bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar hic bisey yiyemiyorum cok kotuyum ya hersey midemi bulandiriyo açken iyiyim bisey kokmazsa burnuma cok iyiyim ama yemeden de olmaz ki nolcak boyle bilmiyorum kizimda hic olmuyodu herseyi yiyodum
Canım ben de öyleyim,hep bulantı, yemediğim için çok halsizim,yoğurt çorbası iyi geliyor midemi bastırıyor tavsiye ederim

Kızlar merhaba aranıza yeni katılıyorum son adet tarihim 7 Şubat gebelik takvimini eklemeyi bilmiyorum bu arada sürekli bulantı ve kusma çekiyorum zofran zydis 4 mg kullanıyorum bu arada bugun hastaneye gidip serum yedim dün gece tansiyonum çok düşmüş berbat bir duyguydu solunum sıkıntısı cektim sıvı kaybındanmış sürekli su içiyorum bütün gece uyuyamadım

Gecmis olsun canimm

Canım bence erkek. Hem de çok yüksek ihtimalle erkek. Hakkına hayırlısı olsun inşaallah
Oyle gibi di mi:)) 20 mayısta hem doktor duyucaz ama en onemlısı şu 2li öncesi ölçüm sonucum içimi rahatladacak Allah'ın izniyle

Arkadaşlar hepinize güzel bir hamilelik dönemi ve şimdiden güzel bir doğum diliyorum. Ben de 2015 kasım annelerindenim. Özellikle ilk defa anne olacaklara naçizane tavsiyem bu döneminizin kıymetini bilin. Muhteşem bir şey hamilelik, ve tabii ki sonrası...Bebeklerinizle birlikte güzel bir ömür sizlerin, hepimizin olsun inşallah.Ve hepimizin anneler günü kutlu olsun.

Selam güzel anneler anneler gününüz kutlu olsun bi süredir katılamıyorum aranıza mide bulantıları, hazımsızlık, halsizlik beni mahvetti son bir haftadır da kusmaya başladım. Gün geçtikçe iyi olacağıma sanki daha kötü oluyorum. Ha birde benim cildimde çok kurudur ve ben ilk gebeliğimde hiçbir nemlendirici kullanmadığım halde çatlamadım bunda da çatlamam inşallah.

Anneler gününe sabah kasık ağrısı ile uyandım.hep olduğu için çok da önemsemedim.sonra bi ıslaklık hissettim.lavaboya gittim kanamam var.pembe kırmızı gibi.panik yapmamaya çalıştım.napmalıyım derken evde crinone jel vardı.düşük riskim varken ilk başlarda kullanmışrım.hemen onu vajinal olarak uyguladım.ayaklarımın altına yastık koydum.1-2 saat yattım.bikaç damla daha kırmızı geldikten sonra 2 saat sonra falan iyice azaldı ve kahverengiye dönüştü.daha sonra sadece peçeteye azcık silince geldi.yine koyu kahve.akşamdan beri yok şükür.2 gün sonra tarama sonucumu almaya gidince bi doktora sölim bakim ne dicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…