- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #11.101
Anladm canım hepsinin aktarılabilmesi degsmiş o zaman, teşekkür ederim☺Doğumdan önce 8 doğumdan sonra 8 fakat doğum öncesini aktara biliyorsun eskiden doğumdan önce 3 haftası mecbur kullanıyordu şimdi hepsini aktara biliyorsun kasım sonu doğum Kasımı sayma aralık,ocak,şubat,martın sonu başlanacak başlamayıp nisanda da rapor aldın mı mayısın ortası başlacan da zaten ne kaldı geriye
Ben deyılım amma sımdı reklama bıle aglıycam nerdeyseMutemadiyen sulugozdumbisey degismedi
Valla bende reklamlara bıle aglıycam az kaldı.kacıncı haftandasın kı mıden basladı yenıBnm 3 gndur mide bulantısı başladı ve hamile kaldigmdan beri sulu göz olmaya basladm önceden ağlamazdim o kdr.ama smdi tv de şiir okuyan şarkı söyleyen çocuk fln göreyim bnmki de böyle olur mu acaba deyip agliyorum:)
Canım benim kızımda sabah bulantışarıö vardı bunda yok şükür ama bunda da göğüs ler fena şişmişti bu hafta indiler ama gaz problemi halen var midem acayip şişiyor gece uyuyamıyorum az yiyorum yoksa acayip halsiz oluyorum 12 haftayı bekliyorum inşallah geçerCanım maşallah seninle günümüzde aynı belirtilerimizde ben de Allah'a şükür ciddi sıkıntı yok bulantı falan gibi yalnız göğüsler çok fena el değmiyor bide söylemesi ayıp gaz çok fena
Haklisin canım olmasın tez zamanda geçsin inş bende tuhaf hissettim hiç bisey yok insan bekliyo biseyler varlığından emin olmak istiyorumAhh ne güzel maşallah :)
Keşke bende de bulantılar filan olmasa :)
Evet benimde aynı ına sagsalim kucagimizada alırız canım ilk hamilelik olunca tecrubesizlikte başa bela oluyo dediğin gibi sadece goguslerim çok hassas benimde yatarken bile canım acıyor gaz bendede var Allah yardımcımız olsun canım benimCanım maşallah seninle günümüzde aynı belirtilerimizde ben de Allah'a şükür ciddi sıkıntı yok bulantı falan gibi yalnız göğüsler çok fena el değmiyor bide söylemesi ayıp gaz çok fena
Benimde ilk bebiş sanki gergin yeni bişey öğreniyorum Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallahEvet benimde aynı ına sagsalim kucagimizada alırız canım ilk hamilelik olunca tecrubesizlikte başa bela oluyo dediğin gibi sadece goguslerim çok hassas benimde yatarken bile canım acıyor gaz bendede var Allah yardımcımız olsun canım benim
Cinsiyet farklı olunca hamilelik farklı geçiyor diyorlar tecrübeli olanlar belki senin Prensesin yanına bide paşa geliyordur annesiCanım benim kızımda sabah bulantışarıö vardı bunda yok şükür ama bunda da göğüs ler fena şişmişti bu hafta indiler ama gaz problemi halen var midem acayip şişiyor gece uyuyamıyorum az yiyorum yoksa acayip halsiz oluyorum 12 haftayı bekliyorum inşallah geçer
Evet okuyarak araştırarak vücudumun tepkileriyle hergun ayrı bisey öğreniyoruz sadece sağlıklı veiyi olsun şu sıkıntılı dönemi sağlıkla atlatiriz inşBenimde ilk bebiş sanki gergin yeni bişey öğreniyorum Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Hayırlısı canım benim annemin her gebeliği farklı imiş biz 3 kız 1 erkek kardeşiz eltiminde iki kızı var ikisininde hamileği farklı yani belli olmuyor. Ben kızımı memeden keseli 1 ay olmuştu hamile kalınca ona bağlıyorum vücudum tam toparlanmadan tekrar başa döndümCinsiyet farklı olunca hamilelik farklı geçiyor diyorlar tecrübeli olanlar belki senin Prensesin yanına bide paşa geliyordur annesi
Bnm 11.hfta da basldi hamur işi fln cok yedm güneşte fln durdum uykusuz kldm 3 gündür bulaniyör bakalım geçer insallhValla bende reklamlara bıle aglıycam az kaldı.kacıncı haftandasın kı mıden basladı yenı
Ayyy canim harika ya masallah subhanallah ben yuregindeki duayi yasayan insanlari cok severim. Tertemizdirler. Iyi ki varsin sen ve senin gibiler rabbim saglikla kucaklamayi nasip etsin vaktinde :)Yok bunlar benzemiyor canım. Tek yumurta ikizleri benzer canım bende çok çok istedim dilek kapım açıkmis rabbim şükür nasip etti iki oğluma iki kız kardeş çok istedim şükür ikize hamileyim zaten Son şansım diye 4 sezeryan tehlikeli ama 3 gebelikte 4 evlat rabbim.isteyen herkese nasip etsin insallah saglikla
Hani burada yazılanları görünce acaba dedim bende hareket ederim ki bir de biz oğluma söylememiştikCanim 8+5 gunlukte daha hareket olmaz canim 10 haftada hareketlerini gorursun massalah bebegine annesi
haklısın Can'ım bende dün gittiğim de bir bayan aynen bu durumdaydı gözleri dolu perişan bir halde ama sanırım onun dörtlü testti çünkü karnı baya büyüktü başka bir test yaptıracaktı 2500 tl imiş rabbim yardım etsin dedim çok üzüldüm eşimle konuştuk hiç yaptırmayalım diyeKızlar bugün bn ultrosna girmeden önce ikili test yapcaz dediler.asistan hemen doktora bugün bu ikili testlerden hc güzel haber almadık dedi tabi ben korktum baya.ne bileyim iyi ki olcemedi.gerçi 4lu test yapcam dedi ama bnce bu testler kötü ciksa da pek takmayalim çoğu kişiye kötü sonuç veriyolar demk ki bugün öyle konuştular
Canm bnm hareketleri gördüğümde 9+4tu bebisHani burada yazılanları görünce acaba dedim bende hareket ederim ki bir de biz oğluma söylememiştik
singer canim dert etme bence benim kayinvalidem de gorumcemde bana cok yakin. Ben yemekte yapamiyorum kokulara karsi hasassim. Bide bir haftadir 38 38.5 atesleyim ne aradilar ne sordular. Annecim hergun 40 dakika dolmusla gelip yemek getiriyor. Evi temizliyor. Hastayim diye yanimda da kaldi. Ama ben k.v ve gorumceme alinmadim. Sonucta mecburiyeti yok ki. Ve ben kimseye guvenerek hamile kalmadim eminim sende oyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?