- 17 Ocak 2013
- 2.754
- 3.348
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #14.261
Beni de 3 haftada çağırıyor ama 1 ay oldu arası canım en son 14 nisanda gitmiştim bir de bugün gittim. 17 haftada kesin belli olur canım. Birde çikolata ye muayeneden önce acayip zipir oluyorlar o zaman :) doktor ölçüm yapmak için bile durduramadı doğru düzgün bi foto alamadık ama pipiyi net gördükTmm canım. Bende dayanamadım bu cmts için doktoru aradım. Seminere gitcekmiş. 20 Mayıs yada 21 Mayıs gitcem artık 17 hafta içinde olcak kocaman olmuş olcak ben napcam bilmiyorum bebişi görünce cinsiyeti bile unuturum galiba :) sen 3 haftada gidiyosun galiba ben 1 ay dayanamıyorum ama beklemekten başka çare yok:)
boyda kiloda yanılma payı muhakkak vardır bence de canım daha minicikler çünkü :) senin paşanında kilosu iyi maşallahLarus senin bebişin boyu uzun maşallah bizimkini 10 cm ölçtü ama hiç yerinde durmuyor ki sürekli eller ayaklar sallanıyor hareket ediyor ölçümü zor yapti o yüzden daha kısa cikmista olabilir ama bir de benim bulan tim kusmam hiç olmadı 1 kilo almışım doktor normal dedi ama bana fazla geldi. Sen kilo almismisin?
Bnm 2 haftayı hc geçmiyor cnm bi ozele bi devlete gdyrm.ozele eşim de görsün diye gdyrm bana da iyi oluyo bebisimi sık goruyormDOKTORA HER HAFTA GİTSEK HİSSEDENE KADAR NE OLUR Kİ YAAA
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Benimde biraz faranjit var kafa ağrısı bendede çok fena parol atmak istemiyorum ama mecbur kalıyorum. Hafta sonu evdeydim dün temizlik yapıyorduk eşimle akşama kayınvalidemgil görümcemde vardı. İyi geçti şükür. Ağrılarda olmasa daha iyi olacağım inşallah. Sende bebişlerinle sağlıkla kal inşallah.Evet canim kardesim evlendi dunde mevlitu vardi rabbim mesut etsin insallah... pek takilamadim buraya ama sesden gurultuden migrenimi tetikledi kotuyum canim sen nasilsin canim saglikla sevgiyle kalin insallah
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim bebeğini ve seni korusunKizlar acildeyim suan kolumda serum bagli iyiyim bebege biseycik olmaz korkma diyo drlar
Darısı başıma inşallah canım bende görürüm bu randevuda inşallah. Günler geçmiyor bi türlü çok özledim bebişimi.benimle içimde ama görmediğim için galiba burnumda tütüyor:) birde benim göbüş çıktı artık baya. Ve bu hafta hareketleri çok net hissediyorum. Bazen sağa kayıyor bazen sola. Ne taraftaysa o taraf sertleşiyor ve şişiyor:) tekmeler başlasa süper olcek:)Beni de 3 haftada çağırıyor ama 1 ay oldu arası canım en son 14 nisanda gitmiştim bir de bugün gittim. 17 haftada kesin belli olur canım. Birde çikolata ye muayeneden önce acayip zipir oluyorlar o zaman :) doktor ölçüm yapmak için bile durduramadı doğru düzgün bi foto alamadık ama pipiyi net gördük
Canım fl bacak boyu ölçümü.boyda kiloda yanılma payı muhakkak vardır bence de canım daha minicikler çünkü :) senin paşanında kilosu iyi maşallahbide boy kilodan önce genel gelişimleri önemli, bizim 4 gün önde görünüyor, sizin de 1 hafta önde dimi maşallah benim bulantım çoktu, hamilelikten önce ekmek makarna tarzı karbonhidratları bırakmıştım, bulantı zamanı 3 hafta fln sadece makarna ekmek çorbayla beslendim heralde o yüzden hızlı kilo aldım, yaklaşık 2 kilo almışım ama doktor normal dedi.. o 2 kilo sadece ekmek keserek bile verilir doğumdan sonra, hiç sıkıntı etmemek lazım.. ha bundan sonra daha dengeli beslenirim toplamda 12 13 kiloyu geçmem inşallah ay çok yazdım ama bide FL yazıyor kağıtta, 1.29 cm.. onunla ilgili iyi kötü bişey demedi.. size dedi mi bişey?
