bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Beni de 3 haftada çağırıyor ama 1 ay oldu arası canım en son 14 nisanda gitmiştim bir de bugün gittim. 17 haftada kesin belli olur canım. Birde çikolata ye muayeneden önce acayip zipir oluyorlar o zaman :) doktor ölçüm yapmak için bile durduramadı doğru düzgün bi foto alamadık ama pipiyi net gördük

Larus senin bebişin boyu uzun maşallah bizimkini 10 cm ölçtü ama hiç yerinde durmuyor ki sürekli eller ayaklar sallanıyor hareket ediyor ölçümü zor yapti o yüzden daha kısa cikmista olabilir ama bir de benim bulan tim kusmam hiç olmadı 1 kilo almışım doktor normal dedi ama bana fazla geldi. Sen kilo almismisin?

boyda kiloda yanılma payı muhakkak vardır bence de canım daha minicikler çünkü :) senin paşanında kilosu iyi maşallah bide boy kilodan önce genel gelişimleri önemli, bizim 4 gün önde görünüyor, sizin de 1 hafta önde dimi maşallah benim bulantım çoktu, hamilelikten önce ekmek makarna tarzı karbonhidratları bırakmıştım, bulantı zamanı 3 hafta fln sadece makarna ekmek çorbayla beslendim heralde o yüzden hızlı kilo aldım, yaklaşık 2 kilo almışım ama doktor normal dedi.. o 2 kilo sadece ekmek keserek bile verilir doğumdan sonra, hiç sıkıntı etmemek lazım.. ha bundan sonra daha dengeli beslenirim toplamda 12 13 kiloyu geçmem inşallah ay çok yazdım ama bide FL yazıyor kağıtta, 1.29 cm.. onunla ilgili iyi kötü bişey demedi.. size dedi mi bişey?

Evet canim kardesim evlendi dunde mevlitu vardi rabbim mesut etsin insallah... pek takilamadim buraya ama sesden gurultuden migrenimi tetikledi kotuyum canim sen nasilsin canim saglikla sevgiyle kalin insallah
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Benimde biraz faranjit var kafa ağrısı bendede çok fena parol atmak istemiyorum ama mecbur kalıyorum. Hafta sonu evdeydim dün temizlik yapıyorduk eşimle akşama kayınvalidemgil görümcemde vardı. İyi geçti şükür. Ağrılarda olmasa daha iyi olacağım inşallah. Sende bebişlerinle sağlıkla kal inşallah.

Darısı başıma inşallah canım bende görürüm bu randevuda inşallah. Günler geçmiyor bi türlü çok özledim bebişimi.benimle içimde ama görmediğim için galiba burnumda tütüyor:) birde benim göbüş çıktı artık baya. Ve bu hafta hareketleri çok net hissediyorum. Bazen sağa kayıyor bazen sola. Ne taraftaysa o taraf sertleşiyor ve şişiyor:) tekmeler başlasa süper olcek:)

kızlar doktordan geldim şimdi şükür bebişim iyi kesin erkek artık :)

Eklentiler

• 13184722_1709121782689883_2037344958_o.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 71
    7,8 KB · Görüntüleme: 72
    7,8 KB · Görüntüleme: 79
Canım fl bacak boyu ölçümü.

Kızlar bende daha öğrenmedim cinsiyeti ama topikteki en küçük bebişlerden benimki :) 20 mayısta ikili teste gidicem inşallah o zaman öğrenerim bende 12+4 olcaz inşallah o zaman
Canım bende bekleyenlerdenim benimde inşallah 18 inde ikili test acaba cinsiyet söyler mi doktor bizde 12+5 olucaz

Bende de 1.31 yazıyor ama nedir o bilmiyorum. Doktor hiçbir sikntı yok gelişimi gayet iyi dedi bir şey olsa söylerlerdi herhalde canim

Ayy ne güzel canım Ben hiç hissetmiyorum bebişimi. Sen ikinci hamileliğin avantajını yaşıyorsun :)

Ayy ne güzel canım Ben hiç hissetmiyorum bebişimi. Sen ikinci hamileliğin avantajını yaşıyorsun :)
Evet canım kızımda 5 ay dolana kadar hissedemedim. Bunda erkenden hissediyorum zaten kimse inanmasada 8 haftadan beri karnım seyriyordu. Ama şimdi baya hareket ediyor kayıyor.

Canım fl yani 1.31 yazdığın bacak buyu
Bpd kafa ölçümü crl baş popo ölçümü

Gerçekten çok duşuncesizler ilk defa böyle bişey oldu, bi daha olursa zaten kesinlikle ararm canım. Bu arada ogluşun oluyomuş canım gözunuz aydin olsun, saglikla alın kucagnıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…