- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #14.241
Massalah kizina canim ilk bebekmi birde usg paylasirmisin tatlim rabbim sizi korusunDoktorumun 2 hafta önceki tahmini kızmutluluktan uçacaktım o an.
Karnımda da hiç tüylenme olmadı
Massalah kizina canim ilk bebekmi birde usg paylasirmisin tatlim rabbim sizi korusun
Zorlama kendını canım fındık fıstık cubuk kıraker boyle gecıstır simdilik elbetteki gececek zamanlaKizlar hic bisey yiyemiyorum cok kotuyum ya hersey midemi bulandiriyo açken iyiyim bisey kokmazsa burnuma cok iyiyim ama yemeden de olmaz ki nolcak boyle bilmiyorum kizimda hic olmuyodu herseyi yiyodum
Hadı bakalım prenesenın hayırlı gelsin inşallah canımslm kizlar dr geliyorum herşey yolundaymis çok şükür 3-4 gün önde gidiyor bebisim cinsiyet tahmini yapar misiniz dedim tam değil %80 kiz dediiiiii bu arada tahmininiz tuttuIkra meyra My moonlight
aminn canim Allah razi olsunHadı bakalım prenesenın hayırlı gelsin inşallah canım
Maşallah prensese usg varsa at canım sağlıkla kavuş kızınaslm kizlar dr geliyorum herşey yolundaymis çok şükür 3-4 gün önde gidiyor bebisim cinsiyet tahmini yapar misiniz dedim tam değil %80 kiz dediiiiii bu arada tahmininiz tuttuIkra meyra My moonlight
Canım aynı günmüş doğumcumuz. Hala tam değil mi dedi doktorun? 15 hafta içindesin canım net söylemesi gerekmezmiydi?slm kizlar dr geliyorum herşey yolundaymis çok şükür 3-4 gün önde gidiyor bebisim cinsiyet tahmini yapar misiniz dedim tam değil %80 kiz dediiiiii bu arada tahmininiz tuttuIkra meyra My moonlight
Sağol tatlımMaşallah oğluşunaçok net çıkmış İnşallah sağlıcakla alırsın kucağına canım
Hepimizinkine maşallah barekallahMaşallah
Allah biliyo ilk bebek olunca kız erkek farketmez ama bi an önce belli olsun da, alışveriş yapayım diye bekliyodumAyy maşallah cnm yaa coook tatlış.ben su bilek bogumlarina dirseklrne ölürüm bunların ya.Rabbim ne büyüksün sen.10 cm bile yok ama herşeyi var.elhamdülillah.
Bizimkinn de bu ultrason kagitlrndn ayrilamiyrm.Yani o parmaklr bilek bogumlri beni bitirio.maşallah maşallah.Allah m sağlıkla kucaklrmza almayı nasip etsinHerkes ultrasonda en güzel ciktiklri dönem bu dönem dio.Sonra buyudugndn ya başını ya ayaklrni gosterio hepsi bi arada gorunmuo diolar.
Demek oglusun olcak cnmcm.gözün aydın olsn.sağlıklı sıhhatli kucaginza almak nasip olsun.Artık yavaş yavaş alışverişler başlar
Canım şimdi acildeymişsin Rabbim şifa versin, bebişine bişi olmamıştır merak etme, kızın da iyidir inşallah.. Havalar değişken ya acaba ceyranda fln kalıp farketmedibiz mi.. İyi olun bi an önce inşallahGunaydin kizlar cok kotu bi gece gecirdik biz sabaha kadar bulanti kusma sabaha karsi uyudum 6 da da kizimin kusmasiyla uyandik anneli kizli yatiyoz simdi bebegim nasil hic bi fikrim yok
Ben de özellikle yataktan çıkarken 9 aylık gibi belimi karnımı tuta tuta kalkıyorum, çok sızlıyor.. Büyüyolar ondan canım ondanGünaydın kısslar
Hayırlı sabahlar hayırlı haftalar olsn Insallah
Kısslar ya benm karnım ara ara kasiklrm agrio.aç değilim.çok mu yedim hatta Die düşündüm ama ilk defa oluo bu tarz yani.acaba bebek büyüyor rahim büyüyor kendine yer açmak için mi oynuolar yerlrndn de iyice hisseder oldum.Gece de geç yedim yemeği ama mide rahatszlgi gibi bi ağrı değil.yatıp kalkarken uzanırken falan olan Bişey.Bu arada midem için doktor pulcet Die bi ilaç verdi.harika Bişey elhamdülillah o eski mide agrilrmi yasamiyrm.
