bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
sagol canim bende çok sevindimmm inanıyorum sanada kiz diyecek dr ben çok istemistim Rabbim nasip eder ins 4 yaşında oğlum var canim bu 2. Allah nasip ederse sata göre 14+5 usg ye göre 15+0 boyuda 9.09 cm minigimin
Gözünuz aydın canım, saglikla dogsun insallah ☺ bi de henuz ogrenemeyen bizler ögrensek ☺

Kızlar bende daha öğrenmedim cinsiyeti ama topikteki en küçük bebişlerden benimki :) 20 mayısta ikili teste gidicem inşallah o zaman öğrenerim bende 12+4 olcaz inşallah o zaman
canım bende seninleyim.Biz de daha 10.haftadayız geç olsun gönlümüze gore sağlıklı sıhhatli olsun inşallah...

Hadi darisi basimiza. Insallah erkektir senin bebisin. Kontrol ne zman ??

Merhaba arkadaşlar inş hepinizde miniklerimiz ile beraber iyisinizdir ben bugün çok mutluyum su son berbat dort gunumun ardından bugün hayırlı haberler aldım ikili tarama testim vardı sonuçlar tam çıkmadı ama ense kalınlığının çok iyi olduğu yanılmıyorsam 1.2 dedi Doktorum kilosu kesesi suyu herşeyi çok güzel ve kız olabilme ihtimalini söyledi tarama yerine giren doktorumda kıza benziyor netlik vermeyim ama kız ve oldukça hareketli bir hanim dedi com mutlu oldum inş hepiniz güzel haberler verirsiniz Rabbim hepimize tamamına erdirsin inş

BENDE HER HAFTA GİDİYORDUM 10 GÜN OLDU ÖZLEDİM VALLA HERŞEY YOLUNDA 4 HAFTA DA BİR GEL DEDİ DOKTOR AMA BEN DAYANAMIYCAM YARIN GİDİCEM GALİBA
Bn de miyom var içerde kanama da var.ilk bebek hem. insan merak ediyor:)tüp bebek tutmamsti benim.smdi de kendiliğinden olunca böyle üstüne düşüyorum.sağlıkla alirz inşallah kucağımüza.

Bn de miyom var içerde kanama da var.ilk bebek hem. insan merak ediyor:)tüp bebek tutmamsti benim.smdi de kendiliğinden olunca böyle üstüne düşüyorum.sağlıkla alirz inşallah kucağımüza.
aynen canım ya bide şimdiki gebelikler bir acayip hiç duymadığımız şeyler oluyor insan korkuyor

Bende ufaktan bişeyler hissediyorum sanki karnımın farklı yerleri sertleşiyor bir anda,korkuyorum ben de sertleşme daha sonraki aylar için normal ama şimdi erken diye düşünmüştüm,hatta bunun için yarın doktora gidecektim sevindirdiniz beni çok teşekkürler. Siz de cinsiyet öğrenmediniz galiba...

ben devlet hastanesine gittim canim % 80 kiz dedi bende söylemezler diye düşünmüştüm

Benim 12. Haftada %70 kiz dedi doktorum ama kiyafet alma sakin kordon bacak arasinda dedi. Ben basladim ama kiz kiyafetleri bakmaya. Benim de ayin sonunda malesef.
Canı. Merak ettim usg varsa atarmısın? Benim doktor tahmin bile söylemedi sinir oldum her gece rüyama giriyor. herkes cinsiyet soruyor. Artık kesinleşsede rahat olabilsem.

Gerçekten çok duşuncesizler ilk defa böyle bişey oldu, bi daha olursa zaten kesinlikle ararm canım. Bu arada ogluşun oluyomuş canım gözunuz aydin olsun, saglikla alın kucagnıza
inşallah bi daha olmaz canım.. evet çok şükür sonunda öğrendik cinsiyeti sağol canım hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşalla minnoşlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…