bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Çok sağol teyzesi biz de çok sevindik herhalde güler hanıma devam ederim gibi bakalım :) usg de net foto yakalamak için uğraşmadı 3 foto var 3ü de birbirinden bulanık, en iyisini ekliyorum :)
Maşallah annesi bebisine. Çok sevindim önemli bir şey olmadığına
Dikiş atılmasıyla alakalı arastir bence başka doktora da git öyle karar ver canım. Daha önce dikiş attirip hamileligini sorunsuz bitiren duymuştum korkulacak bir şey değil kanimca

Benim kizimda erken dogumla 6 kasim da dogdu.sunu demek isterim kasim dogumlulardan korkun.cok cok cok inatci bir cocuk oluyor.kizim ve cevremdeki bazi cocuklar oyle
Ayy ınş bizimkiler inatçı olmaz inatçı bebekten olsun olası korkarim. Bende eşim de hiç inatçı değiliz bize benzer sipa insallah

Ayy ınş bizimkiler inatçı olmaz inatçı bebekten olsun olası korkarim. Bende eşim de hiç inatçı değiliz bize benzer sipa insallah
Insallah.inadindan kafasini yerlere vurur ve yarim saat susmadigini biliyorum ne yaparsam yapayim susmuyor.oglum 16 aralik dogumlu ama sakindir inadi yoktur.3.de inatci olursa yandim ben

Cnm bende artık ikinci olursa ona da yaparım ama bazen korkuyorum bebeğe birsey olursa bu günlüğe bakmaya dayanamam diye

Benim kizimda erken dogumla 6 kasim da dogdu.sunu demek isterim kasim dogumlulardan korkun.cok cok cok inatci bir cocuk oluyor.kizim ve cevremdeki bazi cocuklar oyle
Dur korkutma bizi şimdi benim oğlum ocak doğumlu inatçı, ben çok inatçıyım bir de bu inat dur şimdi oğlum bana çekmiş bu babaya çeksin barime

Mete Tarcan , benim uzun zamandir jinekolgum. Cok da severim kendisini. Ama cok yogun. Zamandan kazanayim diye tahlil sonuclarimi yaptirip gittim ( Icinde idrar kulturu yapilmis sonucum bile vardi , gosteriyorum boyle elimle ) dinlemeden , ben senden idrar kulturu isteyecegim (?) , deyip bakmadi bile , ultrasona yonlendirdi hemen. Zira rahatsizligim var. Hic bir soru soramadan, daha ultrasonun ortasinda , kiyamam , kanamali bir hasta geldi zaten , boyle kafamdaki hic bir seyi soramadan ciktim. Tamam guzel seyler soyledi ama , hic soru sorma firsati vermedi rahatsizliklarimla ilgili. Acaba ben mi cok sey istiyorum , bilmiyorum ki ? Senin anlattiklarin da hep olumsuz deneyimler Hep mi boyle doktorlar? Eger begendigin bir doktor olursa, beni de bilgilendirirsen sevinirim. Cok tesekkurler cevabin icin.

İnşallah iyi olursun arkadaşım ben birde her gün göbekten iğne yapıyorum iğne beni okadar geriyor ki ilaçlar artık çok basit gelmeye başladı.. Mide ağrısı zor gerçekten yemek yesem ağrıyor yemesem ağrıyor sonra bulantı ekleniyor öğürme.. Arada uyku basması ben ilaçlardan olabilir diyordum ama geceye alınca ilaçları yine değişmeyince dedim hamilelikten ilk hamileliğim çok rahat geçmişti sadece 9 ay mide yanması olmuştu ama şimdi ne ararsan var... Üç ayı bir dolduralım iyi oluruz inşaallah

Kızlar 2li test cikms Pap a 3.87. Serbest beta hcg 37 cikms.nası sizce
Serbest 37 cikmis 50 altiysa erkek diye biliyorum digerini bilmiyorum googldan sorgulat canim insallah sorunsuz olur saglikli olur hayirli haberler tatlim

Serbest 37 cikmis 50 altiysa erkek diye biliyorum digerini bilmiyorum googldan sorgulat canim insallah sorunsuz olur saglikli olur hayirli haberler tatlim
Canim diğeri de 0.50 fln çıkarsa düşük çıkarsa riskliyms netten baktıgm kadariyla.bn de hep oğlan hssedyrm bakalım kısmet doktor tahminde bulunmadı dün erken dedi.

