskanlik yapti aylardir sabah uykusu na hasret kaldim ne yapalim saglik olsun tek sikintimiz bu olsun
Pisik olmus kuzu cok gecmis olsun canim insallah cabucak gecer sicaklar her yonden cok zorluyo yavrulari
Hurdunya canim benim yaptigim kurabiye kek kurabiye arasi bisey.oluyor oyle hazir kurabiyeler gibi suyu gorunce erimiyor ama epey yumusak oldugu icin ben elimle ufaliyorum genelde de meyveyle karisitirip veriyorum meyvenin suyuyla iyice yumusuyor yemesi kolay oluyor

Ayy çok kaşınır sızlar ya. Bol bol ılık suya oturt yıka sürekli. Yazık kuzuya. Bezide değiştir bence. Geçmiş olsun canım.

A
Gaza geldim ben de mi yapsam ikinciyi :)
Zaten zor oldu oğluşum :) aynı sürede olursa 2,5 yaş olur aralarında :)
Aynı sürede olmazsa daha çabuk olursa:)))) ama yinede güzel olur denemeye başla sen
bu yıl kızım ilkokula başlıcak seneye bende bi çılgınlık yaparım belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…