bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
gonulll Canım işte tecrübe :) peki o kir için ne yapıyoruz? Yengemin doktoru bebeği 6 aylıkken anne sütü damlat demiş.
Sen ne dersin ne yapılır bu durumda

gonulll Canım işte tecrübe :) peki o kir için ne yapıyoruz? Yengemin doktoru bebeği 6 aylıkken anne sütü damlat demiş.
Sen ne dersin ne yapılır bu durumda
Anne sutu her yere damlatilir goze kulaga:)) iyi gelir gercekten.
Oglumda eczaneden gliserin ve oksijeb karisimini alip kullandik ozellikle geniz ameliyati oncesi ve sonrasi.kulagimiza tup takildi biri cikti biri kirden dr goremediginden cikmadi.hamilelik dogumdu derken hala kulaginda duruyor.
Suan yaptigim tek sey banyodan sonra kulagini guzelce temizlemek pamuklu cubuklarla havluyla falan.her gun yika o kir akar zaten sende temizlersin.

Çok sağ ol canım Allah razı olsun. :) oğluna da çok geçmiş olsun. Bu arada oğlundan söz etmişken merak ediyorum hep oğlunun adı ne?

Son düzenleme:

Canım kafa sallama dediğin sağa sola sallamak mı. Bizim ki de yapıyor onu 3-4 gecedir çok huysuz pazar günü de ateşi çıkmıştı

Canım kafa sallama dediğin sağa sola sallamak mı. Bizim ki de yapıyor onu 3-4 gecedir çok huysuz pazar günü de ateşi çıkmıştı
Evet canım sağa sola sallıyor. Vız burun buruna dokunup sallıyorduk kafaları ben onu yapıyor sandım başta. Değilmiş demek. Yukarı aşağı olsa rakçı olacak derdim :)
Dişten demek ya.. Neler çekiyor garibanlar... peribalim çok sağ olun

Bu ara sık yapmaya başladı bi kaç kere kulağı da kaşıdı falan ben kuşak ağrısı olsa hiç durmaz dedim. Diştendir kulak çekmesi dedim ama kafayı da sevdi her halde oyun için yapıyor diye düşündüm sürekli yapıyor. Bizim de haftaya muayene var bakalım doktoru bakar

İnşallah canım kısmet bakalım :)
Anneme diyorum da dur 3-4 yaşına gelsin öyle diyor, daha bir taneyle böyle olduysan iyice depresyona girersin diyor
Canim büyük ihmal ediliyor bu bi gerçek. Benim büyük 4 yasinda.bekle kardeşini uyutuyorum bekle kardeşini doyutuyorum bekle kardeşinin altini aliyorum bekle sut sagiyorum diye diye o kadar agresif bir çocuk oldu ki.halbuki annecim diye yumuşak yumuşak konuşurdu.günde 1 saat TV izleyen çocuk gün boyu izler oldu. Çünkü eskisi gibi etkinlikler yapamoyoruz. Annen doğru demiş.çok yas farkina bende karsiyim ama az olunca da ihmal oluyor.

Canim çok geçmiş olsun.diş agrisi en çok kulağa vurur zaten.kimbikir nasil agriyor yavrum ya.ve bu daha 2 sene surecek.oy oyy.daha çok yolumuz var

D dertah saol canım.Uykusuzluk kaderimiz galiba.şükür ku tek.derdimiz bu olsun.Benimkide gece 1 de uyandı kopek sesi dinledi 4 e kadar oturdu

Ayy çok kaşınır sızlar ya. Bol bol ılık suya oturt yıka sürekli. Yazık kuzuya. Bezide değiştir bence. Geçmiş olsun canım.
bezi değiştirmek aklıma gelmedi ama prima bize iyi gelmedi.sleepy de beğenemedik.Molfix kullanıyoruz 8 aydır hic sıkıntı olmamıştı ne denesem ki?Yıkıyorum canım sabahtan beri yenice brz bağladım uykuya dalmasi sıkıntı oluyor ev çişte kalırdı.

alp_se çok geçmiş olsun kuzuya .daha önce biri burda pudra iyi geliyor demişti yanlista hatirliyo olabilirim
saol canım.pudrali kre. var onuda kullanıyorum diğer kremler haricinde.

Evet canım kan degerlerine bakilcak geçmiş olsun minik prensese sende altına sıvı geçirmez örtü serersin rahat rahat yatar minik inş çabuk geçer
aynen tatlım alt açma besi açtım sabah işedi ama sıkıntı olmadı.

alp_se canım çok geçmiş olsun. Kızce ferah geraj yatacak desene
saol canım.Keske mantar olmasaydı da iki kat giydirseydim pütür pütür olmuş ya.Aman dikkat et sende canım bizim ateşimiz vardı o tetiklemiş

canım büyüğü etkinlik kursuna falan yazdirsan ben öyle yaptım.10 da gidiyor 3 te geliyor.O gelene kadar bütün isleri yapıyorum yemek de dahil.Esim küçüğe bakıyor.Okuldan gelince yemek yiyoruz 2 yada 3 tane çizgi film izliyor sonra parka iniyoruz.gelince de yemek ve uyku.Yoksa bas edemedim bende zaten gece hic uyumayan bu cadı var.

Geçmiş olsun canım

Çok yüksek çıkmış ikiz mi acaba:):)

Bilmyrm ki cnm.kızım böyle değildi ama erken döllenme de olablr

Gaza geldim ben de mi yapsam ikinciyi :)
Zaten zor oldu oğluşum :) aynı sürede olursa 2,5 yaş olur aralarında :)

Bende isteyelim 3 Ay sonra olur diodm.yaşına girdikten sonra dusunuodm hatta 15 aylık hamile kalrm diodm.hesapta tek seferle oldu baksana.nasip olunca mı oluo.rahimler şuan tertemiz ondan mi hemen oldu anlamadım.

The_new hayirli olsun hamileligin canim ilk zamanlar belki biraz zor olur sana ama ne guzel arkadas gibi buyurler

Insallah cnm.bende onu istyrm.Ben yalnzm bu şehirde ailemden uzak.evimize çok gelen gidenimzde olmaz.bebeğim de benm gibi yalnız kalmasın istiodm.Allah m nasip etti.inşallah güzel ark.olurlar.oynarlar.sıkılmazlar

Ikizlikle alakasi yok bence betanin yuksek olmasi.gorumcenin bi kac gun adeti gecti 9bin kusurlerdeydi suan gorumce 8 haftalik hamile.ikinci cocugumda da benim cok yuksek cikmisti. The_new

Erken döllenme olablr diye dusunuyrm bende.yarın ogrencz bakalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…