- 11 Eylül 2011
- 3.779
- 4.015
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #12.341
Mete Tarcan , benim uzun zamandir jinekolgum. Cok da severim kendisini. Ama cok yogun. Zamandan kazanayim diye tahlil sonuclarimi yaptirip gittim ( Icinde idrar kulturu yapilmis sonucum bile vardi , gosteriyorum boyle elimle ) dinlemeden , ben senden idrar kulturu isteyecegim (?) , deyip bakmadi bile , ultrasona yonlendirdi hemen. Zira rahatsizligim var. Hic bir soru soramadan, daha ultrasonun ortasinda , kiyamam , kanamali bir hasta geldi zaten , boyle kafamdaki hic bir seyi soramadan ciktim. Tamam guzel seyler soyledi ama , hic soru sorma firsati vermedi rahatsizliklarimla ilgili. Acaba ben mi cok sey istiyorum , bilmiyorum ki ? Senin anlattiklarin da hep olumsuz deneyimlerHep mi boyle doktorlar? Eger begendigin bir doktor olursa, beni de bilgilendirirsen sevinirim. Cok tesekkurler cevabin icin.
İnşallah iyi olursun arkadaşım ben birde her gün göbekten iğne yapıyorum iğne beni okadar geriyor ki ilaçlar artık çok basit gelmeye başladı.. Mide ağrısı zor gerçekten yemek yesem ağrıyor yemesem ağrıyor sonra bulantı ekleniyor öğürme.. Arada uyku basması ben ilaçlardan olabilir diyordum ama geceye alınca ilaçları yine değişmeyince dedim hamilelikten ilk hamileliğim çok rahat geçmişti sadece 9 ay mide yanması olmuştu ama şimdi ne ararsan var... Üç ayı bir dolduralım iyi oluruz inşaallah
Durkorkutma bizi şimdi benim oğlum ocak doğumlu inatçı, ben çok inatçıyım bir de bu inat dur şimdi oğlum bana çekmiş bu babaya çeksin barime
İşin kötüsü oğlum da bende de oğlakAyy akrepler inatçı mi olurmuşBen Oğlak burcuyum.çok inatcym.eşim hep keçi der.ama eşim de Kova.özgürlükçü o da çok inat eder isteklrni yapmak için.o da çok inatçı.eee ikimiz birbirimzle keçilesirken 3.umu gelio aramiza
O aciklik kendi kendine gecmiyor diye biliyorum gebelik ilerledikce eeken dogun riski artiyo.o yuzden gebeligin belli haftasinda dikis atiyolar rahim agzina.ondan sonra hicbir sorun olmadan gebeligi tamamliyorsun.bikac arkadasim ayni islemlerden gecti.ama bu senin isteyip istememene gore olmaz ki canim.yapilmasi gerekiyorsa yapilmalidi.doktor niye istersen falan demis anlamadin.@ebyarMy moonlight @melekkk_ kızlar öncelikle teşekkür ederim eve gelince uyumuş kalmışım, çok çabuk yorulur oldum :) bebiş gayet iyi çok şükür, kanama da yok 6.5cm olmuş yafrum özlem hanım iyiydi ilgiliydi sağolsun.. Ben çok acil bi durum olmadıpı sürece erkek doktora gitmek istemiyorum, Jule hanımı duydum arkadaşım da ona gidiyor, ama o da Güler hanım gibi yoğun.. Yoğun olmasa ben zaten güler hanımdan memnunum, özlem hanım büeaz daha boş diye ona gittim ama hangisine devam ederim bilmiyorum şuan :) özlem hanım Kanama ihtimaline karşı alttan muayene de tavsiye ederim ama istemezsen yapmam dedi bn de kabul ettim.. Kanama yok çok şükür yalnız rahim ağzında biraz açıklık var, bu genetik bişey ve erken doğuma sebep olabilir, istersen orayı dikebiliriz dedi.. Ben de düşüneyim dedim.. Bu konuda fikri olan var mı kızlar, derdin biri gitti bir yenisiyle karşınızdayım
Canım yorum yapmışmıydık sanki prenses geliyor sana. Allah uzun ömür versin.Çok sağol teyzesi biz de çok sevindikherhalde güler hanıma devam ederim gibi bakalım :) usg de net foto yakalamak için uğraşmadı 3 foto var 3ü de birbirinden bulanık, en iyisini ekliyorum :)
Anlaşıldı o gece çok bereketli geçmiş herkes içinbende varimmm
Sabah erkenden uyandırılmakta çok zor oluyor.Benimde üst komşuya temizlikçi gelmiş erkenden başladılar ses yapmayaGünaydın anneler ben bu gün okadar geç yattım ki oğlum evde rahat rahat uyuruz diye düşündüm ama olmadı alt komşu sağolsun kavgalarıyla uyandırdılar 7 de hayır ben öğlene kadar ancak açılıyorum ne ara uyanıp ta kavga edebiliyorsunuz bilmem.. Hala devam ediyor enerjilerine hayran kaldım.. Velhasıl uykum var benim bi susun yaaaa..
