- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #13.721
hayırlı cumalar.. mıdem cok bulanıyo cok......... bıde dun hapsururken bıcak saplandı resnen kesın bısı oldu dedım esım nasıl kızdı elınle destek alsaydın ya dıe. hapsururken tutunca bısı olmuyo ama bosluga geldıgın de bıcak saplanıyor resmen sızde de oluyormu bole seyler. ben cok korktum
Ya sorma inat yapar gibi altta reklam bölümünde sürekli şık ayakkabı resimleri düşüyor sinir oluyorum.. Geçenlerde giyemeyeceğim tüm kıyafetleri kaldırdım sadece salaş olanlar lastikli pantalonlar kaldı dolabım nefes aldı valla çok çok iyi oldu ben öğretmenim ama raporluyum evde olunca çok ihtiyaç da olmuyor kıyafete.. Bana da çok itici gelir o tişörtler bu konuda yalnızım sanıyordum demek benim gibi düşünen biri daha varmışAynen Aynen ben de senin kafandayım. 1-2 pantolon alıcam ben de o da iş yerinde giymek için resmi kurumda çalışıyorum çünkü. Benim de üstlerim hep salaştır salaş severim ben de o yüzden üstte sıkıntım yok:) Ben de hoşlanmıyorum hamile t shirtlerinden falan. Herkesin kendi tercihi tabii ama o önünde bebek olan t shirtleri falan hiçbir kuvvet bana giydiremez:) Benim tek sıkıntım iş yeri onun için de 1-2 pantolon alsam yeter. Ama en çok koyan da hamilelik süresince giyemeyeceğim stilettolarım, topuklu ayakkabılarım
Benimkide böyleydi canım bende pipi sandım doktor erken tahmin için henüz dedi. Hakkımızda hayırlısı artık beklicez 16. Haftayı. Seninde gönlünden geçen olsun canım.My moonlight cnmcm bacak arasında şişlik oldgndn doktor cinsiyetindn emin olamadı demiştin.dikkat edersen parmakları bembeyaz duruo bacak arasida aynı beyaz duruo.şişlik mi var bilemedim.bizimde kiz gibi dedi.kız demiyrm gibi dedi.Akşam eşimle ultrasona baya baktık size de gonderym dedim.Bi de buna yorum yapın.kız ultrasonu gormussnzdr belki Ikra meyra
Aminnnn canim benimHayirli cumalar annisler ve minnaklari rabbim saglik huzur mutluluk nasip etsin cumlemize cuma gunun hurmetine dualarimiz kabul olsun insallah evlat isteyenlere tez zamanda rabbim nasip etsin insallah rabbim saglikla gonlumuzdekinide cumlemize nasip etsin insallah.... cumaniz hayirlara vesile olsun hayirli cumalar dua ile... amin
Benimkide böyleydi canım bende pipi sandım doktor erken tahmin için henüz dedi. Hakkımızda hayırlısı artık beklicez 16. Haftayı. Seninde gönlünden geçen olsun canım.
Bence erkek ama hic emin degilim bitanem sadece icimden gecenKızlar bizim bebiş yernde durmadgı icin doktor böyle göruntu alabildi ama belki yne de cinsiyet tahmininz olur. Göstermedgi icin ogrenemedk ☺
Canım net bi tahmin yapamadım. Gönlündeki olur inşallah tipi kız gibi
Allah iyiligini versin canimUlen catladık catladıkAl bi randevu da git öğren allasen biz öldük burda meraktan :) yeminle kendiminkini Ikra meyra ile seninkini ettiğim kadar merak etmiyorum :)
Canim gittim geldim, normalde nene hatuna gidiyordum ama bugun cinsiyeti soyler diye buharaya zeynep kamalak var ya ona gittim.Cnm hayırlı haberlerle gel inşallah beni de etiketle mutlaka dönüşte bir de hangi hastane hangi doktora gidicen onu da yazarsan sevinirim aynı ildeyiz merak ettim
Ben bişey anlayamadım canımKızlar bizim bebiş yernde durmadgı icin doktor böyle göruntu alabildi ama belki yne de cinsiyet tahmininz olur. Göstermedgi icin ogrenemedk ☺
Canim masallah diyelim saglikla gelsin kuzun usg varsa paylas canim tahmin ederizCanim gittim geldim, normalde nene hatuna gidiyordum ama bugun cinsiyeti soyler diye buharaya zeynep kamalak var ya ona gittim.
Cinsiyet icin kucuk ve bagdas kurmus dedi, goremedi(
Kiz galiba goremedigine gore ?
Bana kalsan gitcem ama kociş bekleyelim kesin olsun diyor. Bana kalsan gizlice randevu alıp gitcem ama kocişe kıyamıyorum beraber öğrenelim diyorumUlen catladık catladıkAl bi randevu da git öğren allasen biz öldük burda meraktan :) yeminle kendiminkini Ikra meyra ile seninkini ettiğim kadar merak etmiyorum :)
Yok ya şaka bi yana bekle kesin olsun bir hafta daha bekleriss. hem kocişine günah ;( kıyılmassBana kalsan gitcem ama kociş bekleyelim kesin olsun diyor. Bana kalsan gizlice randevu alıp gitcem ama kocişe kıyamıyorum beraber öğrenelim diyorum
TöhCanim gittim geldim, normalde nene hatuna gidiyordum ama bugun cinsiyeti soyler diye buharaya zeynep kamalak var ya ona gittim.
Cinsiyet icin kucuk ve bagdas kurmus dedi, goremedi(
Kiz galiba goremedigine gore ?
Korkma canim bende kizimda hic stres olmadim acemiydik sanirim 16 sini iple cekiyorum turlu senaryolar donuyo kafamda ya nazal kemik gorunmesse ya ense kalinligi yuksekse diye en iyisi sil at bunlari kafandan cunku bugun sennn guzel haberlerle doneceksin bize inaniyorum ben stres yapma kuzucugun hissederbenim de bugün kontrolüm 15 :30 da.2 li tarama ve ölçümleri yapar sanırım.ama çok kaygılıyım ya gece hep rüyamda değerlerimin yüksek çıktığını gördüm..Allah sağlık sıhhat versin evlatlarımıza da bizlere de.oğlumda böyle stres yapmamıştım.acemiydim galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?