bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim dogum izni dogumdan once 8 dogumdan sonra 8 hafta degl mi, ben tam bilmiyorum da degsti mi acaba. Ben ikinci dönemi ucretsz izinle kapatırm dyodum da nisana kadar geliyosa iyiymiş
Doğumdan önce 8 doğumdan sonra 8 fakat doğum öncesini aktara biliyorsun eskiden doğumdan önce 3 haftası mecbur kullanıyordu şimdi hepsini aktara biliyorsun kasım sonu doğum Kasımı sayma aralık,ocak,şubat,martın sonu başlanacak başlamayıp nisanda da rapor aldın mı mayısın ortası başlacan da zaten ne kaldı geriye

Yok canım ya öyle şeyler düşünme akıllarına geliyordur tabiki anne kadar hiç kimse düşünmez ama aklına kötü şeyler getirme kimi insan daha düşünceli olur kimisi de öyle

Kızlar bugün bn ultrosna girmeden önce ikili test yapcaz dediler.asistan hemen doktora bugün bu ikili testlerden hc güzel haber almadık dedi tabi ben korktum baya.ne bileyim iyi ki olcemedi.gerçi 4lu test yapcam dedi ama bnce bu testler kötü ciksa da pek takmayalim çoğu kişiye kötü sonuç veriyolar demk ki bugün öyle konuştular

Kızlar mideye alinan darbe bebeği öldürürmu ya daha yeni geldim hastaneden uzandım oğlum divanın başına çıkarken kaydı ayağı mideme geldi bebek aşağıda ona birsey olmaz demi
Benim de karnima tekme atti kizim altini degistirirken bisey olmadi bitanem korkma

Merhaba guzel anneler nasıl gıdıyor sızde benım gıbı sulugoz olmaya basladınızmı?Ne gıbı zorluklarınız var?
Bnm 3 gndur mide bulantısı başladı ve hamile kaldigmdan beri sulu göz olmaya basladm önceden ağlamazdim o kdr.ama smdi tv de şiir okuyan şarkı söyleyen çocuk fln göreyim bnmki de böyle olur mu acaba deyip agliyorum:)

singer canim dert etme bence benim kayinvalidem de gorumcemde bana cok yakin. Ben yemekte yapamiyorum kokulara karsi hasassim. Bide bir haftadir 38 38.5 atesleyim ne aradilar ne sordular. Annecim hergun 40 dakika dolmusla gelip yemek getiriyor. Evi temizliyor. Hastayim diye yanimda da kaldi. Ama ben k.v ve gorumceme alinmadim. Sonucta mecburiyeti yok ki. Ve ben kimseye guvenerek hamile kalmadim eminim sende oyle.

O degilde benim kasik bolgemde ara sira pit pit segirme oluyo ikinci bebegim gaz veya bagirsak hareketi degil eminim bu kadar ufakken pit pit yapar mi ya bebis

KIZLAR BI KAÇ SAAT KORSE GIYSEM SIKINTI OLUR MU SIZCE HAFTAYA DUGUN VAR EVDEKİLERDEN GİYMEK İSTİYORUM AMA ONLARI KORSE GİYMEDEN KULLANAMAM KALÇAM ÇOK SALLANIR 2-3 SAATTEN BİŞEY OLMAZ HERALDE DİMİ
bence 2-3 saat güzel görünmek için bebişi üzmeye değmez canım ama sen bilirsin.. ben merdivenden düştüm, çok şükür dizlerimin üstüne düştüm, doktor karnının üstüne düşmek tehlikeli, karnına bişey çarpmamaya dar şeyler giymemey dikkat et dedi.. belki benim durumum için demiştir ama paylaşmak istedim..

Aaa bende istiyorum bebeğime baddaniye örmek ama pek beceriksizim nasıl biraz örünce resmini paylaş da bende başlayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…