Aynen benim kız Aralık 13 olcaktı Kasım 30 doğdu. Halim selim gibi görünür yaramaz değil ama inat oldumu hayata dönmez inadından. Babasına çekmiş derim hepBenim kizimda erken dogumla 6 kasim da dogdu.sunu demek isterim kasim dogumlulardan korkun.cok cok cok inatci bir cocuk oluyor.kizim ve cevremdeki bazi cocuklar oyle
Öyle düşünme allah korusun. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın defteride büyünce verirsin. Bazen eski kafalı oluyorum ben eskiden günlük mü vardı eskiden baby shower mı vardı eskiden bebek şekeri mi vardı falan filan yani.ben çok böyle duygusal değilim kova burcuyum gösteriş meraklısıda değilim bu lafım sana değil haaaa üstüne alınma fazla abartılı parti abartılı süs alışverişleri yapmadım kızımda bundada çevrem şu küçük dağıtalım süs al diyor gelenlere artık mutlaka veriliyormuş. Tek onu alırım sanırım. Günlük duygusal anneler için içini dökme yeri olabilir içinden gelen her şeyi yaz ama ben çok farklıyım galiba kova yükselen kovayım yani mantıklı olan kısa yoldan geçmeyi severim hep hiç ayrıntılarla uğraşmam bende böyleyim işte napıyım belkide bebişler büyüyünce kızcakCnm bende artık ikinci olursa ona da yaparım ama bazen korkuyorum bebeğe birsey olursa bu günlüğe bakmaya dayanamam diye
Canım benim arkadaş serbest hcg 27 çıkmış erkek olcak:)Serbest 37 cikmis 50 altiysa erkek diye biliyorum digerini bilmiyorum googldan sorgulat canim insallah sorunsuz olur saglikli olur hayirli haberler tatlim
Pardon kız yazcaktımCanım benim arkadaş serbest hcg 27 çıkmış erkek olcak:)
Normal.canım korkma hadi geçmiş olsun bebişine uzun ömür versin AllahKızlar 2li test cikms Pap a 3.87. Serbest beta hcg 37 cikms.nası sizce
Korkma inşallah sağlıkla kucağına alcaksın meleğini. Birde o teyzeye malum olmuştur belki belli mi olur kızdır:) Allah gönlüne göre versinYa evet bende çok istiyorum bir an önce Zaman geçsin o minnak kıyafetlerden alalım ama elim gitmiyor... Geçen gün annemin bir komşusu teyze var maddi durumu kötü bende arada ona para gönderiyordum hamile demiş annem teyzeye o halde yelek örmüş fıstık yeşili okadar tatlı ki çok duygulandım ama eve getiremedim bu arada kız yeleği daha cinsiyeti de belli değilken..
Merakla bekliyoruz hadi hayırla gel.Gunaydin hanimlar. Bugun cok guzel bir gun yagmur camir bana viz gelir. Bebegimi gormeye gidecegim. 2li test yaptiracagim dua edin lutfen . Sizleri seviyorum taze anneler.
Canım benim kızım yay hiç yaramaz değil çok akıllı tatlı amaaa inatçı malesefİşin kötüsü oğlum da bende de oğlakburcuyuz eşim başak daha ılımlı bu da yay olacak büyük ihtimal yay burcunun özelliklerini bilmiyorum inatçı olmasın ne olur
İnşallah canım sğlCanım benim kızım yay hiç yaramaz değil çok akıllı tatlı amaaa inatçı malesefbenimki babaya çekmiş bence inşallah seninki inatçı olmaz
Yaaaa bn de erkek diye sevnmistjmPardon kız yazcaktım
Sağ ol canm inşallah hepimizin iyi çıkar. Bu papp a 1den düşük olunca mi.sıkıntı oluyor.diğer yuzdeler fln hc yok bnm sadece bu iki değer varNormal.canım korkma hadi geçmiş olsun bebişine uzun ömür versin Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?