bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Rabbim şifa versin canım inşallah endişelenecek bişey yoktur.. Eğer erkene alabiliyorsan randevunu bence yarın git kontrole.. Geçmiş olsun

Kimi bayanlarin hamilelikleri daha zor geciyor canim.Allah yardimcin olsun.her basimiza gelen musibetler insallah gunahlarimiza kefaret olur.hayirli saglikli hamilelikler canim.

Cok tesekkurler canim.bende 2009 lu oglum ve 2014 kasim dogumlu kizim var bu da 3. Benim.ilk bebek bekleyenler icin tam keyfini cikarmalari gereken bir donem.Allah hayirli saglikli uzun omurler nasip eysin insallah evladina.

Cok gecmis olsun canim.bol bol dinlen kucuk bir cocugun yoksa.benim 3. Olmasina ragmen basima boyle bir is gelse ben hemen doktorumu arardim.ihmal etme canim yarin gorus en azindan doktorunlar.Allah acil sifa versin insallah.

Canim hem kendin oku uzerine hemde esin okusun seni.insallah gecer hemen.
Dogum gunun kutlu olsun canim ailenle nice uzun senelere insallah.

Masallah Allah nazarlardan korusun insallah.pipinin goruntusunu yakalamis doktorlar.nedense doktorlar kacirmiyor o goruntuyu oglumunda doktor elimize vermsti o goruntuyu

Dogum gunun kutlu olsun canim.

Okuyorum sürekli hatta abdestli yatmaya dikkat ediyorum ama yine de bırakmıyor beni.. Bu arada benimde 2009 lu oğlum var

Ayy maşallah cnm yaa coook tatlış.ben su bilek bogumlarina dirseklrne ölürüm bunların ya.Rabbim ne büyüksün sen.10 cm bile yok ama herşeyi var.elhamdülillah.
Bizimkinn de bu ultrason kagitlrndn ayrilamiyrm.Yani o parmaklr bilek bogumlri beni bitirio.maşallah maşallah.Allah m sağlıkla kucaklrmza almayı nasip etsin Herkes ultrasonda en güzel ciktiklri dönem bu dönem dio.Sonra buyudugndn ya başını ya ayaklrni gosterio hepsi bi arada gorunmuo diolar.
Demek oglusun olcak cnmcm.gözün aydın olsn.sağlıklı sıhhatli kucaginza almak nasip olsun.Artık yavaş yavaş alışverişler başlar

Gunaydin kizlar cok kotu bi gece gecirdik biz sabaha kadar bulanti kusma sabaha karsi uyudum 6 da da kizimin kusmasiyla uyandik anneli kizli yatiyoz simdi bebegim nasil hic bi fikrim yok

Günaydın kısslar
Hayırlı sabahlar hayırlı haftalar olsn Insallah
Kısslar ya benm karnım ara ara kasiklrm agrio.aç değilim.çok mu yedim hatta Die düşündüm ama ilk defa oluo bu tarz yani.acaba bebek büyüyor rahim büyüyor kendine yer açmak için mi oynuolar yerlrndn de iyice hisseder oldum.Gece de geç yedim yemeği ama mide rahatszlgi gibi bi ağrı değil.yatıp kalkarken uzanırken falan olan Bişey.Bu arada midem için doktor pulcet Die bi ilaç verdi.harika Bişey elhamdülillah o eski mide agrilrmi yasamiyrm.

Canim bebik artik buyuyor.o yzuden bu tarz agrilar.eveli gun midem ve kaburga kemiklerim agridi.3 aydan sonra baslarmis bu tarz agrilar.boyle agrilar yasadikca bebikimizin iyi oldugunu hissediyorum.

Merhaba hosgeldiniz...
Ben de ayni durumdayim, 6.haftamdan beri surekli kusuyorum, gunde ortalama 10 kereyi bulan kusmalar, pesinden gelen halsizlik, nefes darligi, kalp carpintisi...
Cok kotu gunler gecirdim.
Doktor son care olarak bana da ayni ilaci verdi ve ben artik kendime geldim cok sukur...
Siz ilaci ne zamandan beri kullaniyorsunuz ?

Canim bebik artik buyuyor.o yzuden bu tarz agrilar.eveli gun midem ve kaburga kemiklerim agridi.3 aydan sonra baslarmis bu tarz agrilar.boyle agrilar yasadikca bebikimizin iyi oldugunu hissediyorum.

Ayy inşallah cnm yaa.Ne güzel demişsin.bende midem agrio bulanio tiksiniyrm Die çok rahatsz oluodm ama geçince ben nasıl bebisimn iyi oldgnu anliicm diodm.Şimdi senin dediğin çok iyi geldi.benmde sirtim baya ağrımaya başlamıştı.olsun olsun.bebislrmz iyi olsun.hepsi gecio İnşallah

hareketlerini hissedince tekme attiginda bazen canimizi cok acitcak ama hosumuza gitcek.az kaldi hareket hissetmeye.
Valla canim ikimize de biseyler oldu ama bilmiom dr umu aradim ameliyattaymis cok korkuyorum bebegim iyi midir
Telaslanma canim iyidir.onu etkilemez canim.

Mcada canim cok gecmis olsun ikinize de
Ama telas yapma, bebegin iyidir, ben haftalardir ayni durumdayim, ortalama 10 kere kusuyordum gunde ama bebis iyi sukur, hatta gelisimi 1 hafta da onden gidiyor, aklin kalmasin canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…