bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Mcada canim cok gecmis olsun ikinize de
Ama telas yapma, bebegin iyidir, ben haftalardir ayni durumdayim, ortalama 10 kere kusuyordum gunde ama bebis iyi sukur, hatta gelisimi 1 hafta da onden gidiyor, aklin kalmasin canim :)
Zehirlendiysem diye korkuyom kizimda cok kotu esim bizi almaya geliyo kv ye birakacak hic halim yok hic bisey yiyemiyom

Çarşamba günü kontrolüm vardı günler geçmek bilmedi ama doktorum seminer için şehir dışındaymış bir hafta daha beklemek zorunda kalıcam çok merak ediyorum bebişim Nasıl göremicem yine bir hafta belirti olarak sadece bel Ağrı'sı yaşayan bir anne adayı olarak beklemek çok zor geliyooooooooor

kızlar sol tarafımda aşır ağırı oluyor yatına geçiyor ama oturamıyorum normal mi

@gonulll amin canım hepimizinkini korusun Rabbim ay evet 3 foto verdi, biri kemik gelişimi kontrolü için uyluk kemiğini çekti o, biri yandan yatar pozu, biri de bu :) bide imleçle işaret eder şekilde çekmiş
Maşallah canım sende öğrenmişsin darısı başıma:) sağlıkla kavuş oğluşuna keyfi yerinde gözüküyor paşanın

Ayyy maşallah paşana canım merak ettim usg atarmısın? Sağlıkla al kucağına canım

Kızlar gunaydn. Gece nerdyse hiç uyuyamadk dısarıda gecenin bi vakti muzik açtılar, nerdn geldgnı anlayabilsek resmen kavgaya gidecektm çok sinir oldum. Sabh 6 bucuga kadar kesilmedi ses. 6bucuktan 7bucuga kadar uyuyabildm azıcık uykuyla okula geldm çok kötüyum.

Maşallah canım size, saglikla al kucagna paşanı

merhaba kızlar günaydın benimde bebeğimin cinsiyeti belli değil geçen cuma dr gittik küçük olduğu için birşey göremedik merakla bekliyorum

Canım sadece o bölgenin fotosunu verdi tamamının fotosunu vermedi
Tmm canım. Bende dayanamadım bu cmts için doktoru aradım. Seminere gitcekmiş. 20 Mayıs yada 21 Mayıs gitcem artık 17 hafta içinde olcak kocaman olmuş olcak ben napcam bilmiyorum bebişi görünce cinsiyeti bile unuturum galiba :) sen 3 haftada gidiyosun galiba ben 1 ay dayanamıyorum ama beklemekten başka çare yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…