- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #12.321
Evet hemen çıkıyor agdada ki puruzsuzluk olmuyor ama korkuyorum ben napiim bebisim iyi olsundaAma napcaz boyle ya jilet te agda gbı Olmuyor ki hmn cıkıyor drum erkek olmasa sorucam da cekınıyorum ona soramam
Maşallah annesi bebisine. Çok sevindim önemli bir şey olmadığınaÇok sağol teyzesi biz de çok sevindikherhalde güler hanıma devam ederim gibi bakalım :) usg de net foto yakalamak için uğraşmadı 3 foto var 3ü de birbirinden bulanık, en iyisini ekliyorum :)
Ayy ınş bizimkiler inatçı olmaz inatçı bebekten olsun olası korkarim. Bende eşim de hiç inatçı değiliz bize benzer sipa insallahBenim kizimda erken dogumla 6 kasim da dogdu.sunu demek isterim kasim dogumlulardan korkun.cok cok cok inatci bir cocuk oluyor.kizim ve cevremdeki bazi cocuklar oyle
Insallah.inadindan kafasini yerlere vurur ve yarim saat susmadigini biliyorum ne yaparsam yapayim susmuyor.oglum 16 aralik dogumlu ama sakindir inadi yoktur.3.de inatci olursa yandim benAyy ınş bizimkiler inatçı olmaz inatçı bebekten olsun olası korkarim. Bende eşim de hiç inatçı değiliz bize benzer sipa insallah
Cnm bende artık ikinci olursa ona da yaparım ama bazen korkuyorum bebeğe birsey olursa bu günlüğe bakmaya dayanamam diyeÇok güzel canım. Ama ben ilk kızımda yapmamıştım hak geçmesin diye bunada yapmadım. Bi doğsun ona duygularımı sesli anlatırım. Haaa Seninkide süper bi hatıra olur iyi yapmışsın. İnşallah sağlıkla doğsun ona defterini oku canım.
DurBenim kizimda erken dogumla 6 kasim da dogdu.sunu demek isterim kasim dogumlulardan korkun.cok cok cok inatci bir cocuk oluyor.kizim ve cevremdeki bazi cocuklar oyle
Senin belki ekimde dogar 2 kasim ya hic belli olmaz canim tabi sezaryan dusunuyorsan :)Ayy ınş bizimkiler inatçı olmaz inatçı bebekten olsun olası korkarim. Bende eşim de hiç inatçı değiliz bize benzer sipa insallah
Sorma cnm hâlâ gönlüme göre bulamadm gibi.hamileligimi ogrendgm dönemde Karataş arzu hnm â gidiodm.sonra bişeyler oldu hastasinn asla farkında değil daha 4 haftalkken bi virüs cikmisti ikili tarama testi istedi.veznedeki kız farketti yani doktor farkedemedi.bıraktım onu.tinaztepe Aylin hnm â gitmeye başladım.o da bilemedim çok yoğun ve prosedür yapio gibi acele acele gibi hissediorm.coraspin verdi bana daha önce düştüğüm oldgu için belki.midem çok fena oldu.tok karnına iç dedi ama ben ondan olablcgni dusunmedm.Sonunda farkettm ilacı ictgm günler. Çok fenayım bi baktim Yan etkisi varmış.Hatta mide kanaması bile yapabilioms Allah korusun.31.haftaya kadar iç dedi ama bana yan etki yapılsa bu da aklına geliosa neden dvm ettiriosn bana.Şuan ilacı bıraktım ama hala çok rahatszm.haftaya Çarşamba randevum vardı Aylin hnma ama gitmeyi düşünmüyorum.Karataş ta Aysel hnm varmış çevremde çok gidip memnun kalan var.ve kime tavsiye etsek Herkes memnun kalio diolar.bornovadan falan özellikle onun için gelenler var tanidigmz degistrmem doktormu diolar. midemin durumuna dayanamayıp bugün Aysel hnm â gitcm İnşallah iyidir.İnşallah bana şifa olur.evime de yakın oldgu için inşallah güzel davranır iyi bi doktordr Die ümit ediorm.bakalım nasip.Sen kime gittin bugüne kadar
