- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #12.361
Canım seninki erkek olabilir ona bağlama cinsiyeti. Serbest hcg hep tutmuyor onun için yazdım onu.Yaaaa bn de erkek diye sevnmistjmhayırlısı olsun canm bakalım öğrencez az kaldı
Evet canm doğru belirleyici bsy degil ama insan umutlaniyor işte bakalım çarşamba gidicem bi tahmin yapacak mi doktorCanım seninki erkek olabilir ona bağlama cinsiyeti. Serbest hcg hep tutmuyor onun için yazdım onu.
İnşallah güzel haberler alırsın canım dualarım seninle hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorumGunaydin hanimlar. Bugun cok guzel bir gun yagmur camir bana viz gelir. Bebegimi gormeye gidecegim. 2li test yaptiracagim dua edin lutfen . Sizleri seviyorum taze anneler.
Canım sen tahlil kağıdı almadınmı orda yazar yüzdeleri. Pap a mom yazar yanında o 0.40 ın altına düşerse sorun var galiba emin olmamakla beraber.Sağ ol canm inşallah hepimizin iyi çıkar. Bu papp a 1den düşük olunca mi.sıkıntı oluyor.diğer yuzdeler fln hc yok bnm sadece bu iki değer var
Netten baktım canm dun gece. Mom fln hc bsy yazıyordu bu iki değer ölçülmus başka da bsy yok grafikler yuzdeler fln hc yoktuCanım sen tahlil kağıdı almadınmı orda yazar yüzdeleri. Pap a mom yazar yanında o 0.40 ın altına düşerse sorun var galiba emin olmamakla beraber.
Evet herkes sevmez içinden gelmez böyle şeyler :) ben de terazi Burcuyum lise yıllarından beri şiir yazarım :) normalde de günlük tutardım her zaman duygularımı kaleme almayi seviyorum :) bazen saçma da geliyor :) ama ihtiyaç gibi birsey sanki benim için ben biri ile kavga edince bile duygularımı yazıp suya atan biriyim :) insanların yapısı ile ilgili sanırım ve Burçlar da tabi etkili olabilir. bende öyle çok abartılı şeyleri sevmiyorum ama bebek şekeri yaparım kendi nişanım da kınam da kendi magnetmi kendim yapmıştım :) Eminönün den malzemeleri alıp yine kendim yapmayı düşünüyorum.Öyle düşünme allah korusun. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın defteride büyünce verirsin. Bazen eski kafalı oluyorum ben eskiden günlük mü vardı eskiden baby shower mı vardı eskiden bebek şekeri mi vardı falan filan yani.ben çok böyle duygusal değilim kova burcuyum gösteriş meraklısıda değilim bu lafım sana değil haaaa üstüne alınma fazla abartılı parti abartılı süs alışverişleri yapmadım kızımda bundada çevrem şu küçük dağıtalım süs al diyor gelenlere artık mutlaka veriliyormuş. Tek onu alırım sanırım. Günlük duygusal anneler için içini dökme yeri olabilir içinden gelen her şeyi yaz ama ben çok farklıyım galiba kova yükselen kovayım yani mantıklı olan kısa yoldan geçmeyi severim hep hiç ayrıntılarla uğraşmam bende böyleyim işte napıyım belkide bebişler büyüyünce kızcakbana. Senin sayende içimi döktüm kendimle ilgili anlattıklarının seninle alakası yok sakın üstüne alınma sen iyisini yapmışsın.
Teşekkürler teyzesiÇok az bi açıklık var dedi, erken doğuma sebep olabilir ama olmayadabilir yaptırman şart değil dedi.. 6. Ay meselesi şöyle, normalde biz 2li 3lü 4lü test sonuçlarını bekliyoruz eğer tamamsa dikiyoruz ama eğer kesinlikle aldırmam dersen şimdi de dikebiliriz dedi.. Pek ciddi bi sorunmuş gibi bahsetmedi ama :/ en iyisi kendi doktoruma danışmak sanırım, bide o kontrol etsin bakalım.. Önümüzdeki cmtsi randevum var o zaman sorucam inşallah
Aa çok sevindim:) Benim doktorum henüz doğumla ilgili bilgi vermedi erken diye ben de sormayı unuttum bebeği görmenin heyecanıyla:) dün dü kontrolüm bi sobraki bi ay sonra inşallah sorarım . Ben de 0.4 luk oksapar kullanıyorum ve sezaryen olmak istemiyorum .Bu arada doktorum normal doğum için bir sakıncası yok dedi kan sulandırıcı iğne kullanmamın. Kafamı kurcalayıp duruyordu ne zamandır.. Clexane 0.4 kullanıyorum. Burada bu konuda yazan arkadaşlarımız da vardı. Doktorunuz ne söyledi?