Maşallah barekallahKiZlar doktordan geldik. Çok şükür paşamiz geliyor kesinleşti. Rabbime hamd olsun bebişim iyi 100 gr 10 cm olmuşpekte hareketli sipa. 15 haftayı doldurmusuz ultrasona göre. Hayırlısıyla kucagimizA da almak nasip olur inşallah.
Büyüdükleri için oluyor canım o ağrılar merak etmekızlar sol tarafımda aşır ağırı oluyor yatına geçiyor ama oturamıyorum normal mi
Pek keyifliydi, sonra yüzünü plesantaya yaslayıp kulağıyla oynamaya başladı, ultrasondan rahatsız oldu galiba paşamMaşallah canım sende öğrenmişsin darısı başıma:) sağlıkla kavuş oğluşuna keyfi yerinde gözüküyor paşanın
Canım keşke zabıta yada polisi arasaydınız, bide sabaha kadar sürmüş kıyamam yaKızlar gunaydn. Gece nerdyse hiç uyuyamadk dısarıda gecenin bi vakti muzik açtılar, nerdn geldgnı anlayabilsek resmen kavgaya gidecektm çok sinir oldum. Sabh 6 bucuga kadar kesilmedi ses. 6bucuktan 7bucuga kadar uyuyabildm azıcık uykuyla okula geldm çok kötüyum.
bilmiyorum canim kiz deyince ben siritmistim tam demiyorum %80kiz dedi canim hayırlısı artık ama çok mutlu oldumCanım aynı günmüş doğumcumuz. Hala tam değil mi dedi doktorun? 15 hafta içindesin canım net söylemesi gerekmezmiydi?
Massalah bebisine canim cok sevindim darisida bana olsun insallah kiz isteyen her keze insallah rabbim nasip etsin icindenden banadaaaaa canim doktor kac hafta dedi usg paylasirmisiiiinnnnnn yaaa mutlu oldum ilk bebekmiiiii saglikla kalinnnslm kizlar dr geliyorum herşey yolundaymis çok şükür 3-4 gün önde gidiyor bebisim cinsiyet tahmini yapar misiniz dedim tam değil %80 kiz dediiiiii bu arada tahmininiz tuttuIkra meyra My moonlight
geçmiş olsun canim süt iyi gelir diye biliyorum amainanılmaz midem yanıyo.sanki bir avuç köz var içinde.zaten gastrit hastasayım.boğazıma kadar çıkıyo asit.içim kavruldu ne iyi gelir acaba...
Sen mutluysan sonuçtan gerisi önemli değil canım. İnşallah bebişinle ömür boyu mutlu ol.bilmiyorum canim kiz deyince ben siritmistim tam demiyorum %80kiz dedi canim hayırlısı artık ama çok mutlu oldum
sagol canim bende çok sevindimmm inanıyorum sanada kiz diyecek dr ben çok istemistim Rabbim nasip eder ins 4 yaşında oğlum var canim bu 2. Allah nasip ederse sata göre 14+5 usg ye göre 15+0 boyuda 9.09 cm minigiminMassalah bebisine canim cok sevindim darisida bana olsun insallah kiz isteyen her keze insallah rabbim nasip etsin icindenden banadaaaaa canim doktor kac hafta dedi usg paylasirmisiiiinnnnnn yaaa mutlu oldum ilk bebekmiiiii saglikla kalinnn
Ayyyy massalah kizina yaa canim rabbim saglikla nasip etsin insallah guzel duana inancina amin diyorum sevgiyle saglikla kalin insallahsagol canim bende çok sevindimmm inanıyorum sanada kiz diyecek dr ben çok istemistim Rabbim nasip eder ins 4 yaşında oğlum var canim bu 2. Allah nasip ederse sata göre 14+5 usg ye göre 15+0 boyuda 9.09 cm minigimin
Canım nasılsın? Haftasonu düğün varmış allah mesut etsin:) göbecikler atılmış bebişler nasıl?Ayyyy massalah kizina yaa canim rabbim saglikla nasip etsin insallah guzel duana inancina amin diyorum sevgiyle saglikla kalin insallah
Evet canim kardesim evlendi dunde mevlitu vardi rabbim mesut etsin insallah... pek takilamadim buraya ama sesden gurultuden migrenimi tetikledi kotuyum canim sen nasilsin canim saglikla sevgiyle kalin insallahCanım nasılsın? Haftasonu düğün varmış allah mesut etsin:) göbecikler atılmış bebişler nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?