- 17 Ocak 2013
- 2.754
- 3.348
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #13.901
Canım o meme uçlarının kasintisi acisi iyi bir şey mi yani? Çok açıyor çok hassas ve kurumuş sankiCanim bundan sonra sut damarlari devreye girdi bebisin icin mammak yapicak goguslerin tatlim
Canım bana da aktar kakao yada hindistan cevizi yağı kullanabilirsin dedi ben hindistan cevizi yağı aldım ve katı halde akışkan değil. Gerçek yağ böyle olur dedi bir de aktarcanım kulandığın kakao yağı katı mıydı sıvı mı? ben de yarın çatlaklar için bişey alayım diyorum, kakao yağı en çok tavsiye edilen gibi.. yalnız sıvı haldekiler gerçek yağ değil diyolar aklım karıştı..
Bir de doktor badem yağı, kakao yağı bir de bir yağ daha dedi 3ünü karıştırıp halk arasında olan da bu dedi ama 3. Gelmiyo aklıma :))
Larus canım doğal birşey arıyorsan yurtdışı forumlarında katı haldeki organik hindistancevizi yagı ve kakao yağı (ikiside organikse katı oluyor) çok öneriliyor. Hindistancevizi yagının nemlendirme özelliği çok yüksek. Yıpranmış saçlara vs de kullanılıyor ve iyi geliyor( test ettim onayladım 6 aydır )
Oluşmuş Çatlaklara da iyi geldiği ve yeni oluşacakları önlediği söyleniyor. Bir araştır istersen. Yapısı da çok katı değil. Eline aldığın an erimeye başlıyor. Yarı katı bir yapısı var. Kokusuda ağır değil aroması çok az. çok hafif bi hindistancevizi kokusu. Ben onu kullanmayı planlıyorum.
Sevgili annişler hepinize teşekkür ederimCanım bana da aktar kakao yada hindistan cevizi yağı kullanabilirsin dedi ben hindistan cevizi yağı aldım ve katı halde akışkan değil. Gerçek yağ böyle olur dedi bir de aktar
Ben kizin olcak diye dusundum canim saglikli olsun saglikla kucagina al daArkadaşlar herkese mrb kısmetse bende kasım annesi olacağım günlerdir sizi takip ediyorum. Bugün kontrolde bebek göstermedi cinsiyeti ama tecrübelilerin yorumlarını bekliyorum
Ben kizin olcak diye dusundum canim saglikli olsun saglikla kucagina al da
Ne güzel pes peşe geliyo yavrular, Rabbim isteyen herkese nasip etsinGozunuz aydin olsun canim ne guzel benimde kardesim temmuz 30 da dogum.yapicak bende kardesimden sonra 3 ay sonra :) massalah yegenine
Bende ilk bebegimde kiz olsun diye deli oldum cok tatli bi kizim var teyzesi simdide erkek olsun bide erkek annesi olmayi tadayim istiyorum ama yine bi kizim olsa hic burukluk yasamam Allah kalbine gore versin canim bidaki randevunda belli olur insAmin canım teşekkürler yorum için:) içimden kız geçiyo hep kız die bekliyoruz o yüzden bu yorum bile beni çok mutlu etti:)) ilk bebiş ama kız bebekleri çok seviyorz eşimle önce hayırlısı tabiki
Bende ilk bebegimde kiz olsun diye deli oldum cok tatli bi kizim var teyzesi simdide erkek olsun bide erkek annesi olmayi tadayim istiyorum ama yine bi kizim olsa hic burukluk yasamam Allah kalbine gore versin canim bidaki randevunda belli olur ins
Eki Görüntüle 1828183 Kizlar hadi bilinbakalım arkadaşın bugün cinsiyet öğrenditahmin edin bbakalım ne kadar uzmanlastiniz ogrenelim:)
Erkek bu bebekEki Görüntüle 1828183 Kizlar hadi bilinbakalım arkadaşın bugün cinsiyet öğrenditahmin edin bbakalım ne kadar uzmanlastiniz ogrenelim:)
Canim o baska olcu galiba nt diye yazar mesala soyle nt 1.mm gibi canim
Zaten ben kızımda buharaya bir defa gittim zeynep hanıma nene hatun dayken de tanıyordum zeynep hanımı gayet güler yüzlü ve tatlı dilli idi özele geçince sanırım yoğunluk ve yorgunluk tan gittiğimde o kadın gitmiş yerine başkası gelmişti sanki daha da gitmedim. Nenehatuna firdevs hanım gelmiş yeni ben iki defadır ona gittim memnunum gayet istediğimi sorabildiğim kibar bi hanım önceki doktorumda ebru hanımdı ondan da memnundum ama o çok yoğun. Firdevs hanım a randevu alıyorum hiçte beklemiyom en fazla 10 dk bekliyorum özeli napıcam Rabbim devletimizin korusun inşallah
Dikkatli ol canım bende dün telefonun alarmı çalarken birden uzandım gün boyu sancı çektim Dinlendim bugün iyi şükür sende dikkat et içini ferah tut inşallah bir şey yoktur. Birde ben dün gün boyu korkudan lavaboya durmadan gidiyordum leke falan varmı diye şükür bişey olmadı ama dikkatli olmalıyız artık yavaş yavaş yukarı doğru hareket ediyorlar rahimde büyümeye başladığı için daha çok ağrı oluyorKısslar bugün biraz temizlik yaptık.ben çok yapmadm ama ayaktydm sonuçta.bi de az önce dolabn üst tarafına uzandm biraz.kasigima hafif bi sancı girdi.2 kez uzandım da dieblrm.öncede kedimi oynatrkn oldu bi kere.2.dn sonra acı oldu.Şuan uzandm geçti gibi ama ne dersnz ciddi bişey yoktur dimi.inşallah.
Dikkatli ol canım bende dün telefonun alarmı çalarken birden uzandım gün boyu sancı çektim Dinlendim bugün iyi şükür sende dikkat et içini ferah tut inşallah bir şey yoktur. Birde ben dün gün boyu korkudan lavaboya durmadan gidiyordum leke falan varmı diye şükür bişey olmadı ama dikkatli olmalıyız artık yavaş yavaş yukarı doğru hareket ediyorlar rahimde büyümeye başladığı için daha çok ağrı oluyor
Saol canim benimGozunuz aydin ne guzel :)
Canim sen 2014 mayis annelerinde de var miydin, tanidik geldi sanki de :)
Ben hep sıvı aldım canım ama tabi güvendiğim bir yerden aldım 5 aydan sonra her gece yatmadan mutlaka sürüp yattım hatta kalça kısmına sürmemiştim doğumdan sonra çatladığını gördüm gözlerimle bu da demek oluyor ki işe yaramış ilk aylar bebe yağı kullandım banyodan sonra tüm vücuduma nemlendirsin diye.. Şimdi her yerim pul pul dökülüyor ciddiye ye gitti bir krem verdi onu kullanıyorum iki ay sonra kakao yağına geçerimcanım kulandığın kakao yağı katı mıydı sıvı mı? ben de yarın çatlaklar için bişey alayım diyorum, kakao yağı en çok tavsiye edilen gibi.. yalnız sıvı haldekiler gerçek yağ değil diyolar aklım karıştı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?