bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Anladm canım hepsinin aktarılabilmesi degsmiş o zaman, teşekkür ederim☺

Valla bende reklamlara bıle aglıycam az kaldı.kacıncı haftandasın kı mıden basladı yenı

Canım maşallah seninle günümüzde aynı belirtilerimizde ben de Allah'a şükür ciddi sıkıntı yok bulantı falan gibi yalnız göğüsler çok fena el değmiyor bide söylemesi ayıp gaz çok fena
Canım benim kızımda sabah bulantışarıö vardı bunda yok şükür ama bunda da göğüs ler fena şişmişti bu hafta indiler ama gaz problemi halen var midem acayip şişiyor gece uyuyamıyorum az yiyorum yoksa acayip halsiz oluyorum 12 haftayı bekliyorum inşallah geçer

Canım maşallah seninle günümüzde aynı belirtilerimizde ben de Allah'a şükür ciddi sıkıntı yok bulantı falan gibi yalnız göğüsler çok fena el değmiyor bide söylemesi ayıp gaz çok fena
Evet benimde aynı ına sagsalim kucagimizada alırız canım ilk hamilelik olunca tecrubesizlikte başa bela oluyo dediğin gibi sadece goguslerim çok hassas benimde yatarken bile canım acıyor gaz bendede var Allah yardımcımız olsun canım benim

Benimde ilk bebiş sanki gergin yeni bişey öğreniyorum Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Cinsiyet farklı olunca hamilelik farklı geçiyor diyorlar tecrübeli olanlar belki senin Prensesin yanına bide paşa geliyordur annesi

Benimde ilk bebiş sanki gergin yeni bişey öğreniyorum Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Evet okuyarak araştırarak vücudumun tepkileriyle hergun ayrı bisey öğreniyoruz sadece sağlıklı veiyi olsun şu sıkıntılı dönemi sağlıkla atlatiriz inş

Cinsiyet farklı olunca hamilelik farklı geçiyor diyorlar tecrübeli olanlar belki senin Prensesin yanına bide paşa geliyordur annesi
Hayırlısı canım benim annemin her gebeliği farklı imiş biz 3 kız 1 erkek kardeşiz eltiminde iki kızı var ikisininde hamileği farklı yani belli olmuyor. Ben kızımı memeden keseli 1 ay olmuştu hamile kalınca ona bağlıyorum vücudum tam toparlanmadan tekrar başa döndüm

Selam kızlar anca girebildim siteye inşallah herkesin keyfi yerindedir. Bugün doktordaydım maalesef idrar yoku enfeksiyonum oldfugunu söyledi ve tek kullanımlık bi toz verdi bilmiyorum işe yarar mı tek seferde. Onun dışında bebeğim gayet iyi çok şükür 3 cm olmuş. 10. Haftaya giricez pazartesi günü. Fotosununstıyorum görüp yorum yaparsanız sevinirim. Herkese sağlıklı mutlu bi gece diliyorum. İyi bakın bebişlere

Eklentiler

• image.webp
    15 KB · Görüntüleme: 87
Merhaba Baayanlar,
Turkiye'ye cok sukur geldim ve kendimi Turk hekimlerine emanet edecegim :))

Gelmeden once Harmony test yaptirmistim ve kaynaginda yaptirdigim icin , sonuc jest hiziyla 4 gun icinde elime ulasti.
Telefonumda " Harmony Test Report" diye bir yazi cikinca , ellerim titreye titreye actim.
Masallah ki sonuc son derece sevindirici ( Dusuk Risk cikmis ) ama tabii her anne adayi gibi endise duymaya son surat devam edecegim.
Bu testle cinsiyet tahmini de yaptilar ( Y kromozonu ariyorlar )
Tahmin sonucu da Erkek cikmis.

Bu durumda Çin Takvimi yanlis cikti , ama Rus Takvimi ise dogru. :))
Cinsiyet hic onemli degil tabii , saglikli ve hayirli evlatlarimiz olsun.

Cok guvenilir bir test oldugunu iddia ediyorlar ama hic bir seye tam guvenim yok.
Umuyorum Allah'in izniyle , saglikli cocuklar dunyaya getiririz arkadaslar.

Ayyy canim harika ya masallah subhanallah ben yuregindeki duayi yasayan insanlari cok severim. Tertemizdirler. Iyi ki varsin sen ve senin gibiler rabbim saglikla kucaklamayi nasip etsin vaktinde :)

Ha
haklısın Can'ım bende dün gittiğim de bir bayan aynen bu durumdaydı gözleri dolu perişan bir halde ama sanırım onun dörtlü testti çünkü karnı baya büyüktü başka bir test yaptıracaktı 2500 tl imiş rabbim yardım etsin dedim çok üzüldüm eşimle konuştuk hiç yaptırmayalım diye

kızlar dün yolamadım bu benim kuzumu doktorum %80 erkek dedi sizde bir bakın bakalım erkeğe benziyormu?

Eklentiler

• 13036490_1702955553306506_388856073_o (1).webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 94
  • 13036490_1702955553306506_388856073_o (1).webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 89
  • 13036490_1702955553306506_388856073_o (2).webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 86
  • 13036490_1702955553306506_388856073_o.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 98
  • 13078065_1702955546639840_800332243_o.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 87
Günaydın kizlarrr, elhamdülillah ben de dun yeniden gordum bebegimi, 23 mm olmuş, ultrasona göre 9+1 ama normalde 9+3 aradaki açığı yavas yavas kapatmaya baslamis. Hatta haraket etmeye bile baslamis, benim icin tarif edilmez bi duyguydu, Allahim isteyen herkese yasatsin insallah. Yalniz ultrasona bakilacagi zaman acayip heyecanlaniyorum, ne olacak benim bu halim

tabiki de onlara güvenerek hareket etmiyorum.
ama görümcem sürekli gezme tozma için arıyor eşimi sibel nasıl demiyor..
Kaynanam desen onunda ilk torunu olacak allah nasip ederse insan biraz heyecanlanır. biraz ilgilenir yani yalandan da olsa.
insan hiç mi aramaz 10 dk lik mesafade oturuyoruz. üstelik ben çalışıyorum.
kırgınım fazlası ile. benım annemde mecbur değil ama her gün gidiyor bana taze meyve alıyor. her gün arıyor yemek yapıyor. herseyim ile ilgileniyor.
ikisininde ilk torunu, ama işte biri ilgileniyor biri umursamıyor..
haa ama bundan snra onlarda benden bu kdar deger görürler.. allah nasip ederse kucagımıza almayı o zamn getir torunumu seviyim derse yok dicem bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…