bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

ben gecen cuma gittim sırf meraktan kontrole hiç kıpırdamıyordu ama kolları ayakları biraz belli oluyordu.
belki de uyuyordur :) bilemiyorum ki. 10+2 di cuma günü. doktor daha çok minik dedi. 3 hafta sonra cinsiyet söylerim dedi.

bu cuma kendi doktoruma gidicem bakalım o ne dicek :) bakalım 1 haftada ne kadr büyüdü çok heyecanlıyım.

Gunaydin hayirli gunler
Dun pek girememistim simdi okudum yazilanlari.
Dr kontrolune gidenler guzel haber almis masallah hepimiz saglikli hamilelik gecirelim insallah.
L ladytu canim cok gecmis olsun.Allahin takdiri.Insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalip saglikli dogum nasip olur.
@sibelaksan canim dun biraz rahatsiz oldugunu yazmissin.gectimi agrilarin iyimisin.

Hayırlı sabahlar canlar
Dün sabah 8den akşam 7ye kadar kusrtaydım haliyle yoruldum. Akşam eve dönerken çok fena da trafik vardı otobüste ölüyorum sandım. İnanılmaz bir mide bulantısı baş dönmesi vucudumu ateş bastı soğuk terler döktüm bayılacaktım nerdeyse. Hemen eşimi aradım geldi beni duraktan aldı ama duraktan eve kaç kez oturarak zar zor gittim. Eve geldim bi tansiyonumu olctum 8e 5. Eşim tuzlu ayran yaptı biraz icebildim sonra uyuya kalmışım. Hala midem bulanıyor ve başım inanılmaz ağrıyor. İlk defa böyle oldum. Acaba hamilelikten mi yorgunluktan mi bilemedim. Dünden beri ağzıma bir lokma koymadim. Acaba benim bulantilarim bu haftalarda mi başlayacak diye endişelenmeye basladim. Bulantısı olanları şimdi daha iyi anladım Allah yardımcımız olsun çok zormuş.

Hamilelikte ac kalmak ve yorgunluk seker dusmesine sebep oluyor.anlattigin olay tam da seker dusmesine benziyor benim basima cok gelir haliyle iyi biliyorum.kizima hamileyken hastane bahcesindeydim tam da ayni senin dedigin gibi oldu ama bu sfer daha siddetliydi kulaklarim bile duymadi konusulanlari hemen acile soktular beni meger sekerim dusmus ve serum verdiler toparlandim
Ac kalmamaya ve uzun sure ayakta durmamaya devam et.aynisi bir daha olursa hemen otur kendini rahatlat ve su ic birseyler at agzina.kisa suruyor ama insani korkutuyor.
Gecmis olsun canim

Çok geçmiş olsun canım.. gonulll e katılıyorum açlıktan yorgunluktan şekerin ve peşinden de tansiyonun düşmüş öncelikle hemen şimdi zorla bişeyler ye canım :) yemedikçe bulantın da artar.. Şuan göbüşümüz belli olmadığından otobüste dolmuşta yer veren olmuyor maalesef kötüleşince ben insanlardan rica ediyorum özellikle oturan genç erkek varsa gidiyorum söylüyorum ben hamileyim başım dönüyor biraz oturabilir miyim diye öyle olunca mutlaka otur, otobüsün ortasına yığılır kalırsın Allah korusun.. Bide çantamda bi tuzlu kraker bide tatlı bisküvi taşıyorum, bazen tuzlu bazen tatlı içim almıyor diye, ama mutlaka o an atıştır.. Hurma, kuru kayısı, kuru incir, meyve suyu, simit ya da bitter çikolata da hızla şekerini yükseltip bulantı yapmayan şeyler tekrar geçmiş olsun canım

Canim cok sevindim massalah bebegine ilk kizinmi vardi. Hadi insallah saglikla gelsin pasa bebek insallah usg paylassanda bizde tahminde bulunsak bebisine
Evet cnm bir kizim var Rabbim saglik versin bakalim bu ne olacak
Usg mi dun paylasmaya calistim ama olmadi resim boyutundan dolayi

Kizlar benim minnos biraz rahatina duskun heralde oylece yatiodu bi kere poposunu soyle bi attirdi o kadar
Hayirli sabahlar bu arada
Günaydın kontrolden yarım saat önce fln çikolata ye tatlım, o zaman hareket ediyolarmış :) bizim minik kuş da doktor ultrasonu açtığında ayağını sallıyordu sonra ultrason gezdikçe iyice coştu, el salladı, döndü fln, iyi güldürdü bizi

Maşallah hep bu şekilde devam etsin inşallah hareketli bebek her zaman iyidir bide hareketlerini hissedebilsek ya daha bir güzel olacak her gün kendimi dinliyorum belki ufak bişey duyarım diye gaz mı, gıdıklanma gibi oluyor o mu kayma oluyor tuhaf tuhaf duymadığım şeyler duyuyorum

Bir dahakine bende oyle yapayim insallah
Yaa cok tatlilar ama degil mi ben doyamadim benim dr cok uzun tutmuyor da.. Karnimda jelim saatlerce sohbet ediyor ama

Geçmiş olsun canım dün çok çalışmışsın. Yorulmuşsun. Birde fazla yemek yemediysen eğer öyle olmuştur muhtemelen. Otobüs kalabalıkken zaten tahammül kalmıyor. Allah yardımcın olsun çok yorma kendini ve iyi beslen canım kendine dikkat et.

Geçmiş olsun canım kendini uzun süre aç bırakma ben de acıkınca elim Ayağım titremeye başlıyor çantamda sürekli kuru üzüm,ceviz,kuru incir gezdiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…