bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Iyi aksamlar guzellikler benim bu midem hastalandiktan sonra hic bisey kabul etmiyo zayif duscem ne mutfaga giresim var ne yemek yiyesim yemek deyince bile igreniyorum kizimla esimde perisan oluyo yemek yapamayinca cok uzuluyorumm
Ayy cok zor yaa bende iKi haftadr rahatım biraz biraz giriyorum mutfaga canm anen yakinlarindaysa yemegini yapsin biz oyle idare ettik sukur evde kucuk cocuk olunca da daha bir zor oluyor Allah yardimcin olsun

Mehmet baran mehmet selim mehmet yagiz mehmet yigit mehmet arda mehmet eymen mehmet yalcin mehmet serkay simdilik bunlari fikir edindim sana canim aklima geldikce yazarim tatlim :)
Mehmet yavuz uyumlu değilmi sence. Yağız çook güzel aslında ama yakın arkadaşı oğluna koydu diye koymaz galiba daha kıza geçemedik bide kız olursa işimiz var kızına hiç bişey yakıştıramaz artık

Bu isim konusunu ne yapcaz ben de bilmiyorum
Esim ilkini sen koydun, bunu brn koycam diyo ve benim istemedigim isimler
Kizi olursa Mihman Nur koycakmis, anneannesinin ismi. Erkek olursa da Ali İhsan koycakmis, dedesi ve babasinin ismi
Ayyy kizlar napcam ben yaaaaaa

Günaydın kızlar, haftaya ikili test için doktora gidicem.Normal ultrasonla bakılıyor diye biliyorum.Yaptıranlar yapabilirler mi?

Ay allah yardım etsin canım. İşin zor. Bari Mihrimah koy kızın olursa benziyo dersin. Hem daha güzel. Oğlunda ali enes:) ikisi birden koymak şart değil de

Açıkçası ben de eşimde biraz rahatız
Heryere indik çıktık. Evet yollar çok iyi değil ama sanmıyorum zarar versin. Hiç bir problem yaşamadık. Evet hafif ağrım falan oldu ama e yoruluyoruz canım km lerce yol gittik
Bir daha olsa öyle bi tur yine gideriz. Ama 10 gün çok geldi bize. 1 hafta iyidir Karadeniz için

Oy oy ne güzel bebiş lere kıyafetler alınmış Rabbim sağlıcakla giymeyi nasip etsin :)

Benim büyük oğlum ahmet arda küçük oğlum mehmet tuna :) arda ve tuna nehirleri üçüncü oğlan olsaydı Meriç olacak ti ama prensesim geliyor zeynep yada elif düşünüyorum çok hoşuma gidiyor bu iki isim :)

Ne zaman gittiniz canım. Bende Karadeniz turu çok isterim merak ediyorum oraları. Ama şuan cesaret edemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…