- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #12.041
Anladım canım şimdilik dursun ozaman zaten evdeyim hep. Eğer azalacak gibi olursa yada bebek emmezse yada göğsüm yara olursa alırım sağol canımBen öğretmenim Can'ım benim işime yaradı çalışıyorum diye tabii ...sütü sağıp bırakıyordum ben yokken biberonla içirdiler bu avantajdı fakat daha önemli bir avantajı daha beni kurtaran acılarımı hafifletti yanı şöyle göğüslerim hep yara oldu acıdı vs. O şekilde acı çekince emzirmek çok zor oluyor makina hiç acıtmadan sütünü alıyor göğüs yaralarım onun sayesinde azalmıştı ..sütüm fazla akıyor diyelim Bebek uyuyor emmiyor sağıp buzluğa koyuyordum sonra içiriyordum ..birde oğlum 4.ayda emmek istemedi bıraktı memeyi sonrasında ben hep sağdım +3 ayda mamayla birlikte anne sütü vermiş oldum yanı 7. Aya kadar azda olsa anne sütü almış oldu sonra süt gitti tabii :) ama ben çok memnun kaldım kendi makinamı 4 yıl önce ihtiyacı olan birine verdim ama yine Alıcam
Arkadaşlar ben hiç hatırlamıyorum ya bu ikili testi yaptırmaya aç karnına falan gitmiyorduk değil mi ? Günün her saati oluyor muydu ki
Canim benim buyuk oglum emmedi sut sagma makinasi kullandim sutum fazlaydi gunluk 1 litreden fazla sagiyordum ama 5 ayimda sutum kesildi oglum beni sadece uyurken emerdi . Ne yediysem diye bir olay yok canim su bile sut yapiyor ikinci oglum beni emdi 20 aylik oldugunda ben evi tasirken basinda beklemek istemedim kasik mama ile idare etsin dedim sadece gece emziriyordum ev tasima fasli bir hafta surunce oglum sutten diksindi emmek istemedim ama sutum coktu o bebeginin kismeti ile alakali ikinci oglumdada oyle sut yapsin bu sut yapsin diye yemedim ama sutum yetti oglusuma tombikti hatta foto paylasim sadece beni emdi 8 aylik 11.500 kilo geloyordu ben yerim bu kuzumuKızlar bişey sorcam diğer aylarda doğum yaprakların topiklerinde gezdim biraz. Genelde alışveriş listelerine süt sağma makinası eklemişler. Awent marka ölmüşler. Bunu çalışan anneler mi alıyor. Yoksa ev hanımlarıda süt çektikçe çoğalsın diye alıyor mu? Ben kızımı 4 ay emzirebildim sütüm azdı sonrada kesildi. Bunda çok araştırmak istiyorum en az 1 yıl emzirmek istiyorum. Bilgisi olan cvb versin lütfen. İlkinde sütüm çoğalsın diye yapmadığım kalmadı süt artıran çaylar yeşil soğan pilav bol su hoşaf tatlı kim de derse yaptım olmadı.
İnşallah canım 2li taramayı saglık ocagı yapıyormu yada devlet HST. Acaba birde nasıl yapılıyorkizlar 2li tarama sonucum çıkmış insallah iyi çıkmıştır dua edin hayırlısı ile bisey çıkmaz insallah
devlet hastanesi yapıyor canim ben sıra bulamadığım için ozel e yaptırdım sadece kan veriyorsun 1 hafta sonra sonuç çıkıyor sağlık ocağı yapmıyor diye biliyorum benİnşallah canım 2li taramayı saglık ocagı yapıyormu yada devlet HST. Acaba birde nasıl yapılıyor
Peki usgde ense kalınlıgı ölçüldukten sonra aynı gun mu kan verilmesi gerekli canımdevlet hastanesi yapıyor canim ben sıra bulamadığım için ozel e yaptırdım sadece kan veriyorsun 1 hafta sonra sonuç çıkıyor sağlık ocağı yapmıyor diye biliyorum ben
Massalah hamaratlisin canim pasa yada prenses saglikla kullansin insallah ellerine saglik canimKızlar geçen gün başladığım battaniye soranlar vardı. Bu kadar ördüm model bakabilirsiniz. Güzel olmuş mu?
