bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ne zaman çıkmaya başlıyo acaba ben kilo almadım şükür ama karnım git gide büyüyo bebişte aşağıda anlamadım valla :)
Büyüdükçe çıkacak, ben de kilo almadım hatta verdim, göbeğim de yok hala :)

Kızlar toxoplasma vb testler yaptırdınız mı ben rubelladan başka test yaptırmadım

Enfeksiyon açısından dersen ben toxo da baktırdım zaten rubellayı pozitifti daha önce.
Bir de hepatitler ve hiv de bakıldı.

Masallah kizina diyelim canim rabbim saglik versin insallah canim usg paylasirsan seviniriz tatlim ne guzel erkenden ogrenmisin ilk bebekmi canim saglikla kalin

Siz ogrendinizmi canim 15 hafta icinde gorunuyor takviminiz saglikla kalin insallah

Canı. Merak ettim usg varsa atarmısın? Benim doktor tahmin bile söylemedi sinir oldum her gece rüyama giriyor. herkes cinsiyet soruyor. Artık kesinleşsede rahat olabilsem.
Sanirim internette sorun var foto yuklemesi yapmiyor. Bi kac saate tekrar deneyecegim canim yuklemek icin. Hem sizde yorum yaparsiniz kiz mi erkek mi

Canım onu hiç duymadım ama sen 14.haftanın içindesin takviminde bugün 3.ayı doldurdunuz diyo. 12 hafta bitince dolar 3.ay
Hayir canim 13 hafta olursa 3 ay doluyor 17 hafta olursa 4 ay doluyor 21 hafta doldumu 5 ay doluyor tatlim

Eveet simdi anladim. Insallah gonlune gore olur ikizlerin kiz olur da elbise alirsin onlara annesi.
Amin insallah rabbim dualarimizi duysun insallah canim senin gonlundeki neydi canim insallah gonlundekini saglikla nasip etsin rabbim insallah.. cumlemize

Amin insallah rabbim dualarimizi duysun insallah canim senin gonlundeki neydi canim insallah gonlundekini saglikla nasip etsin rabbim insallah.. cumlemize
Ben erkekti gonlumde ki cocuklugumdan beri hep erkek annesi olucam derdim. Foto yukledim az evvel yorumlarmisin canim. Amin ecmain.

Ben erkekti gonlumde ki cocuklugumdan beri hep erkek annesi olucam derdim. Foto yukledim az evvel yorumlarmisin canim. Amin ecmain.
Valla canim nup goremedim.ama kafa buyuk geldi erkek tipi gibi benzettim yine de kesin tahmin degil canim belkide kizdir bebisin nup goremedigim icin yaniltici cvp olabilir tipten anlamak ne kadar dogru bilemem tatlim bebegin nerde kasiktami baktinmi canim rabbim saglik versin insallah

Benim kadikta hic sert biyer yok bebegi de hissetmiyorum ki hic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…