bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bende tipini kiza benzettim canim nuptan anlamiyorum rabbim niyetimi gonlumdekini biliyor ilk gordugumde usg kiz dedi icim rabbim saglikla nasip etsin icimdeki hisleri niyeti ...amin
Bencede canım ağzı burnu minnak kibarca bencede kız paralel uzun bi çizgi var canım ona nub diyorlar yukarı doğru bakarsa erkek diyorlar seninki paralel:) Allah senin temiz kalbine göre verecek inşallah.

Yerim ben o minnoşları, maşallah kuzucuklara.... Belki de niyeti bildiğimden görüntüsünü kıza benzettim kuzum ,sen ne diyorsun?

sinemnur ustte etikledim ama olmamis canim opuyorum biz iyiyiz sen ve pasa nasil kuzu
Canım benim iyi haberinle mutlu olduk paşamla beraber, oynuyor içeride teyzesi bizimki. nub başlığına at bakalım sylvester ne yorum yapacak senin 12 haftalık görüntüye. Rabbim sağlıklı hayırlı nasip etsin hepimize.

Canım çook sevindim gözün aydın güzel haberler almışsın ne mutlu çook tatlı minikler artık kocaman oldular Rabbim sağ salim kucağımıza aldırsın inşallah hepimizin

Canim 3 usg paylastim ucunede kiz dedi ama ucude erkek onaylandi canim tahminde bulunuyor bence ben doktorumun soyleyecegi gunu bekliyorum insallah rabbim saglikla niyetimi nasip edecek aayyy cok sevindim pasana canim massalah rabbim sizi korusun saglikla kalin...

Bencede canım ağzı burnu minnak kibarca bencede kız paralel uzun bi çizgi var canım ona nub diyorlarami yukarı doğru bakarsa erkek diyorlar seninki paralel:) Allah senin temiz kalbine göre verecek inşallah.
amin canim bende dikkat ettim anlamiyorum rabbim seninde gonlune gore nasip etsin insallah saglikla cumlemize

Ben doktora gitmedim bende ara sıra oluyor fazla su içersem rahat oluyorum

Oluyor canm ben ozele bir de fakülteye gdyrm farklı söylüyorlar bi de benim bebis bi kere kndi haftasına gldi sadece hep bir hafta geriden geliyor 2 yere de gdince doğum tarihi sürekli degsyr
Cok saol canim, endiselendim bende gelismiyor mu yoksa diye

Maşallah annesi çok tatlı :) cinsiyet tahmini yapti mi peki?

Ohhh oh masallah ne de mutlu huzurlu duruyor mınnoşunnn bizimde yrn kavusamamız inşallah hrsey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…