bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Aynen cnm ya.dediğin gibi tinaztepe Aylin hnm odaya girince ilgili soruna cvp verio dinlio ama git Die bakio gibi hissediorm.yoğun oldgndn mesela koridorda sekreteri çıkıo konusuo.bi bayann şeker yüklemesi yapilckms.sekreter çıktı daha kadın doktoru görmeden koridorda.Sizin20.haftanz şeker yuklemeniz var.Siz gidin kayıt yaptrn sonra ben size tarif etcem dio.bütün koridor dinlio.kadın daha doktorla muhattap olamams belki istemio.bende bi kere kanamam olmuştu acil arayıp gitmiştim.Yine sekreter koridora çıktı.Sizin kanamanz mi vardı dedi kaçıncı haftanz falan.o an dusunmuosn ama neden yani ordaki Herkes benm kanamam oldgnu bilsjn kaçıncı haftada oldgmu bilsn.dimi.Bu Aysel hnm için hastasyla çok ilgilenio birebir tanio falan diolar ama gidemedm.Yani gittimde randevulu oldgu için almadılar.geri döndüm.inşallah iyidir.bilemiyrm.gönlümüze göre bulamiickmsz gibime gelio yani.hepsi yoğun çünkü

Inşallah cnm ya İnşallah.dün Akşam öyle bir midem ağrıdı ki ilk defa bu kadar siddetlydi.dik duramiodm.midem buzusmus acilmiodu sanki.Allah m bi daha yasatmasn.dün Akşam yatarken coraspin içeyim Diodm ama öyle olunca yine icemedm.ogure ogure gaviscon içtim.gece bari rahat edeyim die.sancilrla uyudum yani.şükür şimdi biraz iyi gibiyim.yönelttim bolgemde bi his var ama şuan sebebini bilemiyrm.tiroit ilacını aç karnına iciorm o da etkilio mdr bilmiorm.ilacı içtikten sonra yataktn kalkmiorm Yarım saat.Yoksa anında çıkıo en yakın zamanda atlatrz İnşallah cnmcm ya

Dur korkutma bizi şimdi benim oğlum ocak doğumlu inatçı, ben çok inatçıyım bir de bu inat dur şimdi oğlum bana çekmiş bu babaya çeksin barime

Ayy akrepler inatçı mi olurmuş Ben Oğlak burcuyum.çok inatcym.eşim hep keçi der.ama eşim de Kova.özgürlükçü o da çok inat eder isteklrni yapmak için.o da çok inatçı.eee ikimiz birbirimzle keçilesirken 3.umu gelio aramiza

İşin kötüsü oğlum da bende de oğlak burcuyuz eşim başak daha ılımlı bu da yay olacak büyük ihtimal yay burcunun özelliklerini bilmiyorum inatçı olmasın ne olur

O aciklik kendi kendine gecmiyor diye biliyorum gebelik ilerledikce eeken dogun riski artiyo.o yuzden gebeligin belli haftasinda dikis atiyolar rahim agzina.ondan sonra hicbir sorun olmadan gebeligi tamamliyorsun.bikac arkadasim ayni islemlerden gecti.ama bu senin isteyip istememene gore olmaz ki canim.yapilmasi gerekiyorsa yapilmalidi.doktor niye istersen falan demis anlamadin.

Çok sağol teyzesi biz de çok sevindik herhalde güler hanıma devam ederim gibi bakalım :) usg de net foto yakalamak için uğraşmadı 3 foto var 3ü de birbirinden bulanık, en iyisini ekliyorum :)
Canım yorum yapmışmıydık sanki prenses geliyor sana. Allah uzun ömür versin.

Sabah erkenden uyandırılmakta çok zor oluyor.Benimde üst komşuya temizlikçi gelmiş erkenden başladılar ses yapmaya

Benim kizimda erken dogumla 6 kasim da dogdu.sunu demek isterim kasim dogumlulardan korkun.cok cok cok inatci bir cocuk oluyor.kizim ve cevremdeki bazi cocuklar oyle
Aynen benim kız Aralık 13 olcaktı Kasım 30 doğdu. Halim selim gibi görünür yaramaz değil ama inat oldumu hayata dönmez inadından. Babasına çekmiş derim hep

Cnm bende artık ikinci olursa ona da yaparım ama bazen korkuyorum bebeğe birsey olursa bu günlüğe bakmaya dayanamam diye
Öyle düşünme allah korusun. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın defteride büyünce verirsin. Bazen eski kafalı oluyorum ben eskiden günlük mü vardı eskiden baby shower mı vardı eskiden bebek şekeri mi vardı falan filan yani.ben çok böyle duygusal değilim kova burcuyum gösteriş meraklısıda değilim bu lafım sana değil haaaa üstüne alınma fazla abartılı parti abartılı süs alışverişleri yapmadım kızımda bundada çevrem şu küçük dağıtalım süs al diyor gelenlere artık mutlaka veriliyormuş. Tek onu alırım sanırım. Günlük duygusal anneler için içini dökme yeri olabilir içinden gelen her şeyi yaz ama ben çok farklıyım galiba kova yükselen kovayım yani mantıklı olan kısa yoldan geçmeyi severim hep hiç ayrıntılarla uğraşmam bende böyleyim işte napıyım belkide bebişler büyüyünce kızcak bana. Senin sayende içimi döktüm kendimle ilgili anlattıklarının seninle alakası yok sakın üstüne alınma sen iyisini yapmışsın.

Korkma inşallah sağlıkla kucağına alcaksın meleğini. Birde o teyzeye malum olmuştur belki belli mi olur kızdır:) Allah gönlüne göre versin

İşin kötüsü oğlum da bende de oğlak burcuyuz eşim başak daha ılımlı bu da yay olacak büyük ihtimal yay burcunun özelliklerini bilmiyorum inatçı olmasın ne olur
Canım benim kızım yay hiç yaramaz değil çok akıllı tatlı amaaa inatçı malesef benimki babaya çekmiş bence inşallah seninki inatçı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…