bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bunlar tam isirmalik. Masallah onlara Allah im hayirli evlat olarak buyumelerini nasip etsin. Kizlar benim cumartesi doktor randevum var ve ben cok kararsizim ikili test yaptirsam mi yaptirmasam mi ??

My moonlight ebyar gonulll Mcada Ikra meyra Kızlar öncelikle sağolun.. 12+5 olduk panikten yanlış yazmışım.. Okuldan çıktığım gibi acile gittim Konyada Farabi hastanesinde.. Doktora güzelce anlattım çamaşırımda leke vardı, 12 haftalığım, 2 hafta önce düştüm fln dedim, kan ve idrar tahlili istedi, 1 saatten fazla sonuçları bekledim, idrar yolu enfeksiyonu var ama başka bişey yok idrarında kan fln yok, lekelenmemi oldu yoksa dedi, zaten o an sinir oldum baştan dedim ben sana, idrarımda gelse idrarımda geldi derim, niye yalan söyliyim sonra kadın doğuma gönderdi, ordaki ebe kız da, bizim nöbetçi kadın doğumcumuz yok, ben ultrasonla bakamam, 20 haftadan önce de stetoskopla kalp atışı duyamam dedi. ama bu haftalarda normal bu kanamalar, eğer kırmızıya dönük kanaman olursa fakülteye yada doğum evine acile git yoksa yrn kendi doktoruna git dedi. Muhtemelen bişey yok ama o kadar sinir oldumki. madem ultrasonla bakamıyosun beni orda 2 saat tutacağına doğumevine yönlendirsene yrn kendi doktoruma gidicem inş.. dua edin kızlar..

Bunlar tam isirmalik. Masallah onlara Allah im hayirli evlat olarak buyumelerini nasip etsin. Kizlar benim cumartesi doktor randevum var ve ben cok kararsizim ikili test yaptirsam mi yaptirmasam mi ??

Valla cok arastırdım, kesinliğinin olmadığı yanılma payının cok yüksek olduğunu herkes söylüyo. Yaptırmıcam dedim öyle gittim dün. Doktorumda zorlamadı srn bilirsin dedi. Ama akşam düşündüm taşındım. Kendimi tanıyorum pimpirikliyim. Yaptırmayıp zamanını geçirirsem neden yapırmadım die hırpalıcam kendimi takcam kafaya.
Doktorda bak sonradan pişman olucaksan üçlü dörtlü test gerekir ve onların yanılma payı cok daha yüksek dedi.
Bende en azından içim rahatlasın diye yaptırdım.
Sende benim gibi sonradan pişman olacak gibi hissediyorsan yaptır bence. Ama diyorsan ki merak etmem ben. Yaptırma. Senden iyi seni kimse bilemez..
Zaten netteki araştırmalarım testi yaptıranların büyük çoğunluğunun testi sadece içini rahatlatmak için yaptığını güvenmediğini söylüyor
Allah hakkımızda hayırlısını versin..

Canım ben sana söyleyim başkent hariç hiç bir hastanede acilde uzman kadın doğumcu yok. Ebeler ilgileniyor. Ben sanciyla başkent acile gittim hemen kapıda tekerlekli sandalyeye aldılar acildeki doktor kadındoğumcu aradı yukarı hemşire götürdü orda usg baktı serum taktı iğne yaptı ilgilendiler. Sanırım konyadasın ondan açıkladım bu kadar. Acilde doktor bulmak istersen ya başkent yada tıp devlet falan git canım. Geçmiş olsun inşallah bişey olmaz.

Sikma canini tatlim bisey yoktur ama tedbir amacli kendi dr una gitmende fayda var bizede haber verirsen cok seviniriz

Rabbim cumlemize saglikli bebekler nasip etsin insallah guzel duan icin amin diyorum tatlim gonlun nasil rahat edecek onu yap canim ben iki oglumda yapmadim hic bir testi ikizlerde kan sonucu dogruluk payi vermiyormus cunku iki bebek tasiyoruz ben duplere girdim tabi kanda istediler rabbim den duam var saglik saglik diliyorum fistiklarima cumlemize saglik saglik diliyorum rabbimden cumlemize nasip etsin insallah icinden banada ... amin

Insallah bisey olmaz tatlim evde progedtan varsa 200 mg ic sabah aksam canim yarinda ihmal etme doktorunada gorun allahim korusun cumlemizi allaha emanet ol minnakinla beraber tatlim saglikla kalin

Bende sonra dan kendi kendimi yiyecegim biliyorum.

çok sağol canım.. ben de özellikle hastane ismi vererek anlattımki başkası aynı duruma düşmesin.. sen normalde de başkente gidiyodun dimi tatlım, doktorun kimdi? ben selçuklu da güler hanıma gidiyorum ama randevuları full görünüyor, hep sıkıntı hep dolu.. sanırım doktor değiştiricem.. yarına muhakkak bi doktora görünmek istiyorum çünkü..

Sikma canini tatlim bisey yoktur ama tedbir amacli kendi dr una gitmende fayda var bizede haber verirsen cok seviniriz
inşallah canım, çok sağol.. yarın güzel haberler veririz inşallah :)

Insallah bisey olmaz tatlim evde progedtan varsa 200 mg ic sabah aksam canim yarinda ihmal etme doktorunada gorun allahim korusun cumlemizi allaha emanet ol minnakinla beraber tatlim saglikla kalin
inşallah tatlım, çok sağol.. progesteronum bitti amin hepimizin bebişlerini korusun Rabbim.. yrn haberdar ederim inşallah

Umarım onemli birsey yoktur canım ki bencede yok içini ferah tut elbette aksatma da tabıkı mutlaka takibe aldır

Larus endise etme bir sikinti yoktur Allah in izniyle.idrar yolundaki enfeksiyonda kahverengi lekelenmeye sebep oluyor.cok sık gelmedikce problem olmaz tahminimce.benimde basima geldi cunku.

Hosbesli inşallah canım, gidicem yrn bakalım.. gonulll inşallah bişey yoktur bence de ama kontrol olmak istedim onu da burnumdan getirdiler sağolsunlar.. enfeksiyon için de bişey vermedi, yrn bi doktora gideyim bakalım..

Merhaba, memnun kaldınız mı Özcan beyden?Hastane nasıl?
Benim doktorum şişlide ve ben çatalcada oturuyorum. Şimdilik gidiyorum ama doğumakadar zor görünüyor. Yakınlarda arıyorum. Bikaç tane denedim de ama ııh içime sinmedi. Bi defa mı gittiniz siz sadece?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…