Bu konuda benim fikrim hiç dert etmeyin ve jilet kullanın ilk hamileliliğimde çok Can'ım acıdı ağda dan sonra baktım baş edemiyorum birde normal doğum bekliyorum ne ara temiz kalcam sürekli jilet yaptım.. Doğumdan sonrada lazere gittim şimdi çok rahatım bikini bölgesi tamamen bitmemişti ama çok seyrek çıkıyor onuda eldivenle alıyorum çok şükür daha hiç alttan bakılmadı ve hamile kalalı daha bir kere eldivenle aldım gerekirse jilette yaparım çünkü çok çok az çıkıyor.. Hiç kendinize eziyet etmeyin derim ben şurda sayılı gün geçer gider sonrasında lazer imkanı var

Günaydın anneler ben bu gün okadar geç yattım ki oğlum evde rahat rahat uyuruz diye düşündüm ama olmadı alt komşu sağolsun kavgalarıyla uyandırdılar 7 de hayır ben öğlene kadar ancak açılıyorum ne ara uyanıp ta kavga edebiliyorsunuz bilmem.. Hala devam ediyor enerjilerine hayran kaldım.. Velhasıl uykum var benim bi susun yaaaa..

atarım suan iştym ama en kısa zamanda atıcaam
Ya evet bende çok istiyorum bir an önce Zaman geçsin o minnak kıyafetlerden alalım ama elim gitmiyor... Geçen gün annemin bir komşusu teyze var maddi durumu kötü bende arada ona para gönderiyordum hamile demiş annem teyzeye o halde yelek örmüş fıstık yeşili okadar tatlı ki çok duygulandım ama eve getiremedim bu arada kız yeleği daha cinsiyeti de belli değilken..

Ben o kadar tutacagini bilsem kani devlette verip sonucunu hocaya getirirdim ama tabi hic kestiremedik bu kadar tutcani obur ufaklita basima gelmemisti

Eşim sağolsun hamilelgmi yeni ogrendgm dönemde sigortasini odemems.o zaman bana da özelde 700 lira hesap cikarmislrdi.sigorta olsa 100 lirayms.yuhh demistim. 300 350 falan dese vercektm sigorta olmadgni biliodm bekliodm da.tabiki anında çıktım.bi devlet hastnesi buldum.girdim doktora.önce gıcıklık yaptılar.şekeri falan biz olcemeyiz dediler.Bizim kotamiz var 40 liralk test yazabliorz falan.birsürü şey soyledilr.dedim yapabldgnz kadarını yazın yani napiim.sonra ne oldu dersin.sekreter bütün hepsini yazmış tahlillerin ve 80 lira tutmuş.doktor bey hepsini yazdm 80 lira tuttu dedi sok oldum.Tabi ben o parayı bile vermedm.sigortamz var Die.belli bigun yine devlete gidebiliomssn.ama ben bu dönemde anladım ki.yaptklri testlerin maliyeti zaten 80 lira devlette yaptrsan para vermiosn.özelde yaptrsan 80 olan teste 100 veriosn.Hele bi de sigortan yoksa 80 liralık teste 700 veriosn.sözde devlet masraflrn bi kısmını karsilio adı.indirim yapan magazalrn hesabı.fiyatı 10 â katla sonra %70 ini devlet karsilasn gibi bişey.Yine de çok şükür yani.devlet hastaneleri de zor.bi test için gittim ama eşime dedim sakin yani sakin.Insanlara dert anlat.akrabası olsam çay bile söyler.yaptığı aynı işlem.bana birsürü zorluk çıkarmaya çalışıolar orda.sinirlrm çok bozulmuştu yani o gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…