bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benim Dr ikili testi yaptircam siniz dedi bende Hayır düşünmüyorum dedim tmm tabiki ben ense ölçümü ve burun kemiğine bakıp söyleyeceğim zaten dedi...baktı herhangi bir sorun yok gayet iyi zeka ve gelişimi dedi çok şükür rahatlatti bizi...

Maşallah ikisinde çok şeker Allah nazarlardan saklasın. İnşallah canım bunda da bol bol sütün olur

Yat dinlen hemen.ne isi var perde asmakla senin.hadi supurge vs tamam da perde asmak yukariya bi yere uzanmak bizler icin sakincali
Küçük bi prrdeydi balkon kapısının esim beceremedi in dedim yapıyım simdi gecti gibi biraz sağol canım

Canım doktorun cinsiyet tahmininde bulundumu bir yerde okumuştum serbest beta hcg 50 nin üzerinde ise kız Bebek oluyormuş seninki 77 olunca merak ettim ama ne kadar doğru bilemedim )
ayyy gerçekten mi tahminde bulunmadi canim kesin birşey söyleyemem şimdi dedi 1 ay sonra demişti 9 mayısa randevu aldim bu sefer insallah soyler önce sağlıklı sonra kiz olsun hayirlisiyla

ayyy gerçekten mi tahminde bulunmadi canim kesin birşey söyleyemem şimdi dedi 1 ay sonra demişti 9 mayısa randevu aldim bu sefer insallah soyler önce sağlıklı sonra kiz olsun hayirlisiyla
Sağlıklı olsunda kuzucuklarımız artık gerisi Allah'ın takdiri benimki sadece tahmin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…