- 31 Ekim 2016
- 4.962
- 11.544
- 158
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #92.361
Anne sutu her yere damlatilir goze kulaga:)) iyi gelir gercekten.gonulll Canım işte tecrübe :) peki o kir için ne yapıyoruz? Yengemin doktoru bebeği 6 aylıkken anne sütü damlat demiş.
Sen ne dersin ne yapılır bu durumda
Çok sağ ol canım Allah razı olsun. :) oğluna da çok geçmiş olsun. Bu arada oğlundan söz etmişken merak ediyorum hep oğlunun adı ne?Anne sutu her yere damlatilir goze kulaga:)) iyi gelir gercekten.
Oglumda eczaneden gliserin ve oksijeb karisimini alip kullandik ozellikle geniz ameliyati oncesi ve sonrasi.kulagimiza tup takildi biri cikti biri kirden dr goremediginden cikmadi.hamilelik dogumdu derken hala kulaginda duruyor.
Suan yaptigim tek sey banyodan sonra kulagini guzelce temizlemek pamuklu cubuklarla havluyla falan.her gun yika o kir akar zaten sende temizlersin.
rint canım geçmiş olsun benim kızında da aynı durum var dr kesinlikle antibiyotik kullanacak bir durum yok demişti kafasını Hale'n sallıyor huzursuz ama calpol veriyorum günde iki kez rahatlıyor biraz. Hafif soğuk meyve sevdi iyi geliyor istersen sende dene üzülme emi kuzum
Evet canım sağa sola sallıyor. Vız burun buruna dokunup sallıyorduk kafaları ben onu yapıyor sandım başta. Değilmiş demek. Yukarı aşağı olsa rakçı olacak derdim :)Canım kafa sallama dediğin sağa sola sallamak mı. Bizim ki de yapıyor onu 3-4 gecedir çok huysuz pazar günü de ateşi çıkmıştı
Kızlar adet oldum. Şok şok şok. Daha hiç hazır değildim. Çok garip hissettim. 22 Şubat 2016'dan beri ilk adetim
Evet canım sağa sola sallıyor. Vız burun buruna dokunup sallıyorduk kafaları ben onu yapıyor sandım başta. Değilmiş demek. Yukarı aşağı olsa rakçı olacak derdim :)
Dişten demek ya.. Neler çekiyor garibanlar...peribalim çok sağ olun
Canim büyük ihmal ediliyor bu bi gerçek. Benim büyük 4 yasinda.bekle kardeşini uyutuyorum bekle kardeşini doyutuyorum bekle kardeşinin altini aliyorum bekle sut sagiyorum diye diye o kadar agresif bir çocuk oldu ki.halbuki annecim diye yumuşak yumuşak konuşurdu.günde 1 saat TV izleyen çocuk gün boyu izler oldu. Çünkü eskisi gibi etkinlikler yapamoyoruz. Annen doğru demiş.çok yas farkina bende karsiyim ama az olunca da ihmal oluyor.İnşallah canım kısmet bakalım :)
Anneme diyorum da dur 3-4 yaşına gelsin öyle diyor, daha bir taneyle böyle olduysan iyice depresyona girersin diyor
Canim çok geçmiş olsun.diş agrisi en çok kulağa vurur zaten.kimbikir nasil agriyor yavrum ya.ve bu daha 2 sene surecek.oy oyy.daha çok yolumuz varEvet canım sağa sola sallıyor. Vız burun buruna dokunup sallıyorduk kafaları ben onu yapıyor sandım başta. Değilmiş demek. Yukarı aşağı olsa rakçı olacak derdim :)
Dişten demek ya.. Neler çekiyor garibanlar...peribalim çok sağ olun
bezi değiştirmek aklıma gelmedi ama prima bize iyi gelmedi.sleepy de beğenemedik.Molfix kullanıyoruz 8 aydır hic sıkıntı olmamıştı ne denesem ki?Yıkıyorum canım sabahtan beri yenice brz bağladım uykuya dalmasi sıkıntı oluyor ev çişte kalırdı.Ayy çok kaşınır sızlar ya. Bol bol ılık suya oturt yıka sürekli. Yazık kuzuya. Bezide değiştir bence. Geçmiş olsun canım.
