- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #14.161
Yaa canim. Ben cok endiselendim okurken elim ayagim.bosaldi bi dr a gitsen mi ki merak ettim simdiAnneler gününe sabah kasık ağrısı ile uyandım.hep olduğu için çok da önemsemedim.sonra bi ıslaklık hissettim.lavaboya gittim kanamam var.pembe kırmızı gibi.panik yapmamaya çalıştım.napmalıyım derken evde crinone jel vardı.düşük riskim varken ilk başlarda kullanmışrım.hemen onu vajinal olarak uyguladım.ayaklarımın altına yastık koydum.1-2 saat yattım.bikaç damla daha kırmızı geldikten sonra 2 saat sonra falan iyice azaldı ve kahverengiye dönüştü.daha sonra sadece peçeteye azcık silince geldi.yine koyu kahve.akşamdan beri yok şükür.2 gün sonra tarama sonucumu almaya gidince bi doktora sölim bakim ne dicek.
Canim gecmis olsun. Insallah bir daha yasamazsin boyle bir durumu. Tekrardan gecmis olsun.Anneler gününe sabah kasık ağrısı ile uyandım.hep olduğu için çok da önemsemedim.sonra bi ıslaklık hissettim.lavaboya gittim kanamam var.pembe kırmızı gibi.panik yapmamaya çalıştım.napmalıyım derken evde crinone jel vardı.düşük riskim varken ilk başlarda kullanmışrım.hemen onu vajinal olarak uyguladım.ayaklarımın altına yastık koydum.1-2 saat yattım.bikaç damla daha kırmızı geldikten sonra 2 saat sonra falan iyice azaldı ve kahverengiye dönüştü.daha sonra sadece peçeteye azcık silince geldi.yine koyu kahve.akşamdan beri yok şükür.2 gün sonra tarama sonucumu almaya gidince bi doktora sölim bakim ne dicek.
Geçmiş olsun canım Allah bebişini sana bağışlasınAnneler gününe sabah kasık ağrısı ile uyandım.hep olduğu için çok da önemsemedim.sonra bi ıslaklık hissettim.lavaboya gittim kanamam var.pembe kırmızı gibi.panik yapmamaya çalıştım.napmalıyım derken evde crinone jel vardı.düşük riskim varken ilk başlarda kullanmışrım.hemen onu vajinal olarak uyguladım.ayaklarımın altına yastık koydum.1-2 saat yattım.bikaç damla daha kırmızı geldikten sonra 2 saat sonra falan iyice azaldı ve kahverengiye dönüştü.daha sonra sadece peçeteye azcık silince geldi.yine koyu kahve.akşamdan beri yok şükür.2 gün sonra tarama sonucumu almaya gidince bi doktora sölim bakim ne dicek.
Anneler gününe sabah kasık ağrısı ile uyandım.hep olduğu için çok da önemsemedim.sonra bi ıslaklık hissettim.lavaboya gittim kanamam var.pembe kırmızı gibi.panik yapmamaya çalıştım.napmalıyım derken evde crinone jel vardı.düşük riskim varken ilk başlarda kullanmışrım.hemen onu vajinal olarak uyguladım.ayaklarımın altına yastık koydum.1-2 saat yattım.bikaç damla daha kırmızı geldikten sonra 2 saat sonra falan iyice azaldı ve kahverengiye dönüştü.daha sonra sadece peçeteye azcık silince geldi.yine koyu kahve.akşamdan beri yok şükür.2 gün sonra tarama sonucumu almaya gidince bi doktora sölim bakim ne dicek.
