bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hadi gözün aydın darısı benim gibi çatlamak üzere olanlara inşallah 16. Haftaya 20 gün var daha kontrole de tabi inşallah 1 hafta sonra gösterir senin fındık cinsiyetini. Gösterene kadar çıkma odadan
Bende öyle düşünüyorum canım. Yüz üstü oturur pozisyonda olsa bile doktora baskı yapcam ogün yada ertesi gün tekrar giderim. Ama inşallah benim zorlamaz bizi. Senin 20 günde su gibi akar inşallah.

Hayirlisiyla insallah. Hem goreceksin yavrunu hem insallah cinsiyet ogreneceksin.
İnşallah canım vakit yaklaşıyor heyecan artıyor ben yeni erkek isimleri buldum ama mehmet yavuz yakın geldi bana. Mehmet kesin konulacak. Yanına yavuz yağız selçuk selim agâh hangisi daha güzel sizce giraydan vazgeçtik içimize sinmedi. Yavuz yakın geldi bana ama uyuyormu mehmet yavuz fikirler kızlar? Kız ismi aramıyorum diye tepki göstermeyin bunu kenara koyunca onada yoğunlaşcaz. Bu 1 hafta nasıl gecicek yoksa. Böyle vakit geçiyo işte:)

Selam guzel anneler bende dun muayene oldum sonundaa ve ikili icin cuma gunune sira verdiler bebisim normalde 12+4 olmasi gerekrken 13+1 cikti ultrasyonda hangisini baz almam lazim bilemedim buda minik bebisim cinsiyetle ilgili tahmini olan

Eklentiler

• 20160511_172941.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 51
Selam guzel anneler bende dun muayene oldum sonundaa ve ikili icin cuma gunune sira verdiler bebisim normalde 12+4 olmasi gerekrken 13+1 cikti ultrasyonda hangisini baz almam lazim bilemedim buda minik bebisim cinsiyetle ilgili tahmini olan
@mevhibemeyra My moonlight den ogrendigime gore erkek gibi geldi dogrumu kizlar.

Maşallah kuzuna inşallah sağlıkla kavuş. Foto çok siyah olunca yorumlayamadım canım gönlüne göre olur inşallah

Amin canım senin günün nezaman Seninkide yaklaştı galiba? Sende öğren artık cinsiyet kendiminki kadar merak ediyorum.
2 hafta kaldi canim 16 haftada gidecegim sun 14+4 digeri 14+1 olduk tatlim bende seni cok merak ediyorum

Yağız güzel ben Yekta ve poyrazida begeniyorum

Mehmet baran mehmet selim mehmet yagiz mehmet yigit mehmet arda mehmet eymen mehmet yalcin mehmet serkay simdilik bunlari fikir edindim sana canim aklima geldikce yazarim tatlim :)

Günaydın kızlar ne güzel alışverişler yapılmış,cinsiyetler öğrenilmiş , isimler düşünülmüş,Rabbim bizim gibi daha küçük olup öğrenemeyenlere de nasip eder inşallah
Amin inşallah bende merakla bekliyorum 16. haftayı o zaman kesin belli olur sanırım

Yağız güzel ben Yekta ve poyrazida begeniyorum
Yekta düşündüm bende oda var aslında ama eşim sevmez galiba:) ama dur bakalım akşam bide onu söyleyim. Poyraz güzel ama kesin one rüzgar ismi dicek. Emir dedim o ne bi anlamı yok emir vermek olmaz dedi:) anlamı derin olması gerek beyimiz için

Gerçekten çok iyi 7 aylık olma şartı iyi değilmiş ama nereden bilecekler kaç aylık olduğunu saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…