saol canım.pudrali kre. var onuda kullanıyorum diğer kremler haricinde.alp_se çok geçmiş olsun kuzuya .daha önce biri burda pudra iyi geliyor demişti yanlista hatirliyo olabilirim
aynen tatlım alt açma besi açtım sabah işedi ama sıkıntı olmadı.Evet canım kan degerlerine bakilcak geçmiş olsun minik prensese sende altına sıvı geçirmez örtü serersin rahat rahat yatar minik inş çabuk geçer
saol canım.Keske mantar olmasaydı da iki kat giydirseydim pütür pütür olmuş ya.alp_se canım çok geçmiş olsun. Kızce ferah geraj yatacak desene
canım büyüğü etkinlik kursuna falan yazdirsan ben öyle yaptım.10 da gidiyor 3 te geliyor.O gelene kadar bütün isleri yapıyorum yemek de dahil.Esim küçüğe bakıyor.Okuldan gelince yemek yiyoruz 2 yada 3 tane çizgi film izliyor sonra parka iniyoruz.gelince de yemek ve uyku.Yoksa bas edemedim bende zaten gece hic uyumayan bu cadı var.Canim büyük ihmal ediliyor bu bi gerçek. Benim büyük 4 yasinda.bekle kardeşini uyutuyorum bekle kardeşini doyutuyorum bekle kardeşinin altini aliyorum bekle sut sagiyorum diye diye o kadar agresif bir çocuk oldu ki.halbuki annecim diye yumuşak yumuşak konuşurdu.günde 1 saat TV izleyen çocuk gün boyu izler oldu. Çünkü eskisi gibi etkinlikler yapamoyoruz. Annen doğru demiş.çok yas farkina bende karsiyim ama az olunca da ihmal oluyor.
Geçmiş olsun canımD dertah saol canım.Uykusuzluk kaderimiz galiba.şükür ku tek.derdimiz bu olsun.Benimkide gece 1 de uyandı kopek sesi dinledi 4 e kadar oturdu
bezi değiştirmek aklıma gelmedi ama prima bize iyi gelmedi.sleepy de beğenemedik.Molfix kullanıyoruz 8 aydır hic sıkıntı olmamıştı ne denesem ki?Yıkıyorum canım sabahtan beri yenice brz bağladım uykuya dalmasi sıkıntı oluyor ev çişte kalırdı.
saol canım.pudrali kre. var onuda kullanıyorum diğer kremler haricinde.
aynen tatlım alt açma besi açtım sabah işedi ama sıkıntı olmadı.
saol canım.Keske mantar olmasaydı da iki kat giydirseydim pütür pütür olmuş ya.Aman dikkat et sende canım bizim ateşimiz vardı o tetiklemiş
Sagol canim.oglum umut nihat:)Çok sağ ol canım Allah razı olsun. :) oğluna da çok geçmiş olsun. Bu arada oğlundan söz etmişken merak ediyorum hep oğlunun adı ne?
Tamam canım valla korkmaya başladım bu kadar olunurmu 9 değil 9 yılın birikimi sanki :)Çok geçmiş olsun canım.belki vücutta 9 ayın hatırını çıkarıyordu r.saka bu yana inşallah önemli bişey yoktur.dr gittikten sonra bizide haber et merak ederiz
Hayırlı olsun :) ben olmamayi özledim kasımdan beri pedle bütünleştimKızlar adet oldum. Şok şok şok. Daha hiç hazır değildim. Çok garip hissettim. 22 Şubat 2016'dan beri ilk adetim
Çok yüksek çıkmış ikiz mi acaba:):)
Gaza geldim ben de mi yapsam ikinciyi :)
Zaten zor oldu oğluşum :) aynı sürede olursa 2,5 yaş olur aralarında :)
The_new hayirli olsun hamileligin canim ilk zamanlar belki biraz zor olur sana ama ne guzel arkadas gibi buyurler
Ikizlikle alakasi yok bence betanin yuksek olmasi.gorumcenin bi kac gun adeti gecti 9bin kusurlerdeydi suan gorumce 8 haftalik hamile.ikinci cocugumda da benim cok yuksek cikmisti.The_new
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?