bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yarın sınavım olduğu için bugün yazılanların hepsini okuyamadım öğleden beri.. yarın okur yetişirim inş buarada kızlar e bebek 7 ay ve üzeri hamilelere bi paket hazırlamış, içindekilerin fotosunu ekliyorum şimdi.. ve sadece 5tl.. biz alamıyoruz malesef ama tanıdığınız fln varsa söyleyin alsınlar :) muhtemelen hepsi numune boy ama 5tl ye iyi bence :)

Biz hala.listeye eklenmedik demekki istenmiyoruz. Ben gruptan sessiz sedasız çıkayım en iyisi
Canim ben tabloya eklemeyi bilmiyorum Sihirlidegnek ekliyor hem o dedigimiz 22 erkek +22 kiz konusu sende oyunu kullana bilirsin ask olsun canim cok uzuldum inan olurmu hic oyle bir sey her kez gelip gitsin tablo neki tatlim

Son düzenleme:
İyi akşamlar hanımlar :) kaç gündür giremedim misafirler falan derken bugün de eşim izinliydi haftaya cinsiyetimiz netleşecek büyük ihtimal ama bügün dayanamayıp aldık bir iki parça :)) sağlıkla kucağımıza alıp giydirmek nasip olur inşallah..

Simay çok güzel vazgeçme bence zeynep Simay elif Simay feyza Simay ecrin Simay Simay duru gül Simay yani şuan tam bilemedim ama Simay çok güzel bence aklıma geldikçe yazarım Simay tek başına bile süper
Evett simay tekbasina çok güzel bana kalsa tek koycam 2 isim koymamin sebebi simayi büyükler soleyemez ve sürekli laf eder kaynanamlar buneymis diyee

Ayy ne guzel kiz resimlerini paylasirmisin canim minnakin cicilerini :)

Evett simay tekbasina çok güzel bana kalsa tek koycam 2 isim koymamin sebebi simayi büyükler soleyemez ve sürekli laf eder kaynanamlar buneymis diyee
Simay sibel simay elif simay zumra simay busra simay kubra simay ayşin simay ada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…