- 16 Ocak 2010
- 5.227
- 153
- 163
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #11.461
Söyler canım söyler 12. Hafta herkesin doktoru bi tahmin yapmış bi benimki yapmadı 16. Hafta kesin söylerim dedi. Çok şanssızım galiba inşallah geç olsun güç olmasın. Seninkide hayırlısı olsun.Benimde yarın randevum çok merak ediyorum belki cinsiyetini soyler
Çok sevindim adına canım ben 2' li düşünmüyorum ama ayrıntılı USG istiyorum hangi doktora gittin?perinatolog mu baktı?Bugün 2 li test sonucumu aldım sorun yok Allaha Şükür. Sizler de inşallah guzel haberler alırsınız
oyy sorma 10 haftalıkken minik minik hareketler eden kuzum 11. haftada parende atacaktı neredeyse dokoturm çok şaşırdı çok hareketli bir bebek olacak maşallah dedi :)
benim 9. haftada elleri kolları belli değildi 10. haftada hareketlenmeye bile başladı 11. haftada takla atıyordu tabiri caizse
Hamilelikte ac kalmak ve yorgunluk seker dusmesine sebep oluyor.anlattigin olay tam da seker dusmesine benziyor benim basima cok gelir haliyle iyi biliyorum.kizima hamileyken hastane bahcesindeydim tam da ayni senin dedigin gibi oldu ama bu sfer daha siddetliydi kulaklarim bile duymadi konusulanlari hemen acile soktular beni meger sekerim dusmus ve serum verdiler toparlandimHayırlı sabahlar canlar
Dün sabah 8den akşam 7ye kadar kusrtaydım haliyle yoruldum. Akşam eve dönerken çok fena da trafik vardı otobüste ölüyorum sandım. İnanılmaz bir mide bulantısı baş dönmesi vucudumu ateş bastı soğuk terler döktüm bayılacaktım nerdeyse. Hemen eşimi aradım geldi beni duraktan aldı ama duraktan eve kaç kez oturarak zar zor gittim. Eve geldim bi tansiyonumu olctum 8e 5. Eşim tuzlu ayran yaptı biraz icebildim sonra uyuya kalmışım. Hala midem bulanıyor ve başım inanılmaz ağrıyor. İlk defa böyle oldum. Acaba hamilelikten mi yorgunluktan mi bilemedim. Dünden beri ağzıma bir lokma koymadim. Acaba benim bulantilarim bu haftalarda mi başlayacak diye endişelenmeye basladim. Bulantısı olanları şimdi daha iyi anladım Allah yardımcımız olsun çok zormuş.
Aminn canim cok sagol hepimze nasip olsun insallahisilll1 gözünaydın canım Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin.
Çok geçmiş olsun canım..Hayırlı sabahlar canlar
Dün sabah 8den akşam 7ye kadar kusrtaydım haliyle yoruldum. Akşam eve dönerken çok fena da trafik vardı otobüste ölüyorum sandım. İnanılmaz bir mide bulantısı baş dönmesi vucudumu ateş bastı soğuk terler döktüm bayılacaktım nerdeyse. Hemen eşimi aradım geldi beni duraktan aldı ama duraktan eve kaç kez oturarak zar zor gittim. Eve geldim bi tansiyonumu olctum 8e 5. Eşim tuzlu ayran yaptı biraz icebildim sonra uyuya kalmışım. Hala midem bulanıyor ve başım inanılmaz ağrıyor. İlk defa böyle oldum. Acaba hamilelikten mi yorgunluktan mi bilemedim. Dünden beri ağzıma bir lokma koymadim. Acaba benim bulantilarim bu haftalarda mi başlayacak diye endişelenmeye basladim. Bulantısı olanları şimdi daha iyi anladım Allah yardımcımız olsun çok zormuş.
Evet cnm bir kizim var Rabbim saglik versin bakalim bu ne olacakCanim cok sevindim massalah bebegine ilk kizinmi vardi. Hadi insallah saglikla gelsin pasa bebek insallah usg paylassanda bizde tahminde bulunsak bebisine
GünaydınKizlar benim minnos biraz rahatina duskun heralde oylece yatiodu bi kere poposunu soyle bi attirdi o kadar
Hayirli sabahlar bu arada
Maşallah hep bu şekilde devam etsin inşallah hareketli bebek her zaman iyidir bide hareketlerini hissedebilsek ya daha bir güzel olacak her gün kendimi dinliyorum belki ufak bişey duyarım diye gaz mı, gıdıklanma gibi oluyor o mu kayma oluyor tuhaf tuhaf duymadığım şeyler duyuyorumGünaydınkontrolden yarım saat önce fln çikolata ye tatlım, o zaman hareket ediyolarmış :) bizim minik kuş da doktor ultrasonu açtığında ayağını sallıyordu sonra ultrason gezdikçe iyice coştu, el salladı, döndü fln, iyi güldürdü bizi
Bir dahakine bende oyle yapayim insallahGünaydınkontrolden yarım saat önce fln çikolata ye tatlım, o zaman hareket ediyolarmış :) bizim minik kuş da doktor ultrasonu açtığında ayağını sallıyordu sonra ultrason gezdikçe iyice coştu, el salladı, döndü fln, iyi güldürdü bizi
Geçmiş olsun canım dün çok çalışmışsın. Yorulmuşsun. Birde fazla yemek yemediysen eğer öyle olmuştur muhtemelen. Otobüs kalabalıkken zaten tahammül kalmıyor. Allah yardımcın olsun çok yorma kendini ve iyi beslen canım kendine dikkat et.Hayırlı sabahlar canlar
Ay evet nolur bugun guzel haberler alalim yine bizim kontrole daha 20 gun var şafak sayiyorumGünaydın kızlar bugün kontrole gidecek olanlar hadi güzel haberler bekliyoruz. Bizim daha çoook vaktimiz var bari sizin bebişleri sevelim görelim
Geçmiş olsun canım kendini uzun süre aç bırakma ben de acıkınca elim Ayağım titremeye başlıyor çantamda sürekli kuru üzüm,ceviz,kuru incir gezdiriyorumHayırlı sabahlar canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?