İnşallah iyi olursun arkadaşım ben birde her gün göbekten iğne yapıyorum iğne beni okadar geriyor ki ilaçlar artık çok basit gelmeye başladı.. Mide ağrısı zor gerçekten yemek yesem ağrıyor yemesem ağrıyor sonra bulantı ekleniyor öğürme.. Arada uyku basması ben ilaçlardan olabilir diyordum ama geceye alınca ilaçları yine değişmeyince dedim hamilelikten ilk hamileliğim çok rahat geçmişti sadece 9 ay mide yanması olmuştu ama şimdi ne ararsan var... Üç ayı bir dolduralım iyi oluruz inşaallahAmin cnm inşallah.sana da acil şifalar.benm bulantı sorunm yok ama çok şükür.bi sabah kalktgm gibi oluo o da kahvaltı dan sonra gecio.gün içinde genelde hiç olmuo bulantım.Çok aç kalırsam oluo.Ama mide ağrısı farklı Yemek yiyosn agrio yemiosn agrio.Çok farklı bişey.doktora ilaclrdn olablr mi dediğim de çok ilaç içtim çünkü.olablr ama hamilelikten de olablr dedi.coraspin ı tok karnına iç dedi.o günden sonra tok karnına içmeye dikkat ettim ama ağrı geçmedi.gaviscon içtiğim dönemde iyi gelmişti ama artık kokusndn tadindn onu da icemiorm.Öyle yani bilemiorm.coraspin içen çok var benm de tanidiklrm var yaşlılar özellikle ama herkes de Yan etki yapck Die Bişey yok.bana da Kesin yapmstr diyemiorm.Bu nasıl anlaşılır onu da bilemiyrm ama tek bildgm içtiğim de çok kötü oldgm
Serbest 37 cikmis 50 altiysa erkek diye biliyorum digerini bilmiyorum googldan sorgulat canim insallah sorunsuz olur saglikli olur hayirli haberler tatlimKızlar 2li test cikms Pap a 3.87. Serbest beta hcg 37 cikms.nası sizce
Canim diğeri de 0.50 fln çıkarsa düşük çıkarsa riskliyms netten baktıgm kadariyla.bn de hep oğlan hssedyrm bakalım kısmet doktor tahminde bulunmadı dün erken dedi.Serbest 37 cikmis 50 altiysa erkek diye biliyorum digerini bilmiyorum googldan sorgulat canim insallah sorunsuz olur saglikli olur hayirli haberler tatlim
Sevgide emel hanima gidiorum cnmTamam balikesirde kime gidiyorsun.ben sevgide nurettin beye gidiyorum.2 dogumumuda onda yaptim.bana baya uzak ama yinede geliyorum ona.memnunum.
Bu konuda benim fikrim hiç dert etmeyin ve jilet kullanın ilk hamileliliğimde çok Can'ım acıdı ağda dan sonra baktım baş edemiyorum birde normal doğum bekliyorum ne ara temiz kalcam sürekli jilet yaptım.. Doğumdan sonrada lazere gittim şimdi çok rahatım bikini bölgesi tamamen bitmemişti ama çok seyrek çıkıyor onuda eldivenle alıyorum çok şükür daha hiç alttan bakılmadı ve hamile kalalı daha bir kere eldivenle aldım gerekirse jilette yaparım çünkü çok çok az çıkıyor.. Hiç kendinize eziyet etmeyin derim ben şurda sayılı gün geçer gider sonrasında lazer imkanı varben eşime dedim doğumdan sonra kesinlikle bana da para ayırıyorsun ben lazere gidicem diye kuzenim gidiyor 1 yıl oldu koltuk altı ve bikini bölgesi bitti bacak ve kolları kaldı sadece süper birşey sürekli pürüzsüz...
Aldıklarını bizede atda bakalım minik. Kıyafetleri içimiz neşe dolsun şöyleee
Ya evet bende çok istiyorum bir an önce Zaman geçsin o minnak kıyafetlerden alalım ama elim gitmiyor... Geçen gün annemin bir komşusu teyze var maddi durumu kötü bende arada ona para gönderiyordum hamile demiş annem teyzeye o halde yelek örmüş fıstık yeşili okadar tatlı ki çok duygulandım ama eve getiremedim bu arada kız yeleği daha cinsiyeti de belli değilken..atarım suan iştym ama en kısa zamanda atıcaam
Ben o kadar tutacagini bilsem kani devlette verip sonucunu hocaya getirirdim ama tabi hic kestiremedik bu kadar tutcani obur ufaklita basima gelmemisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?