bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım ben muayene hariç 15 lira ödedim ve çok şaşırıyorum uçuk fiyatları duydukça. Başkent hastanesine gidiyorum
Ankaradaki arkadslarim veya akrabalarim hepsi senin gbi fazla birsey odemediler ama istanbulda neden boyle anlamiyorum cok fazla fiyat veriyorlar 450 dedi bana

Oooo 450 360 gerçekten çook canım yaa insaf ne bukadar altı üstü kan tahlili.
Bu civarda baska hastane ariyorum ama nereye gitsek hersey icin cok fazla fiyat istediler bir kere iki kere olsa vercem ama bu iki oldu baska test icinde vermistik daha bir suru test cikcak sonra dogum derken o kadar parada vermek istemiyorum

Aynen bnde istanbul avcilardayim 450 tl diyorlar.baska bi hast 360 dedi hepsi degisio

Canım ben de Avcılar da oturuyorum. Hangi hastaneye gidiyorsun, Dr.un kim? Memnun musun? Ben arastira arastira Anadolu Hast. Ozcan beyi buldum. Haftaya randevum var ama 10 +3 olacak o zaman bebeğim, tarama testleri var falan dedi ama detaya sanırım haftaya girecek.

Bu civarda baska hastane ariyorum ama nereye gitsek hersey icin cok fazla fiyat istediler bir kere iki kere olsa vercem ama bu iki oldu baska test icinde vermistik daha bir suru test cikcak sonra dogum derken o kadar parada vermek istemiyorum

Ben bu sabah tesadüfen Zeynep Kamil de Perinatoloji uzmaninda randevu buldum. Acaba varmı diye bakmistim. 13 Mayıs a gün veriyor 2 li tarama testi için. O tarihte 11 +5 falan oluyorum. Bir bakinin isterseniz oraya İstanbul dakiler..

Bende cok arastirdim bi suru doktor gezdim ama avcilar medicana ozgur hanima basladim bu test icinde buyukcekmece kolan hastanesinde bi doktora yonlendirdi ama ikidir yuksek fiyatlar odedigimiz icin orayada gitmek istemiyorum son care bulamazsam gidicem.. ozgur hanim icin iyi diyorlar ama tam olarak bende bilmiyorum bir kere gittim daha

Ben Özcan beye 2 kere gittim, haftaya 3 olacak. İnternetten araştırdım baya, riskli gebelikler falan çok güzel yürüttüğüne dair yorumlar vardı. Adam hakkında tek kötü kelime yazılmamıştı, valla onlara güvendim. Avcılar da daha yeniyim bir kaç ay oldu buraya taşınalı, o yüzden ne çevreyi ne de hastane vs bilmiyordum doğru düzgün. Devlet hastanesi Dr.unun soylemedigi bir sürü şey söyledi aynı tahlillerden bakarak. Ozcan beyi tavsiye ederim diyeyim. Ama test ücretleri ile ilgili hiç bir bilgim yok, sormadım da... Ama Zeynep Kamil e gidebilirsen ordan randevu alabilirsin, ben daha bu sabah aldım randevu. Yani bu teste öyle uçuk rakamlar odemek istemiyorum açıkçası. Resmen soygun yani bu..

Canim bende ankaradan geldim buraya o yuzden pek bilmiorum ekimden beri istanbuldayim.. devlete gitmek istemiyorum ama zorda kalirsam giderim ozellere baktik hep

Canim bende ankaradan geldim buraya o yuzden pek bilmiorum ekimden beri istanbuldayim.. devlete gitmek istemiyorum ama zorda kalirsam giderim ozellere baktik hep

Anladım canım, hayırlısı olsun. Sen zaten 12 hafta olmuşsun maşallah büyümüş bebis, 2 hafta içinde yaptırman gerekiyor, ben daha 9+4 bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…