bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Günaydın kızlar bugün kontrole gidecek olanlar hadi güzel haberler bekliyoruz. Bizim daha çoook vaktimiz var bari sizin bebişleri sevelim görelim
ben perşembe gidicem Allah nasip ederse öğleden sonra bakalım görelim her gittimizde ilkgibi heyecan doluyor insan bayramda yeni kıyafet alınnmış çocuk misali seviniyor :)

Ay sorma canım, yediğime içtiğime dikkat ediyorum, ayağımdan çorap çıkarmıyorum ama yine de çok gazım oluyor, bebişi hissediyosam bile hep gaz gibi geliyor bana hepimizin kuzuları hissetiğimiz günler de gelsin inşallah hayırlısıyla :)

Bir dahakine bende oyle yapayim insallah
Yaa cok tatlilar ama degil mi ben doyamadim benim dr cok uzun tutmuyor da.. Karnimda jelim saatlerce sohbet ediyor ama
Evet canım ya çok tatlılar :)
Normalde düzenli gittiğim doktor da çok uzun tutmuyor, ama bu merdivenden düşünce gittiğim randevuydu, kanama fln var mı diye uzun uzun inceledi sağolsun doktor, biz de izlemiş olduk

ebyar canim benim kizimda 3 sefer basima geldi bu olay kalbim deli gibi carpiyodu ter icindeydim basim donuyodu midem bulaniyodu berbat bi his yol ortssinda oturdum 1 saate yakin kendime gelebildim dr bu tur tansiyon oynamalari normal demisti bu bebiste daha yasamadim ama berbat bi his hissettigin an disardada olsan bi yere otur gecmesini bekle gecene kadar kalkma gecmis olsun

Kayinvalidem kiz bebege hamile olanlar gazli olur der hep aceba dogru mu

ben perşembe gidicem Allah nasip ederse öğleden sonra bakalım görelim her gittimizde ilkgibi heyecan doluyor insan bayramda yeni kıyafet alınnmış çocuk misali seviniyor :)
Kız sen yakın zamanda gitmedinmi doktora kız olduğunuda öğrendin. Ne kadar sürede gidiyorsun?

Aynen öyle her gittiğim de ayrı bi heyecan sevinç çok güzel bi duygu bu arada karnımızda büyümesi ne Güzel biz ne yersek yiyorlar rahat uyuyorlar güzel güzel büyüyorlar. Gaz derdi yok. Gece uyanma yok alt değiştirme yok en fazla tekmelerler yaramazlık ta bu e daha ne olsun

Benim ki uyuyodu galiba denicem bende canim elleri kolları cok tatli oynuyordu ama simdiden ozledim
Bigun dr kontrolumuzde ada uyuyodu 3 haftadir hep uyurken yakaliyoduk arkadssi elleri yuzunde hic bisey gorunmuyo dr itti kakti yok anam uyanmiyo kalk git bi cikolata ye meyve suyu ic gel bida bakalim dedi sonra baktik bizimki uyanmis icerde keyif yapiyodu

sorma bence onun üşütmek ile alakası yok belkide kendimizi çok dinlediğimizden kalp atışlarını seğirmeleri içerdeki bağırsak hareketlerini duymakta hassaslaştık eskiden bu kadar dinlemediğimiz için çok duymazdık belkide

ebyar canim gecmis olsun otobus dolmus midemi bulundiriyor insanlarin ortasinda midemi bosaltacam diye cok korkuyorum kendimi tutuyorum ozellikle cam kenarini tercih ediyorum ama artik metroyla gidiyorum gidecegim yere 10 dkk goturuyor cok sukur fazla bulanti baslamadan inmis oluyorum metrodan birde cantanda mutlaka sekerli tuzlu birseyler bulundur tatlim ben surekli cizi kraker elma bulunduruyorum meyve suyu sut su rabbim saglik versin canim saglikla kal

ya bende miyom olduğundan ve miyomdan dolayı kasılmalarım oluyor kanama oluyor içerden o yüzden doktorum sürekli haftada 1 görmek istiyor.. bide progestanım bitmek üzere perşembe son onuda yazdırmam gerek ben genelde haftada 1 hastahanedeyim o yüzden biliyorum 9. hafta ile 10. haftada ki değişimi ne zaman hareketlenmeye başladığını falan :) bir yandan güzel oluyor bir yandan yorucu oluyor :)

Hadi bakalım prensesleri tescilli gel bekliyorummmmmmmmmmm.
Agzin bal yesin dilek kapin aciktir insallah insallah prenseslerim benimledir saglikla insallah.Sanmiyorum soylemez 16 haftayi beklicem canim sabirla beklicem o gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…