bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar hic bisey yiyemiyorum cok kotuyum ya hersey midemi bulandiriyo açken iyiyim bisey kokmazsa burnuma cok iyiyim ama yemeden de olmaz ki nolcak boyle bilmiyorum kizimda hic olmuyodu herseyi yiyodum
Zorlama kendını canım fındık fıstık cubuk kıraker boyle gecıstır simdilik elbetteki gececek zamanla

slm kizlar dr geliyorum herşey yolundaymis çok şükür 3-4 gün önde gidiyor bebisim cinsiyet tahmini yapar misiniz dedim tam değil %80 kiz dediiiiii bu arada tahmininiz tuttu Ikra meyra My moonlight
Canım aynı günmüş doğumcumuz. Hala tam değil mi dedi doktorun? 15 hafta içindesin canım net söylemesi gerekmezmiydi?

Maşallah oğluşuna çok net çıkmış İnşallah sağlıcakla alırsın kucağına canım
Sağol tatlım inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız minnoşları
Hepimizinkine maşallah barekallah
Allah biliyo ilk bebek olunca kız erkek farketmez ama bi an önce belli olsun da, alışveriş yapayım diye bekliyodum amin canım hepimizinkini korusun Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah ben de sürekli bakıyorum bi albüm alıp ona mı yapıştırsam diyorum, böyle kağıtlar elimde eskiycek yoksa
Gunaydin kizlar cok kotu bi gece gecirdik biz sabaha kadar bulanti kusma sabaha karsi uyudum 6 da da kizimin kusmasiyla uyandik anneli kizli yatiyoz simdi bebegim nasil hic bi fikrim yok
Canım şimdi acildeymişsin Rabbim şifa versin, bebişine bişi olmamıştır merak etme, kızın da iyidir inşallah.. Havalar değişken ya acaba ceyranda fln kalıp farketmedibiz mi.. İyi olun bi an önce inşallah
Ben de özellikle yataktan çıkarken 9 aylık gibi belimi karnımı tuta tuta kalkıyorum, çok sızlıyor.. Büyüyolar ondan canım ondan
Maşallah barekallah biz de 93gr 13cm olmuşuz, uçtuk mutluluktan sağlıkla kucaklarız tosunları inşallah
kızlar sol tarafımda aşır ağırı oluyor yatına geçiyor ama oturamıyorum normal mi
Büyüdükleri için oluyor canım o ağrılar merak etme ama dayanamayacağın seviyedeyse doktoruna danış istersen tatlım..
Maşallah canım sende öğrenmişsin darısı başıma:) sağlıkla kavuş oğluşuna keyfi yerinde gözüküyor paşanın
Pek keyifliydi, sonra yüzünü plesantaya yaslayıp kulağıyla oynamaya başladı, ultrasondan rahatsız oldu galiba paşam hepimiz sağlıkla kucaklarız minnoşları inşallah bi an önce öğrenirsiniz inş canım, senin ve Ikra meyra nın kuzularını kendiminki kadar merak ediyorum doğrusu, hele ikizleri
Canım keşke zabıta yada polisi arasaydınız, bide sabaha kadar sürmüş kıyamam ya hiç düşünmüyo insanşar maalesef yaşlı hasta hamile yada çalışan insanlar benim sesimden rahatsız olur mu diye

Canım aynı günmüş doğumcumuz. Hala tam değil mi dedi doktorun? 15 hafta içindesin canım net söylemesi gerekmezmiydi?
bilmiyorum canim kiz deyince ben siritmistim tam demiyorum %80kiz dedi canim hayırlısı artık ama çok mutlu oldum

Eklentiler

• 20160509_123624.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 68
slm kizlar dr geliyorum herşey yolundaymis çok şükür 3-4 gün önde gidiyor bebisim cinsiyet tahmini yapar misiniz dedim tam değil %80 kiz dediiiiii bu arada tahmininiz tuttu Ikra meyra My moonlight
Massalah bebisine canim cok sevindim darisida bana olsun insallah kiz isteyen her keze insallah rabbim nasip etsin icindenden banadaaaaa canim doktor kac hafta dedi usg paylasirmisiiiinnnnnn yaaa mutlu oldum ilk bebekmiiiii saglikla kalinnn

Son düzenleme:
inanılmaz midem yanıyo.sanki bir avuç köz var içinde.zaten gastrit hastasayım.boğazıma kadar çıkıyo asit.içim kavruldu ne iyi gelir acaba...

Massalah bebisine canim cok sevindim darisida bana olsun insallah kiz isteyen her keze insallah rabbim nasip etsin icindenden banadaaaaa canim doktor kac hafta dedi usg paylasirmisiiiinnnnnn yaaa mutlu oldum ilk bebekmiiiii saglikla kalinnn
sagol canim bende çok sevindimmm inanıyorum sanada kiz diyecek dr ben çok istemistim Rabbim nasip eder ins 4 yaşında oğlum var canim bu 2. Allah nasip ederse sata göre 14+5 usg ye göre 15+0 boyuda 9.09 cm minigimin

Eklentiler

• 20160509_123624.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 54
sagol canim bende çok sevindimmm inanıyorum sanada kiz diyecek dr ben çok istemistim Rabbim nasip eder ins 4 yaşında oğlum var canim bu 2. Allah nasip ederse sata göre 14+5 usg ye göre 15+0 boyuda 9.09 cm minigimin
Ayyyy massalah kizina yaa canim rabbim saglikla nasip etsin insallah guzel duana inancina amin diyorum sevgiyle saglikla kalin insallah

Bugun takvimimde safiye sultan ismi var kiz bebeklerime isim hazir insallah rabbim nasip eder kimliklerinede yazmak nasip olsun insallah.. amin

Canım nasılsın? Haftasonu düğün varmış allah mesut etsin:) göbecikler atılmış bebişler nasıl?
Evet canim kardesim evlendi dunde mevlitu vardi rabbim mesut etsin insallah... pek takilamadim buraya ama sesden gurultuden migrenimi tetikledi kotuyum canim sen nasilsin canim saglikla sevgiyle kalin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…