Türkan Hanım'ın kendi özel muayenehanesi var Avcılar'da.Uzm.Dr.
Türkan Mutafoğlu arkadaslar bu doktor için harika yorumlar okudum
ama kendisi hangi hastanede çalışıyor bir türlü bulamadım
Maşallah paşaya boyluboyunca uzanmış uzun görünüyor doktor boyuna kaç dedi. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımkızlar doktordan geldim şimdi şükür bebişim iyi kesin erkek artık :)
Maşallah paşaya boyluboyunca uzanmış uzun görünüyor doktor boyuna kaç dedi. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
BENDE HER HAFTA GİDİYORDUM 10 GÜN OLDU ÖZLEDİM VALLA HERŞEY YOLUNDA 4 HAFTA DA BİR GEL DEDİ DOKTOR AMA BEN DAYANAMIYCAM YARIN GİDİCEM GALİBABnm 2 haftayı hc geçmiyor cnm bi ozele bi devlete gdyrm.ozele eşim de görsün diye gdyrm bana da iyi oluyo bebisimi sık goruyorm
Canım bende bekleyenlerdenim benimde inşallah 18 inde ikili test acaba cinsiyet söyler mi doktor bizde 12+5 olucazKızlar bende daha öğrenmedim cinsiyeti ama topikteki en küçük bebişlerden benimki :) 20 mayısta ikili teste gidicem inşallah o zaman öğrenerim bende 12+4 olcaz inşallah o zaman
sağol tatlımCanım fl bacak boyu ölçümü.
Bende de 1.31 yazıyor ama nedir o bilmiyorum. Doktor hiçbir sikntı yok gelişimi gayet iyi dedi bir şey olsa söylerlerdi herhalde canimboyda kiloda yanılma payı muhakkak vardır bence de canım daha minicikler çünkü :) senin paşanında kilosu iyi maşallahbide boy kilodan önce genel gelişimleri önemli, bizim 4 gün önde görünüyor, sizin de 1 hafta önde dimi maşallah benim bulantım çoktu, hamilelikten önce ekmek makarna tarzı karbonhidratları bırakmıştım, bulantı zamanı 3 hafta fln sadece makarna ekmek çorbayla beslendim heralde o yüzden hızlı kilo aldım, yaklaşık 2 kilo almışım ama doktor normal dedi.. o 2 kilo sadece ekmek keserek bile verilir doğumdan sonra, hiç sıkıntı etmemek lazım.. ha bundan sonra daha dengeli beslenirim toplamda 12 13 kiloyu geçmem inşallah ay çok yazdım ama bide FL yazıyor kağıtta, 1.29 cm.. onunla ilgili iyi kötü bişey demedi.. size dedi mi bişey?
Ayy ne güzel canım Ben hiç hissetmiyorum bebişimi. Sen ikinci hamileliğin avantajını yaşıyorsun :)Darısı başıma inşallah canım bende görürüm bu randevuda inşallah. Günler geçmiyor bi türlü çok özledim bebişimi.benimle içimde ama görmediğim için galiba burnumda tütüyor:) birde benim göbüş çıktı artık baya. Ve bu hafta hareketleri çok net hissediyorum. Bazen sağa kayıyor bazen sola. Ne taraftaysa o taraf sertleşiyor ve şişiyor:) tekmeler başlasa süper olcek:)
Evet canım kızımda 5 ay dolana kadar hissedemedim. Bunda erkenden hissediyorum zaten kimse inanmasada 8 haftadan beri karnım seyriyordu. Ama şimdi baya hareket ediyor kayıyor.Ayy ne güzel canım Ben hiç hissetmiyorum bebişimi. Sen ikinci hamileliğin avantajını yaşıyorsun :)
Gerçekten çok duşuncesizler ilk defa böyle bişey oldu, bi daha olursa zaten kesinlikle ararm canım. Bu arada ogluşun oluyomuş canım gözunuz aydin olsun, saglikla alın kucagnızaCanım keşke zabıta yada polisi arasaydınız, bide sabaha kadar sürmüş kıyamam yahiç düşünmüyo insanşar maalesef yaşlı hasta hamile yada çalışan insanlar benim sesimden rahatsız olur mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?