- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #11.661
Oyyy masallah onlara. Karnin buyudu mu canim ?? Benim tek oldugu ve ilk oldugu halde artik var gobisim. Senin kesin bellidir artik hamile oldugun ??Arkadaslar nup teorisi usg atiyorum bakiniz nup teorisin altindaki usg kiz nupu onun altindaki benim ikizimin usg resmi evet benim kizim prensesim fistigim rabbim nasip etti cok sukur hislerimde yanilmiyorum insallah.. amin
Pantolonum oluyor canim ama biraz gobusum cikti canim allah razi olsun canim guzel sozleriniz icinOyyy masallah onlara. Karnin buyudu mu canim ?? Benim tek oldugu ve ilk oldugu halde artik var gobisim. Senin kesin bellidir artik hamile oldugun ??
10+3 de yanilma oluyor canim 12+0 da net belli olur canim ben usg attim bir bak istersen rabbim gonlune gore nasip etsin insallahIkra meyra cnm nub teorisine göre cinsiyeti ne cnm ?
Kiza da benzettim aslinda ama tam bilemiyorum kiz nup ile sanki ayni goruntude sende bak canimIkra meyra cnm nub teorisine göre cinsiyeti ne cnm ?
% 70 erkek dedi cnmBen kiza benzettim canim rabbim gonlune gore nasip etsin insallah usg paylasiyorum sizde ogrenin doktorun tahminde bulunmadimi canim
Usg resmi paylastim genital teori baktinmi canim rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin canim daha cok yanilma olur 16 hafta ile 20 haftada daha dogru cvp alirsin% 70 erkek dedi cnm
Hayırlısı olsun tabi de değişimi bilemem..ben pek anlamıyorum o Nubtan canım yaUsg resmi paylastim genital teori baktinmi canim rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin canim daha cok yanilma olur 16 hafta ile 20 haftada daha dogru cvp alirsin
Gecmis olsun canim.İyi geceler herkese ben bulantı ve migren den iki gün hastanede yattım geldim buralara bakamadım serum sağ elimin üstündeydi zaten gözlerim açılmıyordu vücut dirençsiz kalmış bütün gün bir tane elma işe ayakta kalmaya çalıştım ve sonuç bu oldu.. Ama size tavsiyem mutlaka benim gibi bir şey yiyemez içemez olursanız gidin doktora serumlar kendime getirdi şükür bu gün karnıma bişeyler girdi... Bu arada iki gün üst üste kalp atışları dinleyip bebeği gördük kıpırdamaya başlamış yaramaz çok heycanlandım görünce.. Sizlerden de güzel haberler var maşallah çok Mutlu oldum okuyunca hep böyle güzel haberlerle dolsun sayfalarımız
İnşaallah çok zordu gerçekten cumaya tekrar gel dedi yine serum verecekmiş.. Ama iyi geldi şükür... İnşaallah günahşarımıza kefaret olurGecmis olsun canim.
Cennet annenin ayaklari altindadir sozu cok dogru.hamile kaldigin an annelik duygusu kabariyor ve butun sikintilarla zorluklarla bas etmeye calisiyor anne.
Insallah bir daha boyle sikintilar yasamazsin.
Elimize bir diken batsa gunahlarimiza kefaret olacgina dair hadisi serif var.insallah bu sikintilara sevinelim bir yandan.İnşaallah çok zordu gerçekten cumaya tekrar gel dedi yine serum verecekmiş.. Ama iyi geldi şükür... İnşaallah günahşarımıza kefaret olur
İnşaallah arkadaşım bize bu emanetleri veren eabbim çok güzel müjdeler de vermiş.. İnşaallah duamız en büyük silahımız gerçekten.. Rabnim bizi onsuz bırakmasın.. Çok kıymetli günler aslında hamilelik günleri bir yerde okumuştum bulursam sizinle de paylaşırım inşaallahElimize bir diken batsa gunahlarimiza kefaret olacgina dair hadisi serif var.insallah bu sikintilara sevinelim bir yandan.
Baska bir hadisi serifte sabir ve dua muminin ne guzel 2 silahidir sozunu hatirlayip sikintilarimiza sabir gosterirsek selamete ulasiriz insallah.bebisler kucagimiza geldiginde butun acilar unutuluyor.
Arkadaslar nup teorisi usg atiyorum bakiniz nup teorisin altindaki usg kiz nupu onun altindaki benim ikizimin usg resmi evet benim kizim prensesim fistigim rabbim nasip etti cok sukur hislerimde yanilmiyorum insallah.. amin
Amin diyorum canim guzel duana rabbim cumlemize saglikla nasip etsin gonlumuzdekini insallah..canim haftaya guzel saglikli haberler almani nasip etsin rabbim aminCanım Rabbim gonlune gore veriyor inşallah. Bence de kiz :) Benim daha haftaya Çarşamba günü randevum. Bebeğimi görmek için resmen cildiriyorum şu an :) En son 2 hafta önce görmüştüm.
Cok gecmiş olsun canım umarım bır daha boyle kotu olmazsınİyi geceler herkese ben bulantı ve migren den iki gün hastanede yattım geldim buralara bakamadım serum sağ elimin üstündeydi zaten gözlerim açılmıyordu vücut dirençsiz kalmış bütün gün bir tane elma işe ayakta kalmaya çalıştım ve sonuç bu oldu.. Ama size tavsiyem mutlaka benim gibi bir şey yiyemez içemez olursanız gidin doktora serumlar kendime getirdi şükür bu gün karnıma bişeyler girdi... Bu arada iki gün üst üste kalp atışları dinleyip bebeği gördük kıpırdamaya başlamış yaramaz çok heycanlandım görünce.. Sizlerden de güzel haberler var maşallah çok Mutlu oldum okuyunca hep böyle güzel haberlerle dolsun sayfalarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?