bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benim totom yemeye bilir 3. Zaten suan 33 yaşındayım 3. Olmaz sanırım hatta hamilelikten önce ikinci bile ııh diyordum ama şimdi istiyorum bi kardeş bebitomaa
Bence her evladin bir kardesi olmali diye dusunuyorum.madem 33 yas 35 de dusun derim tatlim

Bencede ideal 3 bebis ama sakin ikiz olayini unutma benim gibi
Ahh ah ben hayırlısı derim ama eşim çok çocuk istediği için ikiz üçüz çok istiyor:) bende sen bakcaksan olur diyorum. Tek tek 3 bebiş yeter bence. Allah hayırlısını versin. Sanada allah kolaylık versin sağlıkla kavuş kızlarına inşallah

Bende çok anlamıyorum canım ya eğlencesine tahmin yürütüyorum yada kesin gördüğüm belli nub varsa gösteriyorum. allahın dediği olur.
Iste bende onu diyorum nupu sen goruyorsun sen cizince bende onayladim tatlim nup teorisi ne kadar dogru tartisilir tabi tatlim

Cahilligime verin
2 li test için kan verdim sizlerde yaptinizmi insallah güzel sonuclar alırız

Ona masallah ya hem cozumu var annesi yatagi 4 kisilik ali verin. Benim yegenim de basladi simdiden. Hala senin kac bebegin var diyor bende gicikligina 1 diyorum ya beeen diyor agliyor hemen siyorum sen benim bebegimsin o da senin bebegin diyorum cok mutlu oluyor. Enistesine pas vermeyen yegenim yanindan ayrilmaz oldu enisteci oldu. Kurban oldugum o benim.

Kizlar mrb bizimde kontrolü muz vardı 12 haftaligiz bakalim tahmininiz varmi banada
Takviminde 13 + da gorunuyor yani 14 haftanin icindesin canim 12 haftami usg gore bende kafa ve tipini erkege benzettim tabi rabbim bilir saglikla gonlundekini nasip etsin insallah

Ah canım yaa güzel güzel kıskanırlarmış yerim onu bakalım doğunca napcaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…