bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
KIZLAR ACİL.. 11+5 olduk ve çamaşırımda kahverengi leke gördüm :/ doktoru aradım çıkmış.. Acile gideyim mi bekleyeyim mi nedendir acaba (
Yani korkma kırmızı olmadıktan sonra diyorlar canım.ama kendimde aynısı olsa hemen giderdim acile bence git.

Kızlar 12+4 olumsuz. 6cm boyu. Ensesi kilodan zor ölçtu.1.3 çıktı iyi dedi doktor.kan da verdm.3 tane ilaç verdi jodid bebeğim beyin gelişimi içinms decavit verdi bi de osteocane ama ne icindi bu unuttm.
Maşallah canım iyi olmanıza sevindim cinsiyet tahmin ettim? Kilodan ense ölmemesi demene takıldım parmak kadar bebek ne kadar kilolu olabilir ki merak ettim usg atar mısın canım Allah nazardan korusun

Maşallah canım iyi olmanıza sevindim cinsiyet tahmin ettim? Kilodan ense ölmemesi demene takıldım parmak kadar bebek ne kadar kilolu olabilir ki merak ettim usg atar mısın canım Allah nazardan korusun
Canm bnm kilodan :))maşallah 76 kilo olmuşum bi de miyom var bebek de kipirdamadi baya uğraştı 1.3 cikti. burnu icin de sanirim bakamadım kilo var goremiyrm dedi.eve gdince atayım ultroson.cinsiyet daha belli olmz dedi bn de sormadim bi daha artik

Bizde çıktık testten ense kalınlığımız olması gerektiği gibi cıktı burun kemiği de oluşmuş çok şükür. Kanımızı da verdik. Salı alıcaz sonuçları dua edin bizee
Hop hop hopladı durdu bugün. Kalp atışını sayıcam sıpa bi dur dedi doktor amcası :)
%75 erkek dediler. Dün doktorumuzda erkek byük ihtimal demişti. Ama hala kız için umudum var benim

Biz tahmin yapmışsındır canım. Usg atarmısın. Maşallah paşa hareketli olcak ozaman rabbim sağlıkla kavuştursun

Insallah test sonuclarinizda temizdir darisi bize

Maşallah yaa nasıl güzel onları öyle kıpır kıpır izlemek. Bende minikimi çok özledim cokta merak ediyorum ama daha ayın 9una çok var

Ben öğretmenim Can'ım benim işime yaradı çalışıyorum diye tabii ...sütü sağıp bırakıyordum ben yokken biberonla içirdiler bu avantajdı fakat daha önemli bir avantajı daha beni kurtaran acılarımı hafifletti yanı şöyle göğüslerim hep yara oldu acıdı vs. O şekilde acı çekince emzirmek çok zor oluyor makina hiç acıtmadan sütünü alıyor göğüs yaralarım onun sayesinde azalmıştı ..sütüm fazla akıyor diyelim Bebek uyuyor emmiyor sağıp buzluğa koyuyordum sonra içiriyordum ..birde oğlum 4.ayda emmek istemedi bıraktı memeyi sonrasında ben hep sağdım +3 ayda mamayla birlikte anne sütü vermiş oldum yanı 7. Aya kadar azda olsa anne sütü almış oldu sonra süt gitti tabii :) ama ben çok memnun kaldım kendi makinamı 4 yıl önce ihtiyacı olan birine verdim ama yine Alıcam

Kızlar sizinde arada karnınızda batma oluyormu bugun bende cok oldu .. misafırlerım vardı acaba yordumda mı oldu bilemedim gerci cok ta dıkkat ettim ama ..

Canım maşallah büyümüş ama bu kız gibi geldi bana yaaa çok tatlı kibar erkeğe benzetemedim tabi doktorun daha iyisini bilir ama içimden böyle geçti

Ay hadi inşallahhhh umarım umarım sen haklısındır:) gerçi ilk çocuk erkekde olsa farketmez kızda ama ne bileyim işte :)
Zaten doktorların ikiside sakın alışveriş falan yapma değişme ihtimali çok yüksek oluyor falan dedi :)

Kızlar sizinde arada karnınızda batma oluyormu bugun bende cok oldu .. misafırlerım vardı acaba yordumda mı oldu bilemedim gerci cok ta dıkkat ettim ama ..

Canım iki gündür bende de oluyor göbekte göbek deliği civarlarında batma :/ kasıkta ağrı. Dün kontrol vardı doktorumuz normal dedi..

Arkadaşlar ben hiç hatırlamıyorum ya bu ikili testi yaptırmaya aç karnına falan gitmiyorduk değil mi ? Günün her saati oluyor muydu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…