bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim ben paoatyayi alip kaynatip icmiyorum. Mulipanin bebekler icin olan papatya cayini kullaniyorum. Sokturucu ozelligi yok yani.

Canim cok sevindim massalah bebegine ilk kizinmi vardi. Hadi insallah saglikla gelsin pasa bebek insallah usg paylassanda bizde tahminde bulunsak bebisine

Kizlar ya ben cok korkuyorum bu 2li test hikayelerini duydukca ilk cocugumda hic korkmamistim ama bunda cok korkuyorum neden boyle oldu yaa 16 sina kadar korkudan meraktan ölürüm

Kizlar ya ben cok korkuyorum bu 2li test hikayelerini duydukca ilk cocugumda hic korkmamistim ama bunda cok korkuyorum neden boyle oldu yaa 16 sina kadar korkudan meraktan ölürüm
Korkma canım Allahın izniyle bir şey çıkmaz inşallah,kötü çıkmasında gebelik yaşı,ailede genetik rahatsızlık gibi vs etkenler var içini ferah tut...

Korkma canım Allahın izniyle bir şey çıkmaz inşallah,kötü çıkmasında gebelik yaşı,ailede genetik rahatsızlık gibi vs etkenler var içini ferah tut...
Hic birimizinkinde kotu bisey cikmasin insallah oyle cok uzuluyorum ki boyle kotu seyler duyunca icim sizliyo insallah bu yil bitmeden hepimiz kuzucuklarimizi saglikla kucagimiza alcaz

Bende öyleyim çarşamba doktora gidicem inşallah iple çekiyorum inşallah iyidir bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…