bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
O degilde benim kasik bolgemde ara sira pit pit segirme oluyo ikinci bebegim gaz veya bagirsak hareketi degil eminim bu kadar ufakken pit pit yapar mi ya bebis

Bebeğinde mesaj var
Annecim ben iyim yerime daha iyi yerleşmek için seni rahatsız ediyorumbenimde kızımda olmuştu bir defa bund a olmadı insan 2 gr lık bir meleğin kocaman bi insan olacağı düşününce bi garip oluyor. Allah hepimizinkine sağlık versin. Bu arada ben ilk 6 haftalıkken doktora gittim 12 hafta gel dedi hastaneye gitmem maceralı olduğu için işime geldi kayıplarda bende tedirgin oldum ama tiksindiğim bi kaç şey var halen devam ettiği için rahatladım

Kızlar bende bugün kontrolden geldim.Birdahakine daha güzel olur dedi doktor.Çok şükür yolunda herşey.tabi bnm iştahsızlık bulantı uyku modu hala devam:)iştahsızım diyorum ama yinede kılo almısım. 2 hafta sonra yine kontrolmz var.geç döllenmeyle 8+3 bugün.

Eklentiler

• image.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 53
Tatlimmmm benimmm rabbim kucagina aldirsin insallah kokusunu icine cekmeyi nasip etsin

Bir prenses geliyor galiba rabbim gonlundekini nasip etsin insallah bizimki sadece tahmin saglikla gelsin insallah

Arkadaşlar merhaba inş hepinizin hamileliği yolundadır size bisey sormak istiyorum 9 +5 günlük hamileyim hiç bir belirtim yok sukur ediyorum ama korkuyorum da benim gibi hamilelik geçiren Varmı sadece goguslerim hassas ve sis başka bisey yok

Benimde aynen bulantim filan hic olmadi iki cocukta da

Amin canım hepimizin inşallah bizimki sürpriz oldu bize ama dünyanın en güzel süprizi kızım daha 22 aylık biraz daha büyümesini istiyordum hayırlısı böyleymiş
Aynen bizde hic beklemiyorduk benim kizimda 21 aylik daha kucuk diye baya bi uzuldum ama vardir bi hayir iyiki de geldi minik suprizlerimiz

Sihirlidegnek beni de ekler misin canım?
yer:istanbul
sat:16 ocak (geç döllenme)
tahmini doğum:4 kasım
İlk çocuk

Şimdiden teşekkürler tatlım

E="ayseankara, post: 46172420, member: 506785"]Evet 2 gündür midem bulanıyor o günden sonra ve yağlı şeyler yiyememeye basladm.daha azaltıcam insallah zaten kilolu hamile kaldm.canım ben Ankaralıyım evlenince bursaya geldim.[/QUOTE]
Canim bende Bursadayım hangi hastaneye gidiyorsun

Ahh ne güzel maşallah :)
Keşke bende de bulantılar filan olmasa :)

Bir prenses geliyor galiba rabbim gonlundekini nasip etsin insallah bizimki sadece tahmin saglikla gelsin insallah
Aminn canım sağlıkla gelsınler yeterki miniklerimiz.2 hafta sonra daha netgörücez dedi dr.belkıde cinsiyrkasetti.beni göremin herkes erkek diyor ama kimseye ultrsn fotosu gostermedım:) ay babamız 2.yide erkek beklıyorlar hayırlısı ben nötr :)

Canim bende Bursadayım hangi hastaneye gidiyorsun[/QUOTE]
Sen bana tanıdık geldin acaba tüp bebek zamanında mi konuştuk tup bebeği sahın zeteroglu yaptrmistim eylülde ama tutmadi beni fakülteye sevk ettiler.ozele de bahar hastanesinde hilal hanim var ona gidiyorum.fakülteye sevkliyim diye diğer hastane ve doktorlar kabul etmiyor bz de riskliyi oraya gönderiyorz sana niye bakalım diyolar.sağ olsun hilal hanim kabul etti gelebilirsin dedi çok memnunum güzel ilgileniyo

Canım maşallah seninle günümüzde aynı belirtilerimizde ben de Allah'a şükür ciddi sıkıntı yok bulantı falan gibi yalnız göğüsler çok fena el değmiyor bide söylemesi ayıp gaz çok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…