bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sevgili annisleri rabbim gonlunuze gore nasip etsin insallah buyurun genital teorisi aciklamislar usg uzerinde

Eklentiler

• erkek+fetus+işaretli.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 103
  • KIZZZ.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 121
  • erkek+fetus+işaretsiz.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 95
Arkadaslar nup teorisi usg atiyorum bakiniz nup teorisin altindaki usg kiz nupu onun altindaki benim ikizimin usg resmi evet benim kizim prensesim fistigim rabbim nasip etti cok sukur hislerimde yanilmiyorum insallah.. amin
Oyyy masallah onlara. Karnin buyudu mu canim ?? Benim tek oldugu ve ilk oldugu halde artik var gobisim. Senin kesin bellidir artik hamile oldugun ??

Oyyy masallah onlara. Karnin buyudu mu canim ?? Benim tek oldugu ve ilk oldugu halde artik var gobisim. Senin kesin bellidir artik hamile oldugun ??
Pantolonum oluyor canim ama biraz gobusum cikti canim allah razi olsun canim guzel sozleriniz icin

Eklentiler

• erkek+fetus+işaretsiz.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 86
  • erkek+fetus+işaretli.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 80
  • KIZZZ.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 94
İyi geceler herkese ben bulantı ve migren den iki gün hastanede yattım geldim buralara bakamadım serum sağ elimin üstündeydi zaten gözlerim açılmıyordu vücut dirençsiz kalmış bütün gün bir tane elma işe ayakta kalmaya çalıştım ve sonuç bu oldu.. Ama size tavsiyem mutlaka benim gibi bir şey yiyemez içemez olursanız gidin doktora serumlar kendime getirdi şükür bu gün karnıma bişeyler girdi... Bu arada iki gün üst üste kalp atışları dinleyip bebeği gördük kıpırdamaya başlamış yaramaz çok heycanlandım görünce.. Sizlerden de güzel haberler var maşallah çok Mutlu oldum okuyunca hep böyle güzel haberlerle dolsun sayfalarımız

Gecmis olsun canim.
Cennet annenin ayaklari altindadir sozu cok dogru.hamile kaldigin an annelik duygusu kabariyor ve butun sikintilarla zorluklarla bas etmeye calisiyor anne.
Insallah bir daha boyle sikintilar yasamazsin.

Gecmis olsun canim.
Cennet annenin ayaklari altindadir sozu cok dogru.hamile kaldigin an annelik duygusu kabariyor ve butun sikintilarla zorluklarla bas etmeye calisiyor anne.
Insallah bir daha boyle sikintilar yasamazsin.
İnşaallah çok zordu gerçekten cumaya tekrar gel dedi yine serum verecekmiş.. Ama iyi geldi şükür... İnşaallah günahşarımıza kefaret olur

İnşaallah çok zordu gerçekten cumaya tekrar gel dedi yine serum verecekmiş.. Ama iyi geldi şükür... İnşaallah günahşarımıza kefaret olur
Elimize bir diken batsa gunahlarimiza kefaret olacgina dair hadisi serif var.insallah bu sikintilara sevinelim bir yandan.
Baska bir hadisi serifte sabir ve dua muminin ne guzel 2 silahidir sozunu hatirlayip sikintilarimiza sabir gosterirsek selamete ulasiriz insallah.bebisler kucagimiza geldiginde butun acilar unutuluyor.

İnşaallah arkadaşım bize bu emanetleri veren eabbim çok güzel müjdeler de vermiş.. İnşaallah duamız en büyük silahımız gerçekten.. Rabnim bizi onsuz bırakmasın.. Çok kıymetli günler aslında hamilelik günleri bir yerde okumuştum bulursam sizinle de paylaşırım inşaallah

Arkadaslar nup teorisi usg atiyorum bakiniz nup teorisin altindaki usg kiz nupu onun altindaki benim ikizimin usg resmi evet benim kizim prensesim fistigim rabbim nasip etti cok sukur hislerimde yanilmiyorum insallah.. amin

Canım Rabbim gonlune gore veriyor inşallah. Bence de kiz :) Benim daha haftaya Çarşamba günü randevum. Bebeğimi görmek için resmen cildiriyorum şu an :) En son 2 hafta önce görmüştüm.

Canım Rabbim gonlune gore veriyor inşallah. Bence de kiz :) Benim daha haftaya Çarşamba günü randevum. Bebeğimi görmek için resmen cildiriyorum şu an :) En son 2 hafta önce görmüştüm.
Amin diyorum canim guzel duana rabbim cumlemize saglikla nasip etsin gonlumuzdekini insallah..canim haftaya guzel saglikli haberler almani nasip etsin rabbim amin

Cok gecmiş olsun canım umarım bır daha boyle kotu olmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…