Düşük riskin kanama alanın yoksa bi mahsuru yok bence ağda nin . Ben de veet ağda bantı kullandım. . Jilet mahfeder yaAyy canım ben veet kullandım bu ay bende mi bıraksam ama jilet çok kötü yaaa yeniden çoğalacak bi sürü uğraş sonra
Ben de lazere gidiyordum bıraktım mecburen ama jilet kullanmayı düşünmüyorum 2 aydır veet ağda bantı kullanıyorum tekrar lazere baslamadan bi iki kere jilet yaparsak güçlenir kıl kökleri benceKızlar ben hamilelikten önce lazere gidiyordum koltuk altı ve özel bölgeye ama hamile kalınca bıraktım. %60 ı gitti tüylerin bende doğuma kadar jilet ile alacğım kalanları mecbur çünkü kökten alma yapınca tüyler zayıflıyor. zaten çk seyreldiler artık jilet ile idare ediyorum bacakları da ağdaya devam ama doğumdan sonra bacağa da lazer düşünüyrum
Canım senin yaptığın en güzeli bence:) bende bu sefer bebek şekeri yaparım artık bebek şekerleri lokum bisküvi gibi oturdu doğumlarda. Belkide hazır alırım hazırlarda çok güzel şeyler var.Evet herkes sevmez içinden gelmez böyle şeyler :) ben de terazi Burcuyum lise yıllarından beri şiir yazarım :) normalde de günlük tutardım her zaman duygularımı kaleme almayi seviyorum :) bazen saçma da geliyor :) ama ihtiyaç gibi birsey sanki benim için ben biri ile kavga edince bile duygularımı yazıp suya atan biriyim :) insanların yapısı ile ilgili sanırım ve Burçlar da tabi etkili olabilir. bende öyle çok abartılı şeyleri sevmiyorum ama bebek şekeri yaparım kendi nişanım da kınam da kendi magnetmi kendim yapmıştım :) Eminönün den malzemeleri alıp yine kendim yapmayı düşünüyorum.
Hayrli olsun canım inşallah hayırlı evlat olur kızın ve hepimizin evladiMERHABA KIZLAR BUGÜN CİNSİYETİ ÖĞRENDİK KIZIMIZ OLUYO ALLAH İZİN VERİRSE TAHMİNLER DOĞRU ÇIKTI YANİ :) ŞÜKÜRLER OLSUN FREE HCG 62 BU ARADA
Gözün aydın canım maşallah size erkenden öğrendiniz:)MERHABA KIZLAR BUGÜN CİNSİYETİ ÖĞRENDİK KIZIMIZ OLUYO ALLAH İZİN VERİRSE TAHMİNLER DOĞRU ÇIKTI YANİ :) ŞÜKÜRLER OLSUN FREE HCG 62 BU ARADA
Canım sen cinsiyet öğrenebildinmi usg atsana. İkili test yaptınmı? Sağlıkla büyüsün inşallah.Aa çok sevindim:) Benim doktorum henüz doğumla ilgili bilgi vermedi erken diye ben de sormayı unuttum bebeği görmenin heyecanıyla:) dün dü kontrolüm bi sobraki bi ay sonra inşallah sorarım . Ben de 0.4 luk oksapar kullanıyorum ve sezaryen olmak istemiyorum .
Saglikli haberlerle evine donersiniz minnakinla beraber insallah annesi guzel ve hayirli haberler canim mutlu mutlu insallahGunaydin hanimlar. Bugun cok guzel bir gun yagmur camir bana viz gelir. Bebegimi gormeye gidecegim. 2li test yaptiracagim dua edin lutfen . Sizleri seviyorum taze anneler.
Ama tam 12 haftada yapilacak 13 veya 14 de yaptiysa serbest hcg dusuyor canim 12 haftasindaki hcg onemli tatlim :)Pardon kız yazcaktım
Canım 13+ ama tam gün bilmiyırumAma tam 12 haftada yapilacak 13 veya 14 de yaptiysa serbest hcg dusuyor canim 12 haftasindaki hcg onemli tatlim :)
Usg paylasirsan tahminde bulunuruz canim saglikla nasip etsin rabbim massallah kuzuna canimselam kızlarr ancak yazabiliyorum,, 2li testimde bchg 96 çıktı, kalp atışı da 140. boyu 6 cmdi. bunlar 12+0 değerlerim. henüz hiç kilo almadım. -almıştım, aldıklarımı verdim.. var mı cinsiyet tahmini olan? hepinize keyifli gebeliklerrrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?