bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
KIZLAR BI KAÇ SAAT KORSE GIYSEM SIKINTI OLUR MU SIZCE HAFTAYA DUGUN VAR EVDEKİLERDEN GİYMEK İSTİYORUM AMA ONLARI KORSE GİYMEDEN KULLANAMAM KALÇAM ÇOK SALLANIR 2-3 SAATTEN BİŞEY OLMAZ HERALDE DİMİ
Bence giymemelisin diye dusunuyorum cunku bebegin oksijen sorunu yasayabilir ama istersen de doktoruna danisip giyebilirsin. Cunku sonradan vahlanmak var bir de.

Kızlar bn de doktordan çıktım ama bensiz goremedm.foto da vermedi fakülte.bnm bebis en baştan beri 1 hafta geri degstrdm tahmini doğum tarihini.11+1im bugün. Miyomdan ense sini göremedi. 1 ay sonraya verdi 4lu test yapcaz o zmn dedi.ama bn bu arada hem bi docente hem de bi ozele gidicem 1 ay bekleyemem.boyumuz da 4.1cm olms

Kizlar bizim burda Doktor kontrolleri ayda bir oluyor, siz sanki daha fazla gidiyorsunuz demi?
ben her hafta gidiyorum öncesinde 3 kaybım oldğu için bebeğim çok şükür sağlıklı gelişiyor ama doktor yinede görmek istiyor benimde işime geliyor çünkü çok özlüyorum

evet canım bana da ayda bir dedi. en son 8 haftada gittim, problem yoktu. ben devlet hastanesine gidiyorum çok umursamıyorlar malum ama işimi görmeye çalışıyorum.

bende ayda bir gidiyorum canim, yurt disindayim ben. En son 10 haftalikken gördüm bebisimi, hersey yolundaydi :)

bende ayda bir gidiyorum canim, yurt disindayim ben. En son 10 haftalikken gördüm bebisimi, hersey yolundaydi :)
Rabbim saglikla nasip etsin bebisini canim umarim hersey yolunda her hafta usg iyi degil diyorlar bende 3 haftada bir gidiyorum ikiz oldugu icin ama aralarda acillik olunca mecbur usg girdim rabbim saglik versin bebeklerimize insallah

Canim dogum izni dogumdan once 8 dogumdan sonra 8 hafta degl mi, ben tam bilmiyorum da degsti mi acaba. Ben ikinci dönemi ucretsz izinle kapatırm dyodum da nisana kadar geliyosa iyiymiş
Canım bende 8 önce 8 sonra diye biliyorum bende öğretmenim hatta en fazla 5 hafta doğum sonrasına aktarılıyor yani ben 25 kasım görünen doğum için kasım başında ayrılsam en geç şubat sonu izin biter sonrasına rapor düşünüyorum ayrıca rapor Hakkı da 30 gün diye hatırlıyorum belki +10 gün mazeret izni vardır

Kızlar mideye alinan darbe bebeği öldürürmu ya daha yeni geldim hastaneden uzandım oğlum divanın başına çıkarken kaydı ayağı mideme geldi bebek aşağıda ona birsey olmaz demi
İnşallah bişey olmaz canım. Şuan bebişler mideye kadar yükselmedi. Ama dikkat etmekte fayda var.

Kizlar bizim burda Doktor kontrolleri ayda bir oluyor, siz sanki daha fazla gidiyorsunuz demi?
Canım ben bir 6+3 birde 9+3 ve son olarak 12+2 de gittim. 3 er hafta arayla ama bundan sonra ayda bir dedi doktor. 3 hafta zor sabrediyordum şimdi 1 ay nasıl beklicem bebişe battaniye başladım beyaz renk onu öre öre sabredecek artık. Bu arada sen ikili test yaptırcakmmısın?

Canim bn en fazla 10 gün gtmedigm oldu.fakültede hc bsy anlatmiyorlar bebeği göremiyorum zaten.bugün haftasına boyuna kendm baktım giyinirken ekran da kalan bilgiden.o yüzden bi de ozele gdyrm nrdeyse her hafta gitms oluyrm.bi arkads var o da kızıyor sürekli gtme bebeğe zararlı yurt dışında ayda 1 gidiliyor diyor ama Merak ediyorum işte.

Teşekkürler canım ben tam bilmiyorum da 5 hafta dogum sonrasna aktarılabilmesi iyiyms, rahat bi hamilelik gecirirsem ben de ekimin sonuna dogru ayrilırım, ikinci döneme ucretsiz izin alirm artk buyuk ihtimal.

exclusive canım sana bişey sorcm. Hani sen perinatologa gttin ya 12.haftada, o doktoru nasıl araştırdn? Unvanı perinatolog olarak mı gecıyo hastanede, yoksa kadn dogum uzmanı da perinatoloji alanında arastrmaları olan biri mi? 12.hafta önemli ya ben de bu tarz bi doktora gtmek istiyorum da ona göre arastrayım.

Aayy ne guzel beyaz ve tozpembe ile battaniye super olur bende anlasam orerdim gule gule kullansin kuzun insallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…