Massalah canim.kuzuna tahmin ettimi cinsiyetini rabbim gonlune gore saglikla nasip etsin insallah amin :)Kızlar 12+4 olumsuz. 6cm boyu. Ensesi kilodan zor ölçtu.1.3 çıktı iyi dedi doktor.kan da verdm.3 tane ilaç verdi jodid bebeğim beyin gelişimi içinms decavit verdi bi de osteocane ama ne icindi bu unuttm.
Canim takvimin 12 + gosteriyor hayirdir canim mutlaka acile git derim rabbim bebegini korusun guzel haberlerle gel canim bekliyoruzKIZLAR ACİL.. 11+5 olduk ve çamaşırımda kahverengi leke gördüm :/ doktoru aradım çıkmış.. Acile gideyim mi bekleyeyim mi nedendir acaba(
Yok canm tahmin etmedi yukarda attim foto bi bakabilir msn:)Massalah canim.kuzuna tahmin ettimi cinsiyetini rabbim gonlune gore saglikla nasip etsin insallah amin :)
Maşallah paşaya nasıl tombiş benim kız bebekken topluydu şimdi zayıf boyu uzun manken mübarek. 4 ay emdi benim kuzum daha emerdi belki ama benim süt erken kesildi canım zaten zor geldi başta hastanede mama verdiler sonra gece emerdi gündüz akşama kadar emer akşam bi kere mama verirdim yetmezdi. Sonra tamamen bitti. Dediğin gibi nasip galiba allah hayırlısını versin kuzularımızı kendimiz besleyelim inşallah.Canim benim buyuk oglum emmedi sut sagma makinasi kullandim sutum fazlaydi gunluk 1 litreden fazla sagiyordum ama 5 ayimda sutum kesildi oglum beni sadece uyurken emerdi . Ne yediysem diye bir olay yok canim su bile sut yapiyor ikinci oglum beni emdi 20 aylik oldugunda ben evi tasirken basinda beklemek istemedim kasik mama ile idare etsin dedim sadece gece emziriyordum ev tasima fasli bir hafta surunce oglum sutten diksindi emmek istemedim ama sutum coktu o bebeginin kismeti ile alakali ikinci oglumdada oyle sut yapsin bu sut yapsin diye yemedim ama sutum yetti oglusuma tombikti hatta foto paylasim sadece beni emdi 8 aylik 11.500 kilo geloyordu ben yerim bu kuzumu
Sağol canım aslında buz mavisi örmek çok isterdim ama bilmediğimden beyaz ördüm. Sende ilk defa paşa yada prenses dedin hayırlısı artıkMassalah hamaratlisin canim pasa yada prenses saglikla kullansin insallah ellerine saglik canim
Bence kiz canim tabi tahmin rabbim saglikla nasip etsin insallah massalah canim bebiseMy moonlight Renkli olan bugünkü diğeri dünkü birde 8 haftalık olanı ekledim canım
Canım bana kız gibi geldi. Allah gönlüne göre versin sağlıkla al kucağına.Yok canm tahmin etmedi yukarda attim foto bi bakabilir msn:)
Canim pasa gibi geldi rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallah amin
Bana da öyle geldi Yuzu uzun kaba biraz kız gbi durmuyo:))Canim pasa gibi geldi rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallah amin
Canim saglikla gelsinler diye her ikisinide soyledim bizler bilemeyiz doktorlar bile tahminde 100 /60 bulunuyor yada bulunmuyorlar 16 haftayi beklemek gerek ama insalah rabbim gonlumuzdekini nasip etsin insallah.. aminSağol canım aslında buz mavisi örmek çok isterdim ama bilmediğimden beyaz ördüm. Sende ilk defa paşa yada prenses dedin hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?