bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Slmlar kızlar yeni hamisler varmış hayırlı olsun bende ctesi dr gidecem kadın doğuma bugün 11 gün ben hala hastayim ki 15 gün arayla oldum kan kalmadı ya bende bi sıkıntı var da ne bu kadar adet olunurmu ins önemli bisey yoktur ben zaten paniğim off doğumdan beri adetlerim çokkk uzun oluyor ve cokk

Çok geçmiş olsun.

Gecmis olsun canim ins eski keyfine doner biran once.
Senin lafina karsilik seni izlemedigimi farkettim ve artik sende beni gorebilirsin.:)))
Kayinpeder bugun tomografi cekilcek yarinda biyopsi yapilacak.onumzdeki haftada dr sonuclara gore bi degerlendirmede bulunur artik.ins ondan da guzel haberler aliriz.
Balikesirdeki dr ler 4.evrede ameliyat dahi edilemez diyince cok az omru kaldi diye dusunduk.hatta kpedere birsey olursa kvalideyi yalniz birakmayalim.bizim alt kat satilik ona o evi alip alt katimiza yerlestirelim diye dusunduk.bunlari dahi dusunduk esimle.Cok sukur ankaradaki dr daha olumlu konustu icimiz bi nebzede olsa rahatladi.

Bugün kayınvalidemdeyiz kendi annemler de geldi yazlık evlerindeyiz.
Bebişkom yerde yatıyor şu anda ve döne döne yataktan yere doğru gidiyor sürekli
Herhalde onu kollamaktan bana uyku olmayacak bu gece.
Etrafiniza yastik bisey dizseydin keske.rahati buldu done done uyuyor yaramaz

2. Ler şıp diye oluyor canim.tecrübeyle sabit

A

Aynı sürede olmazsa daha çabuk olursa:)))) ama yinede güzel olur denemeye başla sen
bu yıl kızım ilkokula başlıcak seneye bende bi çılgınlık yaparım belki
Daha iyi kızlar işte ne güzel :)
Kardeşimle 20 ay aramız bence güzel.
Annem baya zorlanmış ama tabi :)
Hoş ben daha adet görmeye bile başlamadım.
1 yaşında düşünüyorum önce bi doktoruma görüneyim sezaryen sonrası ne alemdeyim diye :)
Malum sıkıntı oldu.
My moonlight sen de yap bi çılgınlık :) kızçen biraz daha bağımsız olacak artık nasılsa :)

Etrafiniza yastik bisey dizseydin keske.rahati buldu done done uyuyor yaramaz
Kendi yatağında da öyle çok deli uyuyor :)
Allahtan bu sefer çok uyanmadı, geçen geldiğimizde hiç uyumamıştı.
Birkaç kere yerden alıp geri yatırdım tabi
Sabah da uyanmış emekleyerek geldi tutundu yatağa yanıma geldi :))

Amin cumlemize ins.
70 yasinda canim ama gorsn 20 lik delikali gibi gucu kuvveti yerindeyazin incir kisi zeytin derken hep tarla isini kendi gorur.yanina yardimci dahi tutmaz.

Hayırlı olsun canım ne güzel arkaarkaya büyütceksin:)) beta yüksek gerçekten. Adetin kaç gün geçmişti? İkiz olma ihtimali olabilir mi? Senin adına sevindim canım.
Ikizlikle alakasi yok bence betanin yuksek olmasi.gorumcenin bi kac gun adeti gecti 9bin kusurlerdeydi suan gorumce 8 haftalik hamile.ikinci cocugumda da benim cok yuksek cikmisti. The_new

Evet canım kan degerlerine bakilcak geçmiş olsun minik prensese sende altına sıvı geçirmez örtü serersin rahat rahat yatar minik inş çabuk geçer

Çok geçmiş olsun canım.belki vücutta 9 ayın hatırını çıkarıyordu r.saka bu yana inşallah önemli bişey yoktur.dr gittikten sonra bizide haber et merak ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…