- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #14.181
İnşallah canım inşallah teyzesiAyyy gozun aydin kiiiz darisi bizee
Sağol tatlımCanim gozun aydin ne guzel ogrendin massalah pasana canim tahminde bulunmusmuyduk sana canim usg paylasirmisin canim :) saglikla kalin tatlim
Rabbim şifa versin canım inşallah endişelenecek bişey yoktur.. Eğer erkene alabiliyorsan randevunu bence yarın git kontrole.. Geçmiş olsunAnneler gününe sabah kasık ağrısı ile uyandım.hep olduğu için çok da önemsemedim.sonra bi ıslaklık hissettim.lavaboya gittim kanamam var.pembe kırmızı gibi.panik yapmamaya çalıştım.napmalıyım derken evde crinone jel vardı.düşük riskim varken ilk başlarda kullanmışrım.hemen onu vajinal olarak uyguladım.ayaklarımın altına yastık koydum.1-2 saat yattım.bikaç damla daha kırmızı geldikten sonra 2 saat sonra falan iyice azaldı ve kahverengiye dönüştü.daha sonra sadece peçeteye azcık silince geldi.yine koyu kahve.akşamdan beri yok şükür.2 gün sonra tarama sonucumu almaya gidince bi doktora sölim bakim ne dicek.
Haberleşelim canım :)Ayyy ayni gunnn haberleselim nolur randevum 14:00 da
Kimi bayanlarin hamilelikleri daha zor geciyor canim.Allah yardimcin olsun.her basimiza gelen musibetler insallah gunahlarimiza kefaret olur.hayirli saglikli hamilelikler canim.Kızlar merhaba aranıza yeni katılıyorum son adet tarihim 7 Şubat gebelik takvimini eklemeyi bilmiyorum bu arada sürekli bulantı ve kusma çekiyorum zofran zydis 4 mg kullanıyorum bu arada bugun hastaneye gidip serum yedim dün gece tansiyonum çok düşmüş berbat bir duyguydu solunum sıkıntısı cektim sıvı kaybındanmış sürekli su içiyorum bütün gece uyuyamadım
Cok tesekkurler canim.bende 2009 lu oglum ve 2014 kasim dogumlu kizim var bu da 3. Benim.ilk bebek bekleyenler icin tam keyfini cikarmalari gereken bir donem.Allah hayirli saglikli uzun omurler nasip eysin insallah evladina.Arkadaşlar hepinize güzel bir hamilelik dönemi ve şimdiden güzel bir doğum diliyorum. Ben de 2015 kasım annelerindenim. Özellikle ilk defa anne olacaklara naçizane tavsiyem bu döneminizin kıymetini bilin. Muhteşem bir şey hamilelik, ve tabii ki sonrası...Bebeklerinizle birlikte güzel bir ömür sizlerin, hepimizin olsun inşallah.Ve hepimizin anneler günü kutlu olsun.
Cok gecmis olsun canim.bol bol dinlen kucuk bir cocugun yoksa.benim 3. Olmasina ragmen basima boyle bir is gelse ben hemen doktorumu arardim.ihmal etme canim yarin gorus en azindan doktorunlar.Allah acil sifa versin insallah.Anneler gününe sabah kasık ağrısı ile uyandım.hep olduğu için çok da önemsemedim.sonra bi ıslaklık hissettim.lavaboya gittim kanamam var.pembe kırmızı gibi.panik yapmamaya çalıştım.napmalıyım derken evde crinone jel vardı.düşük riskim varken ilk başlarda kullanmışrım.hemen onu vajinal olarak uyguladım.ayaklarımın altına yastık koydum.1-2 saat yattım.bikaç damla daha kırmızı geldikten sonra 2 saat sonra falan iyice azaldı ve kahverengiye dönüştü.daha sonra sadece peçeteye azcık silince geldi.yine koyu kahve.akşamdan beri yok şükür.2 gün sonra tarama sonucumu almaya gidince bi doktora sölim bakim ne dicek.
Canim hem kendin oku uzerine hemde esin okusun seni.insallah gecer hemen.İyi geceler güzel anneler ben bu mükemmel günde uyumamak için direniyorum sabah namazdan önce kabusla uyandım namazı kıldım ve bir saat uyku tutmadı tekrar uyudum yine kabusla uyandım sonra gezmelere gittik yedik içtik yorulmuşum eve geldim yine uyumuşum toplamda yarım saat geçmiştir ki çığlık attığımla uyandım oğlum odasından çıktı geldi anne noldu diye... Hemen cevşen taktım boynuma şimdi yatıyorum ama çok korkuyorum yine olur diye.. Benim ki hamilelikten mi yoksa benim ruhsal dengem mi bozuldu nolur bana bişey söyleyin.. Bu güzel günün tadını çıkartamadım ki yarın benim doğum günüm... Tam anneler gününde doğmuşum ben...
