bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Gunaydin hanimlar. Bugun cok guzel bir gun yagmur camir bana viz gelir. Bebegimi gormeye gidecegim. 2li test yaptiracagim dua edin lutfen . Sizleri seviyorum taze anneler.
İnşallah güzel haberler alırsın canım dualarım seninle hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum

Sağ ol canm inşallah hepimizin iyi çıkar. Bu papp a 1den düşük olunca mi.sıkıntı oluyor.diğer yuzdeler fln hc yok bnm sadece bu iki değer var
Canım sen tahlil kağıdı almadınmı orda yazar yüzdeleri. Pap a mom yazar yanında o 0.40 ın altına düşerse sorun var galiba emin olmamakla beraber.

Canım sen tahlil kağıdı almadınmı orda yazar yüzdeleri. Pap a mom yazar yanında o 0.40 ın altına düşerse sorun var galiba emin olmamakla beraber.
Netten baktım canm dun gece. Mom fln hc bsy yazıyordu bu iki değer ölçülmus başka da bsy yok grafikler yuzdeler fln hc yoktu

selam kızlarr ancak yazabiliyorum,, 2li testimde bchg 96 çıktı, kalp atışı da 140. boyu 6 cmdi. bunlar 12+0 değerlerim. henüz hiç kilo almadım. -almıştım, aldıklarımı verdim.. var mı cinsiyet tahmini olan? hepinize keyifli gebeliklerrrr :)

Evet herkes sevmez içinden gelmez böyle şeyler :) ben de terazi Burcuyum lise yıllarından beri şiir yazarım :) normalde de günlük tutardım her zaman duygularımı kaleme almayi seviyorum :) bazen saçma da geliyor :) ama ihtiyaç gibi birsey sanki benim için ben biri ile kavga edince bile duygularımı yazıp suya atan biriyim :) insanların yapısı ile ilgili sanırım ve Burçlar da tabi etkili olabilir. bende öyle çok abartılı şeyleri sevmiyorum ama bebek şekeri yaparım kendi nişanım da kınam da kendi magnetmi kendim yapmıştım :) Eminönün den malzemeleri alıp yine kendim yapmayı düşünüyorum.

Larus merhaba,
10+3 günlük hamileyim. Rahmimde anomali olduğu için riskli bir süreç geçiriyorum ve öğrendiğimden beri hiçbir iş yapmadan evde yatıyorum. 13. Haftamda bana da dikiş atılacak korkulacak bişey değil aksine bebeğimizin daha fazla içerde kalması için olması gereken bir operasyon. Allah sağlıklı hayırlı doğumlar versin hepimize

Aa çok sevindim:) Benim doktorum henüz doğumla ilgili bilgi vermedi erken diye ben de sormayı unuttum bebeği görmenin heyecanıyla:) dün dü kontrolüm bi sobraki bi ay sonra inşallah sorarım . Ben de 0.4 luk oksapar kullanıyorum ve sezaryen olmak istemiyorum .

Ben de lazere gidiyordum bıraktım mecburen ama jilet kullanmayı düşünmüyorum 2 aydır veet ağda bantı kullanıyorum tekrar lazere baslamadan bi iki kere jilet yaparsak güçlenir kıl kökleri bence

Canım senin yaptığın en güzeli bence:) bende bu sefer bebek şekeri yaparım artık bebek şekerleri lokum bisküvi gibi oturdu doğumlarda. Belkide hazır alırım hazırlarda çok güzel şeyler var.

Canım sen cinsiyet öğrenebildinmi usg atsana. İkili test yaptınmı? Sağlıkla büyüsün inşallah.

Gunaydin hanimlar. Bugun cok guzel bir gun yagmur camir bana viz gelir. Bebegimi gormeye gidecegim. 2li test yaptiracagim dua edin lutfen . Sizleri seviyorum taze anneler.
Saglikli haberlerle evine donersiniz minnakinla beraber insallah annesi guzel ve hayirli haberler canim mutlu mutlu insallah

Usg paylasirsan tahminde bulunuruz canim saglikla nasip etsin rabbim massallah kuzuna canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…