bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yaa canim. Ben cok endiselendim okurken elim ayagim.bosaldi bi dr a gitsen mi ki merak ettim simdi

Canim gecmis olsun. Insallah bir daha yasamazsin boyle bir durumu. Tekrardan gecmis olsun.

Geçmiş olsun canım Allah bebişini sana bağışlasın

Cnm çok geçmiş olsn.İnşallah şimdi daha iyisindr.Ne kadar soğuk kanlı davranmssn ya maşallah.biz okurken bile çok heyecanlandk korktuk.yarın doktorunu ara istersn.ben daha çok panik oldum galiba dikkat et kendine cnmcm.benmde bugünlerde kasık agrilrm oluo hafif hafif daha önce hiç yoktu ama inşallah normaldr.genislemedndr.

Seneye bugünü kucağımızda minnoşlarla kutlarız inşallah hepimizin annrler günü kutlu olsun buarada kızlar dün artık kesinleşti, oğluş geliyooorrr
Canim gozun aydin ne guzel ogrendin massalah pasana canim tahminde bulunmusmuyduk sana canim usg paylasirmisin canim :) saglikla kalin tatlim

Geçmiş olsun canım hemen aklına kötü şeyler getirme olabiliyor bazen arkadaşlar yazıyor kanama oldu diye hepsi bebişe bişe oldu manasında değil tabiki ama yine de endişelerin varsa 2 gün bekleme yarın sabah kalk git doktora derim

Kızlar iyi geceler size bugün eşimle temizlik yaptık evde sağolsun çok yardım etti akşam yemeğe kv ler geldi görümcemde vardı karnım biraz çıktı ikinci hamilelik olunca bana kaç haftalık göbek çıkmış dediler 15 içindeyim dedim kv bence kesin erkek Göbüşün zeynep teki gibi değil faklı dedi inşallah dedim:)

İyi geceler güzel anneler ben bu mükemmel günde uyumamak için direniyorum sabah namazdan önce kabusla uyandım namazı kıldım ve bir saat uyku tutmadı tekrar uyudum yine kabusla uyandım sonra gezmelere gittik yedik içtik yorulmuşum eve geldim yine uyumuşum toplamda yarım saat geçmiştir ki çığlık attığımla uyandım oğlum odasından çıktı geldi anne noldu diye... Hemen cevşen taktım boynuma şimdi yatıyorum ama çok korkuyorum yine olur diye.. Benim ki hamilelikten mi yoksa benim ruhsal dengem mi bozuldu nolur bana bişey söyleyin.. Bu güzel günün tadını çıkartamadım ki yarın benim doğum günüm... Tam anneler gününde doğmuşum ben...

Yaa canim. Ben cok endiselendim okurken elim ayagim.bosaldi bi dr a gitsen mi ki merak ettim simdi
Kırmızı kırmızı lekelenme devam etseydi gitcektim zaten.ama 1 saat sonra saat sonra kahverenge dönüşüp 1 saat sonrada tamamen kesilince gitmedim.bakalım salı günü gidicem zaten doktora

Salı kontolüm var zaten.2. Çocuk da böyle oluyo galiba.daha soğujkanlı durabiliyosun sanırım

Salı kontolüm var zaten.2. Çocuk da böyle oluyo galiba.daha soğujkanlı durabiliyosun sanırım

Ay inanamıyorum valla ...aynı soğuk kanlılığının banada nasip olmasını diliyorum ...benimde 2.çocuk ama 1.sinde yaşamadığım için kanama daha çok korktum .halada ödüm patlıyor tuvalete gerile gerile gidip şükür ede ede geri dönüyorum ... Allahım hepimize iyilik sağlık versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…