bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
An
Anladım canım şimdilik dursun ozaman zaten evdeyim hep. Eğer azalacak gibi olursa yada bebek emmezse yada göğsüm yara olursa alırım sağol canım

Canim benim buyuk oglum emmedi sut sagma makinasi kullandim sutum fazlaydi gunluk 1 litreden fazla sagiyordum ama 5 ayimda sutum kesildi oglum beni sadece uyurken emerdi . Ne yediysem diye bir olay yok canim su bile sut yapiyor ikinci oglum beni emdi 20 aylik oldugunda ben evi tasirken basinda beklemek istemedim kasik mama ile idare etsin dedim sadece gece emziriyordum ev tasima fasli bir hafta surunce oglum sutten diksindi emmek istemedim ama sutum coktu o bebeginin kismeti ile alakali ikinci oglumdada oyle sut yapsin bu sut yapsin diye yemedim ama sutum yetti oglusuma tombikti hatta foto paylasim sadece beni emdi 8 aylik 11.500 kilo geloyordu ben yerim bu kuzumu

Eklentiler

• P1080131.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 85
İnşallah canım 2li taramayı saglık ocagı yapıyormu yada devlet HST. Acaba birde nasıl yapılıyor
devlet hastanesi yapıyor canim ben sıra bulamadığım için ozel e yaptırdım sadece kan veriyorsun 1 hafta sonra sonuç çıkıyor sağlık ocağı yapmıyor diye biliyorum ben

Kızlar 12+4 olumsuz. 6cm boyu. Ensesi kilodan zor ölçtu.1.3 çıktı iyi dedi doktor.kan da verdm.3 tane ilaç verdi jodid bebeğim beyin gelişimi içinms decavit verdi bi de osteocane ama ne icindi bu unuttm.
Massalah canim.kuzuna tahmin ettimi cinsiyetini rabbim gonlune gore saglikla nasip etsin insallah amin :)

KIZLAR ACİL.. 11+5 olduk ve çamaşırımda kahverengi leke gördüm :/ doktoru aradım çıkmış.. Acile gideyim mi bekleyeyim mi nedendir acaba (
Canim takvimin 12 + gosteriyor hayirdir canim mutlaka acile git derim rabbim bebegini korusun guzel haberlerle gel canim bekliyoruz

Maşallah paşaya nasıl tombiş benim kız bebekken topluydu şimdi zayıf boyu uzun manken mübarek. 4 ay emdi benim kuzum daha emerdi belki ama benim süt erken kesildi canım zaten zor geldi başta hastanede mama verdiler sonra gece emerdi gündüz akşama kadar emer akşam bi kere mama verirdim yetmezdi. Sonra tamamen bitti. Dediğin gibi nasip galiba allah hayırlısını versin kuzularımızı kendimiz besleyelim inşallah.

Sağol canım aslında buz mavisi örmek çok isterdim ama bilmediğimden beyaz ördüm. Sende ilk defa paşa yada prenses dedin hayırlısı artık
Canim saglikla gelsinler diye her ikisinide soyledim bizler bilemeyiz doktorlar bile tahminde 100 /60 bulunuyor yada bulunmuyorlar 16 haftayi beklemek gerek ama insalah rabbim gonlumuzdekini nasip etsin insallah.. amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…