- 27 Nisan 2015
- 875
- 726
- 103
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #12.301
Evet canım Zeytinburnu. . Banada uzak aslında ben şişlideyim ancak benım buralar cok tuzluMcada gelsenee ciddden:)
My moonlight canım aynı hastanenin bir kaç farklı şubesi bile değişiyor İstanbul'da :) biri üç bin biri onbin
Hosbesli canım Avrupa yakasında dimi o ben anadoludayım. Avrupa yakasında eli yüzü düzgün temiz uygun fiyatlı bir çok yer gördüm araştırırkende bu tarafta özellikle kadıköy yakınında hiç rastlamadım
Canim devlete gitmistim 10 +4 de devletteki doktor universite hastanesini onerdi orada doc.doktorlarla dogum yapiliyormus iceriye stajer almiyorlarmis o kadar titizmis doc.doktorlarimiz bende orayi arastiriyorum canimcim :)Canım sağlıkla doğuralım gerisi önemli değil diyoruz ama tabi uçuk fiyatlara şok oldum. Devlette doğum nasıl olur bilemedim. İçine nasıl sinerse öyle yap kuzum. Sonuçta bide şöyle düşünmek lazım doğumda hem anne hem bebek canı söz konusu. Hepimize konforlu normal fiyatlı doğumlar diliyorum
Amin canım rabbim duysun inşallah.Sezaryandada oyle olurmus canim amin canim insallah pembispembis bugun var ya yuregimi bir yanini alip goturdun guzel sozlerinle sende koluna mavis takarsin insallllahhhhh ....
Balikesir canimOra nere kuzum buraya yakın gibi.
Afiyet olsun tatlim yarasin pasaya ve sana hadi saglikla kal canim iyi aksamlarKızlar bugün çok konuştum valla kendime şaşırdımben kaçar kızlar akşam yemeğe kayınvalideme gidiyoruz yarın buluşmak dileğiyle iyi akşamlar size. Kendinize iyi bakın.
Canım sevindim iyi olduğuna çıkmadan hemen yazayım dedim. Sen yinede güler hanıma git derim ben muayene etsin dikiyor mu gerek var mı baksın o karar versin dikişin de o yapsın benden tavsiye ben özlemden korkarım. Yine de senin bileceğin iş kuzum. Fazla ayakta durma yat dinlen geçmiş olsun canım. Usg varsa paylaş yarın bakarım artık herkese bye:)ebyar My moonlight melekkk_ kızlar öncelikle teşekkür ederim eve gelince uyumuş kalmışım, çok çabuk yorulur oldum :) bebiş gayet iyi çok şükür, kanama da yok 6.5cm olmuş yafrum özlem hanım iyiydi ilgiliydi sağolsun.. Ben çok acil bi durum olmadıpı sürece erkek doktora gitmek istemiyorum, Jule hanımı duydum arkadaşım da ona gidiyor, ama o da Güler hanım gibi yoğun.. Yoğun olmasa ben zaten güler hanımdan memnunum, özlem hanım büeaz daha boş diye ona gittim ama hangisine devam ederim bilmiyorum şuan :) özlem hanım Kanama ihtimaline karşı alttan muayene de tavsiye ederim ama istemezsen yapmam dedi bn de kabul ettim.. Kanama yok çok şükür yalnız rahim ağzında biraz açıklık var, bu genetik bişey ve erken doğuma sebep olabilir, istersen orayı dikebiliriz dedi.. Ben de düşüneyim dedim.. Bu konuda fikri olan var mı kızlar, derdin biri gitti bir yenisiyle karşınızdayım
ebyar My moonlight melekkk_ kızlar öncelikle teşekkür ederim eve gelince uyumuş kalmışım, çok çabuk yorulur oldum :) bebiş gayet iyi çok şükür, kanama da yok 6.5cm olmuş yafrum özlem hanım iyiydi ilgiliydi sağolsun.. Ben çok acil bi durum olmadıpı sürece erkek doktora gitmek istemiyorum, Jule hanımı duydum arkadaşım da ona gidiyor, ama o da Güler hanım gibi yoğun.. Yoğun olmasa ben zaten güler hanımdan memnunum, özlem hanım büeaz daha boş diye ona gittim ama hangisine devam ederim bilmiyorum şuan :) özlem hanım Kanama ihtimaline karşı alttan muayene de tavsiye ederim ama istemezsen yapmam dedi bn de kabul ettim.. Kanama yok çok şükür yalnız rahim ağzında biraz açıklık var, bu genetik bişey ve erken doğuma sebep olabilir, istersen orayı dikebiliriz dedi.. Ben de düşüneyim dedim.. Bu konuda fikri olan var mı kızlar, derdin biri gitti bir yenisiyle karşınızdayım
Çok sağol teyzesi biz de çok sevindikCanım sevindim iyi olduğuna çıkmadan hemen yazayım dedim. Sen yinede güler hanıma git derim ben muayene etsin dikiyor mu gerek var mı baksın o karar versin dikişin de o yapsın benden tavsiye ben özlemden korkarım. Yine de senin bileceğin iş kuzum. Fazla ayakta durma yat dinlen geçmiş olsun canım. Usg varsa paylaş yarın bakarım artık herkese bye:)
Çok sağol tatlım hepimiz sağlıkla kucaklarız minnoşları inşallahcanım maşallah bebeğinle sizesağlıkla büyüsün kk de rahim ağzı yetmezliği diye bi konu var orada tecrübeleri olanlar var.
Maşallah bebeğin kocaman olmuş Allah tamamına erdirsin :)Çok sağol teyzesi biz de çok sevindikherhalde güler hanıma devam ederim gibi bakalım :) usg de net foto yakalamak için uğraşmadı 3 foto var 3ü de birbirinden bulanık, en iyisini ekliyorum :)
Massalah bebisine tatlim rabbim saglik versin insallah bence bir kac doktora daha git acilma varmi yokmu ogren serkalaj icin 6 aydan sonra yapiyorlar acilma olursa daha bebek agirlasmadan ne acilmasi anlam veremedim canim rabbim korusun simdiden serklaj hic iyi degil diye biliyorum yanilmiyorsam sen bir arastir googldan serklaj ne zaman yapilir diye saglikla kal tatlimÇok sağol teyzesi biz de çok sevindikherhalde güler hanıma devam ederim gibi bakalım :) usg de net foto yakalamak için uğraşmadı 3 foto var 3ü de birbirinden bulanık, en iyisini ekliyorum :)
Amiiiiinnnn hepimizinkini inşallah tatlımMaşallah bebeğin kocaman olmuş Allah tamamına erdirsin :)
Teşekkürler teyzesiMassalah bebisine tatlim rabbim saglik versin insallah bence bir kac doktora daha git acilma varmi yokmu ogren serkalaj icin 6 aydan sonra yapiyorlar acilma olursa daha bebek agirlasmadan ne acilmasi anlam veremedim canim rabbim korusun simdiden serklaj hic iyi degil diye biliyorum yanilmiyorsam sen bir arastir googldan serklaj ne zaman yapilir diye saglikla kal tatlim
bende varimmmAaaa seninde kız aynı doğum tarihiiiiyok yaaaa olmaz dimii Ikra meyra bu neee 2 Kasım lılar kız doğurcak galiba
Bende 2 kasim benimkini erkeğe benzettiAaaa seninde kız aynı doğum tarihiiiiyok yaaaa olmaz dimii Ikra meyra bu neee 2 Kasım lılar kız doğurcak galiba
Bence kızkızlar cinsiyet yorumlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 1823272
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?