bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim spora vereyim dedim.servis yok.eşim calisiyor.etkinlik okuluni da benim okulum var zaten dedi gitmedi.

Kizlar bisey daniscam sizlere.
Simdi benim buyuk kizimdan kalma dogum lekelerim var goz cevremde.goz cevremin rengi degisti.
Ben nasil krem kullanabilirim.sizin kullandiginiz krem varsa isim soylermisiniz.ve netten nerden alabilirim.hadi yardim edin bana

Nuxe ürünlerini kullanıyorum canım ben göz çevresi içinde güzel arastır istersen

Benim doktor . kendim kullandım ama memnun kalmadim hava cok kuru oldugu icin dedi.sen de denersin rahat olmazsa gozlukle devam et dedi.ben de ikisini de aldim bakalim bugün lensi taktılar da.insallah sıkıntı yasamam

Ne skntisi olmustu cnm senin sezeryanda

daha hayattayken ne fena di mi bunların düşünülmesi .. ama düşünmekte gerekiyor, ne arttı şu melun hastalık.. Allah şifa verir inşallah, kimse hastalıktan ölmüyor sonuçta ama çekmesin de kimse :/

Bizim aramız çok az olduğu için pek öyle hissetmedim ben açıkçası ama annem ne hissetti bilmiyorum :)
Sadece ilk kardeşimi gördüğümde öyle bir bakıp gitmişim mahsun mahsun ona üzülmüş hep söyler :)
Senin kızçe de okul açılınca belki tv işini bırakır

Keşke erisek kilo almayalımda:))))
Valla ben bu Selenden oturu sutume gecmesin diye yaptigim kati diyeti acinca iyice bir cozutup kilo alicam kesin de bakalim cikolatayi filan birak etli patates yemegini bile canim ceker oldu ya zeytinyagli sarma ya da karisik salataya bile tavim suan 6 ay oldu

Bence nasılsa bir kerede olmaz diye düşünüp stres yapmadığın için olmuştur :)

Ne skntisi olmustu cnm senin sezeryanda
Canım ben normal başladım sonra oğluş inmedi aşağı tam ve benim kasılmalar dakikada 2 kere filan gelmeye başladı hatta biri geçiyor saniyeler sonra tekrar kasılma geliyordu. Açılmam 4-5 cm filan. Artık bittim fiziksel olarak inmeyince de sezaryen oldum.
Bebişkom çıkarken atar damar yaralanması olmuş güzelce kanadım. Kan ve kan ürünleri ve litre litre sıvı aldım, tansiyonum zar zor toparladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…