bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Evet canım Zeytinburnu. . Banada uzak aslında ben şişlideyim ancak benım buralar cok tuzlu

Canim devlete gitmistim 10 +4 de devletteki doktor universite hastanesini onerdi orada doc.doktorlarla dogum yapiliyormus iceriye stajer almiyorlarmis o kadar titizmis doc.doktorlarimiz bende orayi arastiriyorum canimcim :)

Kızlar bugün çok konuştum valla kendime şaşırdım ben kaçar kızlar akşam yemeğe kayınvalideme gidiyoruz yarın buluşmak dileğiyle iyi akşamlar size. Kendinize iyi bakın.
Afiyet olsun tatlim yarasin pasaya ve sana hadi saglikla kal canim iyi aksamlar

ebyar My moonlight melekkk_ kızlar öncelikle teşekkür ederim eve gelince uyumuş kalmışım, çok çabuk yorulur oldum :) bebiş gayet iyi çok şükür, kanama da yok 6.5cm olmuş yafrum özlem hanım iyiydi ilgiliydi sağolsun.. Ben çok acil bi durum olmadıpı sürece erkek doktora gitmek istemiyorum, Jule hanımı duydum arkadaşım da ona gidiyor, ama o da Güler hanım gibi yoğun.. Yoğun olmasa ben zaten güler hanımdan memnunum, özlem hanım büeaz daha boş diye ona gittim ama hangisine devam ederim bilmiyorum şuan :) özlem hanım Kanama ihtimaline karşı alttan muayene de tavsiye ederim ama istemezsen yapmam dedi bn de kabul ettim.. Kanama yok çok şükür yalnız rahim ağzında biraz açıklık var, bu genetik bişey ve erken doğuma sebep olabilir, istersen orayı dikebiliriz dedi.. Ben de düşüneyim dedim.. Bu konuda fikri olan var mı kızlar, derdin biri gitti bir yenisiyle karşınızdayım

wuhhhuu fiyatlar almış başını gidiyor ben daha sormadım hastaneye ama 1500-2000 arası diye hatırlıyorum eski yorumlardan

Canım sevindim iyi olduğuna çıkmadan hemen yazayım dedim. Sen yinede güler hanıma git derim ben muayene etsin dikiyor mu gerek var mı baksın o karar versin dikişin de o yapsın benden tavsiye ben özlemden korkarım. Yine de senin bileceğin iş kuzum. Fazla ayakta durma yat dinlen geçmiş olsun canım. Usg varsa paylaş yarın bakarım artık herkese bye:)

canım maşallah bebeğinle size sağlıkla büyüsün kk de rahim ağzı yetmezliği diye bi konu var orada tecrübeleri olanlar var.

Çok sağol teyzesi biz de çok sevindik herhalde güler hanıma devam ederim gibi bakalım :) usg de net foto yakalamak için uğraşmadı 3 foto var 3ü de birbirinden bulanık, en iyisini ekliyorum :)

Eklentiler

• IMG_20160429_192317.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 97
canım maşallah bebeğinle size sağlıkla büyüsün kk de rahim ağzı yetmezliği diye bi konu var orada tecrübeleri olanlar var.
Çok sağol tatlım hepimiz sağlıkla kucaklarız minnoşları inşallah bakayım o konuya, teşekkürler :)

Çok sağol teyzesi biz de çok sevindik herhalde güler hanıma devam ederim gibi bakalım :) usg de net foto yakalamak için uğraşmadı 3 foto var 3ü de birbirinden bulanık, en iyisini ekliyorum :)
Massalah bebisine tatlim rabbim saglik versin insallah bence bir kac doktora daha git acilma varmi yokmu ogren serkalaj icin 6 aydan sonra yapiyorlar acilma olursa daha bebek agirlasmadan ne acilmasi anlam veremedim canim rabbim korusun simdiden serklaj hic iyi degil diye biliyorum yanilmiyorsam sen bir arastir googldan serklaj ne zaman yapilir diye saglikla kal tatlim

Teşekkürler teyzesi Çok az bi açıklık var dedi, erken doğuma sebep olabilir ama olmayadabilir yaptırman şart değil dedi.. 6. Ay meselesi şöyle, normalde biz 2li 3lü 4lü test sonuçlarını bekliyoruz eğer tamamsa dikiyoruz ama eğer kesinlikle aldırmam dersen şimdi de dikebiliriz dedi.. Pek ciddi bi sorunmuş gibi bahsetmedi ama :/ en iyisi kendi doktoruma danışmak sanırım, bide o kontrol etsin bakalım.. Önümüzdeki cmtsi randevum var o zaman sorucam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…