- 6 Nisan 2016
- 2
- 10
- 3
- 45
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #11.641
Sağol canım evet üniversal devlet hastahanesi gibi çok kalabalıkÇok teşekkür ederim canım,üniversal(özel adana) hastanesine gidiyorum ama doktorumdan pek memnun değilim tayin belli olunca medline hastanesine başlayacam çünkü doğumu orda düşünüyorum.perinatalog bakmadı kendi doktorum baktı.
Evet canm bn de endiselenyrdm ilk baslarda ama geriden gelse de her gttigimde büyümüş oluyor.o yüzden artık pek takmiyrm sen de takma sağlıklı olsunlar daCok saol canim, endiselendim bende gelismiyor mu yoksa diye
Sagol canim allah razi olsun hayir canim tahmin yapmadi 16 haftayi bekliyoruz sabirsizlikla rabbim cumlemizin goblundekini saglikla nasip etsin insallah icinden banada .. aminMaşallah annesi çok tatlı :) cinsiyet tahmini yapti mi peki?
Massalah bebegine canim rabbim saglik versin insallah usg paylasirsan bizde tahminde bulunuruzKızlar ben geldimmmmm
Bugün doktor kontrolünü vardı 11+4 olmuş findigimiz nasıl hareketli anlatamam el sallamalar dönmeler çok güzeldi büyük ihtimal kız dedi :)) haftaya tekrar çağırdı detaylı ultrason ve ikili test için o zamn kesin öğreniriz dedi
Massalah canim prensesine rabbim saglikla nasip etsin insallah ben kiz tahmininde bulundum galiba canim benim ikizlerden biri 12+2 boyu 5.85cmdigeri 11+6 boyu 5.23 olmuslar canim cok sukur darisi doktor kontrolune gidecek olanlara olsun saglikla kalMerhaba arkadaslar doktordan geldim 12 hafta 3 gunluk olmus. 5.91 cm boyu 2li test icin kan aldi haftaya cikcakmis sonuc. Ensesini olctu. Hersey cok iyi dedi saglikli kipir kipir dedi. Bakalim kan testi sonuclari haftaya. Cinsiyeti icinde su an kiz gibi duruo dedi :)
Masallah sanada cnm :) 10+1 de cekilenlere erken belli diye erkek demistin hatta bende sekli belli die erkek die dusunmustum bakalim hayirlisi :)) her turlu sonuctan memnun olurum zaten :)Massalah canim prensesine rabbim saglikla nasip etsin insallah ben kiz tahmininde bulundum galiba usg paylasirsan yine tahminde bulunuruz canim benim ikizlerden biri 12+2 boyu 5.85cmdigeri 11+6 boyu 5.23 olmuslar canim cok sukur darisi doktor kontrolune gidecek olanlara olsun saglikla kal
Ben de öyle yapacağım bir tek ayrıntılı USG isteyeceğim Dr dan bunda ayıp birşey yok güvenmiyorımSelam kızlar, insallah herkes iyidir ve bebeklerimizde tabi. Bayadır yazamadım buraya. Şu ikili test konusu aklımı çok kurcalıyo. 3 hafta sonra ikili testim var ama doktorumu arayıp ayrıntılı usg istiyorum desem mi acaba. Bana akıl verin lütfen kızlar :/
Himm bakalim canim bizde tahminde bulunuyoruz canim senin gonlundekini nasip etsin rabbim canim bende usg paylastim baktinmi 1161 sayfada canim ilk hamileliginmi canim saglikla kalMasallah sanada cnm :) 10+1 de cekilenlere erken belli diye erkek demistin hatta bende sekli belli die erkek die dusunmustum bakalim hayirlisi :)) her turlu sonuctan memnun olurum zaten :)
Masallah cnm senin minnaklara da ya :) gerci diger minnagini bidakine gorcez :)mucize bunlar mucizeee :) Allah hepimize gonlumuzdekini saglikla nasip etsin insallah cnm :)Himm bakalim canim bizde tahminde bulunuyoruz canim senin gonlundekini nasip etsin rabbim canim bende usg paylastim baktinmi 1161 sayfada canim ilk hamileliginmi canim saglikla kal
Amin canim insallah nasip etsin saglikla.. aminMasallah cnm senin minnaklara da ya :) gerci diger minnagini bidakine gorcez :)mucize bunlar mucizeee :) Allah hepimize gonlumuzdekini saglikla nasip etsin insallah cnm :)
Ben kiza benzettim canim rabbim gonlune gore nasip etsin insallah usg paylasiyorum sizde ogrenin doktorun tahminde bulunmadimi canimIkra meyra sence kizmi erkekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?