- 15 Mart 2016
- 132
- 244
- 18
- 37
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #12.101
Allah gönlüne göre versin inşallah ama doktor tahminde bulununca benimde bilgilendirirsen sevinirimaynen gerisi bos zatende 4 yaşında oğlum var insan 2.yi de kiz olsun istiyor
Anladım canım hiç bilgim yoktu cok sagolyok canim ense kalinligi ve burun kemiğine bakıldı 1 hafta sonra tekrar usgde boyunu falan ölçtü sonra kan verdim
tabi canim veririmAllah gönlüne göre versin inşallah ama doktor tahminde bulununca benimde bilgilendirirsen sevinirim
rica ederim yardımcı olduysam ne mutluAnladım canım hiç bilgim yoktu cok sagol
Günaydın güzel anne adayları :)
hayırlı cumalar diliyorum.
Bugn aksam 7 de kontrolüm var. inşallah ben dahil bgn kontrole giden herkez güzel haberler alırlar.
Hayırlı cumalar arkadaşlar. Cuma gününün hürmetine Rabbim kimin kalbinde ne muradı varsa nasip etsin inşallah. Birbirimize dua edelim.
Canım benim de iki düşüğüm var ve coraspirini nerdeyse iki yıldır kullanıyorum hamileliğimin sonuna kadar da kullanacağım midem çok hassastır benimde ama hiç bir yan etkisi olmadı bunun içinde hep gece yatmadan önce içtim gündüz uyku yapıyordu.. Eğer düşüğün varsa ilacı kafana göre kesme belki miden de ki Ağrının sebebi başkadır diye düşünüyorum.. Doktor işi zor gerçekten güvenebilecek birini bulmak çok zorSorma cnm hâlâ gönlüme göre bulamadm gibi.hamileligimi ogrendgm dönemde Karataş arzu hnm â gidiodm.sonra bişeyler oldu hastasinn asla farkında değil daha 4 haftalkken bi virüs cikmisti ikili tarama testi istedi.veznedeki kız farketti yani doktor farkedemedi.bıraktım onu.tinaztepe Aylin hnm â gitmeye başladım.o da bilemedim çok yoğun ve prosedür yapio gibi acele acele gibi hissediorm.coraspin verdi bana daha önce düştüğüm oldgu için belki.midem çok fena oldu.tok karnına iç dedi ama ben ondan olablcgni dusunmedm.Sonunda farkettm ilacı ictgm günler. Çok fenayım bi baktim Yan etkisi varmış.Hatta mide kanaması bile yapabilioms Allah korusun.31.haftaya kadar iç dedi ama bana yan etki yapılsa bu da aklına geliosa neden dvm ettiriosn bana.Şuan ilacı bıraktım ama hala çok rahatszm.haftaya Çarşamba randevum vardı Aylin hnma ama gitmeyi düşünmüyorum.Karataş ta Aysel hnm varmış çevremde çok gidip memnun kalan var.ve kime tavsiye etsek Herkes memnun kalio diolar.bornovadan falan özellikle onun için gelenler var tanidigmz degistrmem doktormu diolar. midemin durumuna dayanamayıp bugün Aysel hnm â gitcm İnşallah iyidir.İnşallah bana şifa olur.evime de yakın oldgu için inşallah güzel davranır iyi bi doktordr Die ümit ediorm.bakalım nasip.Sen kime gittin bugüne kadar
İnşallah banada öyle der canım çizdiği bacakları iade ederim ozamanMy moonlight 2025 son sayfa canim fatos33-20 ye pimkie kiz demis doktoru erkek yorumlamis canim bilgin olsun :)
Canım ben başkentte emel hanıma gidiyordum perinatolog doçent ama biraz soğuk. Eylül annelerinden sinemnur feyza gidiyor o tavsiye etti feyza hanıma gittim uzman ama güleryüzlü hoşuma gitti. Diğerleri erkek ama hepsi birbirinden iyi doktorların. Feyza hanıma 2-3 gün önceden randevu alabilirsiniz canım tavsiye ederim. Erzak bey ve Aytaç bey de var orda perinatolog benim allaha şükür riskli bi gebelik yok tercih etmedim canım sağlıcakla kal.çok sağol canım.. ben de özellikle hastane ismi vererek anlattımki başkası aynı duruma düşmesin.. sen normalde de başkente gidiyodun dimi tatlım, doktorun kimdi? ben selçuklu da güler hanıma gidiyorum ama randevuları full görünüyor, hep sıkıntı hep dolu.. sanırım doktor değiştiricem.. yarına muhakkak bi doktora görünmek istiyorum çünkü..
inşallah canım, çok sağol.. yarın güzel haberler veririz inşallah :)
inşallah tatlım, çok sağol.. progesteronum bittiamin hepimizin bebişlerini korusun Rabbim.. yrn haberdar ederim inşallah
Canım derya baykal kozalak model bebek battaniye diye arttırırsan video resim yazılı anlatım bulabilirsin. Çok kolay ilerliyor zor bi model değil. Kısaca anlatmaya çalışıyım. 200 ilmek başladım. 15 sıra haraşo lastik örülür sonra 15 er yanlardan haroşa yapıyoz. 3 ter 1 düz 3 ters 1 duz öpüyoruz 4 sıra. Arkadan öperken ters ördüğüm 3 düz düz ördüğüm 3 ters örülür. Sonra 5. Sıra ilk 3 ters sonra düzgün içinden 5 ilmek artırma yapıyoruz sonra 3 ter bir düz sonra 3 ters yine dünde 5 ilmek artırma yapıyoruz. Tersten artırmaya ve 3 tersler düz örülür.tek kalan düşler ters örülür. Yani 11 düz bir ters. Sonra ön yüzden 11 ters bir düz yapıyoruz. 3 sıra örünce önden 5 artırıp ters öldüğümüz ilmekleri kesiyoruz düz olarak bir kozalak oluyor. Sonra yanda kalan tek Düzü 5 artırıp öpüyoruz bu sırada 5 kesip 5 artırıyoruz.arkadan kestiğimiz tek ilmek ters diğerleri düz yani yine 11 düz 1 ters. Önden 11 ters bir düz. Ayy inşallah anlatabildim 4 numara şiş le himayala anti-plinc 4 kat iplikle başladım ben. Ama deryada 5 numara 2 kat bebe yünü diyorlar.Harika görünüyormutlaka başlamalıyım hangi iple ve şişle ördün arada resimlerini at da ben bunu bilen birine başlayatım sğl
Canım korkma pap-pa düşük temiz çıkmış yani. Birde serbest beta hcg 77 çıkmış kız olma ihtimali var bebeğin. Tabi buda bi teori canım kesin değil. Ama cinsiyet belli olunca bana bunu hatırlatır mısın canım sağlıklı bebişin olsun fıstık.
Erkek mi canim masallah bebisineGünaydın kızlarNe zamandır giremedim foruma.. bizde kontrole gittik. 3-4 gün önde gidiyor kuzucum. 11 haftalık çıktı. Doktorum bir tahminde bulundu. Sizdende tahmin alabilir miyim? Eki Görüntüle 1823035
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?