bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Benimde aynısı oldu iki kere hapşırmaua korkar oldum. Rahmi o kadar hissettim ki cızzz etti korktum ayakları dikip yattıydım

Ya sorma inat yapar gibi altta reklam bölümünde sürekli şık ayakkabı resimleri düşüyor sinir oluyorum.. Geçenlerde giyemeyeceğim tüm kıyafetleri kaldırdım sadece salaş olanlar lastikli pantalonlar kaldı dolabım nefes aldı valla çok çok iyi oldu ben öğretmenim ama raporluyum evde olunca çok ihtiyaç da olmuyor kıyafete.. Bana da çok itici gelir o tişörtler bu konuda yalnızım sanıyordum demek benim gibi düşünen biri daha varmış

Hayirli cumalar annisler ve minnaklari rabbim saglik huzur mutluluk nasip etsin cumlemize cuma gunun hurmetine dualarimiz kabul olsun insallah evlat isteyenlere tez zamanda rabbim nasip etsin insallah rabbim saglikla gonlumuzdekinide cumlemize nasip etsin insallah.... cumaniz hayirlara vesile olsun hayirli cumalar dua ile... amin

Eklentiler

• IMG-20160506-WA0000.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 65
Larus benimde tam bir bilgim yok canım. Kız bebek için şu gıdalar erkek bebek bu gıdalar yenmeli diye bir aey var ama bwnde konuya tam hakim değilim

Benimkide böyleydi canım bende pipi sandım doktor erken tahmin için henüz dedi. Hakkımızda hayırlısı artık beklicez 16. Haftayı. Seninde gönlünden geçen olsun canım.

Aminnnn canim benim

Benimkide böyleydi canım bende pipi sandım doktor erken tahmin için henüz dedi. Hakkımızda hayırlısı artık beklicez 16. Haftayı. Seninde gönlünden geçen olsun canım.

Ulen catladık catladık Al bi randevu da git öğren allasen biz öldük burda meraktan :) yeminle kendiminkini Ikra meyra ile seninkini ettiğim kadar merak etmiyorum :)

benim de bugün kontrolüm 15 :30 da.2 li tarama ve ölçümleri yapar sanırım.ama çok kaygılıyım ya gece hep rüyamda değerlerimin yüksek çıktığını gördüm..Allah sağlık sıhhat versin evlatlarımıza da bizlere de.oğlumda böyle stres yapmamıştım.acemiydim galiba.

Ulen catladık catladık Al bi randevu da git öğren allasen biz öldük burda meraktan :) yeminle kendiminkini Ikra meyra ile seninkini ettiğim kadar merak etmiyorum :)
Allah iyiligini versin canim yaa 16 hafta en dogru zaman canim rabbim saglikla nasip etsin kuzu

Cnm hayırlı haberlerle gel inşallah beni de etiketle mutlaka dönüşte bir de hangi hastane hangi doktora gidicen onu da yazarsan sevinirim aynı ildeyiz merak ettim
Canim gittim geldim, normalde nene hatuna gidiyordum ama bugun cinsiyeti soyler diye buharaya zeynep kamalak var ya ona gittim.
Cinsiyet icin kucuk ve bagdas kurmus dedi, goremedi (
Kiz galiba goremedigine gore ?

Canim gittim geldim, normalde nene hatuna gidiyordum ama bugun cinsiyeti soyler diye buharaya zeynep kamalak var ya ona gittim.
Canim masallah diyelim saglikla gelsin kuzun usg varsa paylas canim tahmin ederiz

Bana kalsan gitcem ama kociş bekleyelim kesin olsun diyor. Bana kalsan gizlice randevu alıp gitcem ama kocişe kıyamıyorum beraber öğrenelim diyorum

Töh sende mi öğrenemedin. Hayırlısı canım bu pipiler çok nazlı saklanıyırlar sende 16. Hafta bekle sağlıkla gelsinler

Korkma canim bende kizimda hic stres olmadim acemiydik sanirim 16 sini iple cekiyorum turlu senaryolar donuyo kafamda ya nazal kemik gorunmesse ya ense kalinligi yuksekse diye en iyisi sil at bunlari kafandan cunku bugun sennn guzel haberlerle doneceksin bize inaniyorum ben stres yapma kuzucugun hisseder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…