- 20 Eylül 2010
- 8.493
- 1.889
- 373
- 34
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #11.481
ben perşembe gidicem Allah nasip ederse öğleden sonra bakalım görelim her gittimizde ilkgibi heyecan doluyor insan bayramda yeni kıyafet alınnmış çocuk misali seviniyor :)Günaydın kızlar bugün kontrole gidecek olanlar hadi güzel haberler bekliyoruz. Bizim daha çoook vaktimiz var bari sizin bebişleri sevelim görelim
Ay sorma canım, yediğime içtiğime dikkat ediyorum, ayağımdan çorap çıkarmıyorum ama yine de çok gazım oluyor, bebişi hissediyosam bile hep gaz gibi geliyor banaMaşallah hep bu şekilde devam etsin inşallah hareketli bebek her zaman iyidir bide hareketlerini hissedebilsek ya daha bir güzel olacak her gün kendimi dinliyorum belki ufak bişey duyarım diye gaz mı, gıdıklanma gibi oluyor o mu kayma oluyor tuhaf tuhaf duymadığım şeyler duyuyorum
Evet canım ya çok tatlılarBir dahakine bende oyle yapayim insallah
Yaa cok tatlilar ama degil mi ben doyamadimbenim dr cok uzun tutmuyor da.. Karnimda jelim saatlerce sohbet ediyor ama
Ayyy hadi insallah minnaktan guzel haber bekliyoruzzben perşembe gidicem Allah nasip ederse öğleden sonra bakalım görelim her gittimizde ilkgibi heyecan doluyor insan bayramda yeni kıyafet alınnmış çocuk misali seviniyor :)
Benim ki uyuyodu galibaAynen canim ada da cikolata ve meyve suyu icerdim fildir fildir donerdi denemelisinisilll1
Kayinvalidem kiz bebege hamile olanlar gazli olur der hep aceba dogru muAy sorma canım, yediğime içtiğime dikkat ediyorum, ayağımdan çorap çıkarmıyorum ama yine de çok gazım oluyor, bebişi hissediyosam bile hep gaz gibi geliyor banahepimizin kuzuları hissetiğimiz günler de gelsin inşallah hayırlısıyla :)
Evet canım ya çok tatlılar:)
Normalde düzenli gittiğim doktor da çok uzun tutmuyor, ama bu merdivenden düşünce gittiğim randevuydu, kanama fln var mı diye uzun uzun inceledi sağolsun doktor, biz de izlemiş olduk
Kız sen yakın zamanda gitmedinmi doktora kız olduğunuda öğrendin. Ne kadar sürede gidiyorsun?ben perşembe gidicem Allah nasip ederse öğleden sonra bakalım görelim her gittimizde ilkgibi heyecan doluyor insan bayramda yeni kıyafet alınnmış çocuk misali seviniyor :)
Bigun dr kontrolumuzde ada uyuyodu 3 haftadir hep uyurken yakaliyoduk arkadssi elleri yuzunde hic bisey gorunmuyo dr itti kakti yok anam uyanmiyo kalk git bi cikolata ye meyve suyu ic gel bida bakalim dedi sonra baktik bizimki uyanmis icerde keyif yapiyoduBenim ki uyuyodu galibadenicem bende canim elleri kolları cok tatli oynuyordu ama simdiden ozledim
Ay sorma canım, yediğime içtiğime dikkat ediyorum, ayağımdan çorap çıkarmıyorum ama yine de çok gazım oluyor, bebişi hissediyosam bile hep gaz gibi geliyor banahepimizin kuzuları hissetiğimiz günler de gelsin inşallah hayırlısıyla :)
Canım usg hala atamadın mı? Fotoyu kırk biraz kenarlarına öyle at ozaman boyut küçülüyor kabul ediyor.Benim ki uyuyodu galibadenicem bende canim elleri kolları cok tatli oynuyordu ama simdiden ozledim
ya bende miyom olduğundan ve miyomdan dolayı kasılmalarım oluyor kanama oluyor içerden o yüzden doktorum sürekli haftada 1 görmek istiyor.. bide progestanım bitmek üzere perşembe son onuda yazdırmam gerek ben genelde haftada 1 hastahanedeyim o yüzden biliyorum 9. hafta ile 10. haftada ki değişimi ne zaman hareketlenmeye başladığını falan :) bir yandan güzel oluyor bir yandan yorucu oluyor :)Kız sen yakın zamanda gitmedinmi doktora kız olduğunuda öğrendin. Ne kadar sürede gidiyorsun?
Aynen öyle her gittiğim de ayrı bi heyecan sevinç çok güzel bi duygubu arada karnımızda büyümesi ne Güzel biz ne yersek yiyorlar rahat uyuyorlar güzel güzel büyüyorlar. Gaz derdi yok. Gece uyanma yok alt değiştirme yok en fazla tekmelerler yaramazlık ta bu e daha ne olsun
Insallah canim agzin bal yesin gazdan patlicam birgun yaaa hadi insallahKayinvalidem kiz bebege hamile olanlar gazli olur der hep aceba dogru mu
Hadi bakalım prensesleri tescilli gel bekliyorummmmmmmmmmm.Bugun randevusu olanlar rabbim saglikli mutlu haberler nasip etsin cumlemize insallah gonlumuzdekini saglikla nasip etsin insallah hayirli gunler saglikla kalin
İçime kız doğdu canım. Rabbim gönlüne göre versinKizlar bu 7 haftalik fotosu hadi bana da tahminde bulunun 20 gun sonra buyumus resmini paylacam kuzucugumun
7 haftada baya boyu var canim bende erkek diyorum rabbim gonlune gore saglikla nasip etsin insallah ..Kizlar bu 7 haftalik fotosu hadi bana da tahminde bulunun 20 gun sonra buyumus resmini paylacam kuzucugumun
Agzin bal yesin dilek kapin aciktir insallah insallah prenseslerim benimledir saglikla insallah.Sanmiyorum soylemez 16 haftayi beklicem canim sabirla beklicem o gunuHadi bakalım prensesleri tescilli gel bekliyorummmmmmmmmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?