Masallah Allah nazarlardan korusun insallah.pipinin goruntusunu yakalamis doktorlar.nedense doktorlar kacirmiyor o goruntuyu oglumunda doktor elimize vermsti o goruntuyuİnşallah canım inşallah teyzesi
Sağol tatlımevet burda kız demişti herkesler oğluşuma ekte 2 boyutlu olan , tahmin yaptığınız 3 boyutlu olan da dünkü canım :)
Eki Görüntüle 1829053 Eki Görüntüle 1829055
İnşallah canım inşallah teyzesi
Sağol tatlımevet burda kız demişti herkesler oğluşuma ekte 2 boyutlu olan , tahmin yaptığınız 3 boyutlu olan da dünkü canım :)
Dogum gunun kutlu olsun canim.İyi geceler güzel anneler ben bu mükemmel günde uyumamak için direniyorum sabah namazdan önce kabusla uyandım namazı kıldım ve bir saat uyku tutmadı tekrar uyudum yine kabusla uyandım sonra gezmelere gittik yedik içtik yorulmuşum eve geldim yine uyumuşum toplamda yarım saat geçmiştir ki çığlık attığımla uyandım oğlum odasından çıktı geldi anne noldu diye... Hemen cevşen taktım boynuma şimdi yatıyorum ama çok korkuyorum yine olur diye.. Benim ki hamilelikten mi yoksa benim ruhsal dengem mi bozuldu nolur bana bişey söyleyin.. Bu güzel günün tadını çıkartamadım ki yarın benim doğum günüm... Tam anneler gününde doğmuşum ben...
Okuyorum sürekli hatta abdestli yatmaya dikkat ediyorum ama yine de bırakmıyor beni.. Bu arada benimde 2009 lu oğlum varKimi bayanlarin hamilelikleri daha zor geciyor canim.Allah yardimcin olsun.her basimiza gelen musibetler insallah gunahlarimiza kefaret olur.hayirli saglikli hamilelikler canim.
Cok tesekkurler canim.bende 2009 lu oglum ve 2014 kasim dogumlu kizim var bu da 3. Benim.ilk bebek bekleyenler icin tam keyfini cikarmalari gereken bir donem.Allah hayirli saglikli uzun omurler nasip eysin insallah evladina.
Cok gecmis olsun canim.bol bol dinlen kucuk bir cocugun yoksa.benim 3. Olmasina ragmen basima boyle bir is gelse ben hemen doktorumu arardim.ihmal etme canim yarin gorus en azindan doktorunlar.Allah acil sifa versin insallah.
Canim hem kendin oku uzerine hemde esin okusun seni.insallah gecer hemen.
Dogum gunun kutlu olsun canim ailenle nice uzun senelere insallah.
Masallah Allah nazarlardan korusun insallah.pipinin goruntusunu yakalamis doktorlar.nedense doktorlar kacirmiyor o goruntuyu oglumunda doktor elimize vermsti o goruntuyu
İnşallah canım inşallah teyzesi
Canim bebik artik buyuyor.o yzuden bu tarz agrilar.eveli gun midem ve kaburga kemiklerim agridi.3 aydan sonra baslarmis bu tarz agrilar.boyle agrilar yasadikca bebikimizin iyi oldugunu hissediyorum.Günaydın kısslar
Hayırlı sabahlar hayırlı haftalar olsn Insallah
Kısslar ya benm karnım ara ara kasiklrm agrio.aç değilim.çok mu yedim hatta Die düşündüm ama ilk defa oluo bu tarz yani.acaba bebek büyüyor rahim büyüyor kendine yer açmak için mi oynuolar yerlrndn de iyice hisseder oldum.Gece de geç yedim yemeği ama mide rahatszlgi gibi bi ağrı değil.yatıp kalkarken uzanırken falan olan Bişey.Bu arada midem için doktor pulcet Die bi ilaç verdi.harika Bişey elhamdülillah o eski mide agrilrmi yasamiyrm.
Merhaba hosgeldiniz...Kızlar merhaba aranıza yeni katılıyorum son adet tarihim 7 Şubat gebelik takvimini eklemeyi bilmiyorum bu arada sürekli bulantı ve kusma çekiyorum zofran zydis 4 mg kullanıyorum bu arada bugun hastaneye gidip serum yedim dün gece tansiyonum çok düşmüş berbat bir duyguydu solunum sıkıntısı cektim sıvı kaybındanmış sürekli su içiyorum bütün gece uyuyamadım
Canim bebik artik buyuyor.o yzuden bu tarz agrilar.eveli gun midem ve kaburga kemiklerim agridi.3 aydan sonra baslarmis bu tarz agrilar.boyle agrilar yasadikca bebikimizin iyi oldugunu hissediyorum.
Valla canim ikimize de biseyler oldu ama bilmiom dr umu aradim ameliyattaymis cok korkuyorum bebegim iyi midirMcada canim gecmis olsun.kizin usuttumu acaba
hareketlerini hissedince tekme attiginda bazen canimizi cok acitcak ama hosumuza gitcek.az kaldi hareket hissetmeye.Ayy inşallah cnm yaa.Ne güzel demişsin.bende midem agrio bulanio tiksiniyrm Die çok rahatsz oluodm ama geçince ben nasıl bebisimn iyi oldgnu anliicm diodm.Şimdi senin dediğin çok iyi geldi.benmde sirtim baya ağrımaya başlamıştı.olsun olsun.bebislrmz iyi olsun.hepsi gecio İnşallah
Telaslanma canim iyidir.onu etkilemez canim.Valla canim ikimize de biseyler oldu ama bilmiom dr umu aradim ameliyattaymis cok korkuyorum bebegim iyi midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?