Ayyy gozun aydin kiiiz darisi bizeeSeneye bugünü kucağımızda minnoşlarla kutlarız inşallahhepimizin annrler günü kutlu olsun buarada kızlar dün artık kesinleşti, oğluş geliyooorrr
Canim gozun aydin ne guzel ogrendin massalah pasana canim tahminde bulunmusmuyduk sana canim usg paylasirmisin canim :) saglikla kalin tatlimSeneye bugünü kucağımızda minnoşlarla kutlarız inşallahhepimizin annrler günü kutlu olsun buarada kızlar dün artık kesinleşti, oğluş geliyooorrr
Ben de kocamın ve doktorumun ısrarı sonucu ikili teste gidicem 16sında inşallah :)Tatli annisler iyi geceler iplere asildim artik 16 si gelsin de evladimi goreyim diye son 1 hafta safak 7 hepinize iyi geceler yarin gorusuruzzz
Geçmiş olsun canım hemen aklına kötü şeyler getirme olabiliyor bazen arkadaşlar yazıyor kanama oldu diye hepsi bebişe bişe oldu manasında değil tabiki ama yine de endişelerin varsa 2 gün bekleme yarın sabah kalk git doktora derimAnneler gününe sabah kasık ağrısı ile uyandım.hep olduğu için çok da önemsemedim.sonra bi ıslaklık hissettim.lavaboya gittim kanamam var.pembe kırmızı gibi.panik yapmamaya çalıştım.napmalıyım derken evde crinone jel vardı.düşük riskim varken ilk başlarda kullanmışrım.hemen onu vajinal olarak uyguladım.ayaklarımın altına yastık koydum.1-2 saat yattım.bikaç damla daha kırmızı geldikten sonra 2 saat sonra falan iyice azaldı ve kahverengiye dönüştü.daha sonra sadece peçeteye azcık silince geldi.yine koyu kahve.akşamdan beri yok şükür.2 gün sonra tarama sonucumu almaya gidince bi doktora sölim bakim ne dicek.
Ayyy ayni gunnn haberleselim nolur randevum 14:00 daBen de kocamın ve doktorumun ısrarı sonucu ikili teste gidicem 16sında inşallah :)
Kırmızı kırmızı lekelenme devam etseydi gitcektim zaten.ama 1 saat sonra saat sonra kahverenge dönüşüp 1 saat sonrada tamamen kesilince gitmedim.bakalım salı günü gidicem zaten doktoraYaa canim. Ben cok endiselendim okurken elim ayagim.bosaldi bi dr a gitsen mi ki merak ettim simdi
Salı kontolüm var zaten.2. Çocuk da böyle oluyo galiba.daha soğujkanlı durabiliyosun sanırımCnm çok geçmiş olsn.İnşallah şimdi daha iyisindr.Ne kadar soğuk kanlı davranmssn ya maşallah.biz okurken bile çok heyecanlandk korktuk.yarın doktorunu ara istersn.ben daha çok panik oldum galibadikkat et kendine cnmcm.benmde bugünlerde kasık agrilrm oluo hafif hafif daha önce hiç yoktu ama inşallah normaldr.genislemedndr.
Salı kontolüm var zaten.2. Çocuk da böyle oluyo galiba.daha soğujkanlı durabiliyosun sanırımCnm çok geçmiş olsn.İnşallah şimdi daha iyisindr.Ne kadar soğuk kanlı davranmssn ya maşallah.biz okurken bile çok heyecanlandk korktuk.yarın doktorunu ara istersn.ben daha çok panik oldum galibadikkat et kendine cnmcm.benmde bugünlerde kasık agrilrm oluo hafif hafif daha önce hiç yoktu ama inşallah normaldr.genislemedndr.
Ay inanamıyorum valla ...aynı soğuk kanlılığının banada nasip olmasını diliyorum ...benimde 2.çocuk ama 1.sinde yaşamadığım için kanama daha çok korktum .halada ödüm patlıyor tuvalete gerile gerile gidip şükür ede ede geri dönüyorum ... Allahım hepimize iyilik sağlık versin inşallahSalı kontolüm var zaten.2. Çocuk da böyle oluyo galiba.daha soğujkanlı durabiliyosun sanırım
Dikkat et canim kendine haber verKırmızı kırmızı lekelenme devam etseydi gitcektim zaten.ama 1 saat sonra saat sonra kahverenge dönüşüp 1 saat sonrada tamamen kesilince gitmedim.bakalım salı günü gidicem zaten doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?