bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızceler ya ozel olacak ancak birsey danısmslıyım agda işini ne yapıyrsynuz ozellikle ozel bölge için herhangi bir sakıncası varmi korkuyrm da

Marike

The_new , merhaba , listede gordugum kadariyla , Izmir'desiniz ... Tavsiye edeceginiz , memnun oldugunuz , sizlerin veya yakinlarinizin onerdigi , bir kadin dogumcu var mi acaba?

Marike

The_new , merhaba , listede gordugum kadariyla , Izmir'desiniz ... Tavsiye edeceginiz , memnun oldugunuz , sizlerin veya yakinlarinizin onerdigi , bir kadin dogumcu var mi acaba?

Sorma cnm hâlâ gönlüme göre bulamadm gibi.hamileligimi ogrendgm dönemde Karataş arzu hnm â gidiodm.sonra bişeyler oldu hastasinn asla farkında değil daha 4 haftalkken bi virüs cikmisti ikili tarama testi istedi.veznedeki kız farketti yani doktor farkedemedi.bıraktım onu.tinaztepe Aylin hnm â gitmeye başladım.o da bilemedim çok yoğun ve prosedür yapio gibi acele acele gibi hissediorm.coraspin verdi bana daha önce düştüğüm oldgu için belki.midem çok fena oldu.tok karnına iç dedi ama ben ondan olablcgni dusunmedm.Sonunda farkettm ilacı ictgm günler. Çok fenayım bi baktim Yan etkisi varmış.Hatta mide kanaması bile yapabilioms Allah korusun.31.haftaya kadar iç dedi ama bana yan etki yapılsa bu da aklına geliosa neden dvm ettiriosn bana.Şuan ilacı bıraktım ama hala çok rahatszm.haftaya Çarşamba randevum vardı Aylin hnma ama gitmeyi düşünmüyorum.Karataş ta Aysel hnm varmış çevremde çok gidip memnun kalan var.ve kime tavsiye etsek Herkes memnun kalio diolar.bornovadan falan özellikle onun için gelenler var tanidigmz degistrmem doktormu diolar. midemin durumuna dayanamayıp bugün Aysel hnm â gitcm İnşallah iyidir.İnşallah bana şifa olur.evime de yakın oldgu için inşallah güzel davranır iyi bi doktordr Die ümit ediorm.bakalım nasip.Sen kime gittin bugüne kadar

Günaydın kısslar Hayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar

Günaydın güzel anne adayları :)

hayırlı cumalar diliyorum.

Bugn aksam 7 de kontrolüm var. inşallah ben dahil bgn kontrole giden herkez güzel haberler alırlar.

Bende az sonra hazırlanıp gitcm cnm doktora.inşallah Hayırlı haberlerle geliriz.Ben hamilelik namına Bişey hissetmiyrm.midem o kadar rahatszki.doktor derdime çare Die gidicm resmen.inşallah bebeğim sagliklidir iyidir Die De içten içe dua ediorm.gunlerimzde yakınmış.hakkımda hayirlisi.sağlıkla kucagimza alırız İnşallah cnmcm

Hayırlı cumalar arkadaşlar. Cuma gününün hürmetine Rabbim kimin kalbinde ne muradı varsa nasip etsin inşallah. Birbirimize dua edelim.

Hayırlı cumalar cnm.amiiinnn İnşallahbebislerimzi sağlıkla kucağımıza aldgmz günleri çarçabuk görelim inşallah

Canım benim de iki düşüğüm var ve coraspirini nerdeyse iki yıldır kullanıyorum hamileliğimin sonuna kadar da kullanacağım midem çok hassastır benimde ama hiç bir yan etkisi olmadı bunun içinde hep gece yatmadan önce içtim gündüz uyku yapıyordu.. Eğer düşüğün varsa ilacı kafana göre kesme belki miden de ki Ağrının sebebi başkadır diye düşünüyorum.. Doktor işi zor gerçekten güvenebilecek birini bulmak çok zor

Kızlar Günaydın. 11+5 im ultrason da 2-3 gün önde gidiyor. Bebeğim ultrason görüntüsünde kafası büyük vücudu sıska duruyor. Kafası aşırı büyük duruyor neden olabilir

Canım ben başkentte emel hanıma gidiyordum perinatolog doçent ama biraz soğuk. Eylül annelerinden sinemnur feyza gidiyor o tavsiye etti feyza hanıma gittim uzman ama güleryüzlü hoşuma gitti. Diğerleri erkek ama hepsi birbirinden iyi doktorların. Feyza hanıma 2-3 gün önceden randevu alabilirsiniz canım tavsiye ederim. Erzak bey ve Aytaç bey de var orda perinatolog benim allaha şükür riskli bi gebelik yok tercih etmedim canım sağlıcakla kal.

Kızlar bi sorum daha olacak. Bu ikili test sonucunu perinatoloji uzmanına gösterin diyorlar ya bi Jinekologun aynı zamanda perinatolog olmasi mı gerekiyor. Benim gittiğim doktorum u internette araştırdım aldığı kurslar ve Seminerler bölümünde perinatoloji yazıyor. Sadece kurs sertifika alma ile ayni zamanda perinatolog olduğunumu gösteriyor?

Harika görünüyor mutlaka başlamalıyım hangi iple ve şişle ördün arada resimlerini at da ben bunu bilen birine başlayatım sğl
Canım derya baykal kozalak model bebek battaniye diye arttırırsan video resim yazılı anlatım bulabilirsin. Çok kolay ilerliyor zor bi model değil. Kısaca anlatmaya çalışıyım. 200 ilmek başladım. 15 sıra haraşo lastik örülür sonra 15 er yanlardan haroşa yapıyoz. 3 ter 1 düz 3 ters 1 duz öpüyoruz 4 sıra. Arkadan öperken ters ördüğüm 3 düz düz ördüğüm 3 ters örülür. Sonra 5. Sıra ilk 3 ters sonra düzgün içinden 5 ilmek artırma yapıyoruz sonra 3 ter bir düz sonra 3 ters yine dünde 5 ilmek artırma yapıyoruz. Tersten artırmaya ve 3 tersler düz örülür.tek kalan düşler ters örülür. Yani 11 düz bir ters. Sonra ön yüzden 11 ters bir düz yapıyoruz. 3 sıra örünce önden 5 artırıp ters öldüğümüz ilmekleri kesiyoruz düz olarak bir kozalak oluyor. Sonra yanda kalan tek Düzü 5 artırıp öpüyoruz bu sırada 5 kesip 5 artırıyoruz.arkadan kestiğimiz tek ilmek ters diğerleri düz yani yine 11 düz 1 ters. Önden 11 ters bir düz. Ayy inşallah anlatabildim 4 numara şiş le himayala anti-plinc 4 kat iplikle başladım ben. Ama deryada 5 numara 2 kat bebe yünü diyorlar.

Ayy çok uzun oldu canım sen yinede internetten iyice araştır yazılı anlatım video resim bulursun

Canım korkma pap-pa düşük temiz çıkmış yani. Birde serbest beta hcg 77 çıkmış kız olma ihtimali var bebeğin. Tabi buda bi teori canım kesin değil. Ama cinsiyet belli olunca bana bunu hatırlatır mısın canım sağlıklı bebişin olsun fıstık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…