bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ikiside mantıklı demi ama işte yaaa kaynanamlar dilimiz dönmüyor derler diye cekiniyomm yoksa ikiside güzel uyuyoo
Hep o ne der bu ne der demeyelim bence bu bizim hayatımız 9 ay biz bekliyoz heyecanla biz uğraşıyoruz bütün hazırlıklarla onlarda birinden birini söylerler bence lina zor değil mesela. Ben ilk kızıma zeynep zülal koydum zeynep eşim zülal ben koyduk. Kv ve kp aaa zülal neymiş biz diyemeyiz dediler bende siz zeynep deyin dedim. Çocuk büyüdü babaanne dede zeynep dedikçe benim adım zeynep Zülal diye tepki verdi artık herkes zeynep zülal diyo maşallah bizden güzel telaffuz ediyorlar

Ya kızlar benim gobiste hiç degisiklik yok çıkmadı diğerlerinde böyle değildi hamileyim diyorum inanmıyorlar valla hiç gobis yok diyorlar :) ne zaman çıkacak bu gobissssssss :)
Iki haftaya cikar bence banada hani gobus yok birde ikiz diyorlar bende uzun boyluyum icim genis galiba diyorum hem daha 14 +5 olduk dedim 18 de cikar diyorum gerci oglanlar 16 da biraz gobus cikmisti diye hatirliyorum :)

bende rüyamda hep erkek çocuğu gördüm hatta dün gece yine gördüm

Iki haftaya cikar bence banada hani gobus yok birde ikiz diyorlar bende uzun boyluyum icim genis galiba diyorum hem daha 14 +5 olduk dedim 18 de cikar diyorum gerci oglanlar 16 da biraz gobus cikmisti diye hatirliyorum :)
Benimki belli :) 16 ya çıkar Seninkide 1 hafta çok farkediyor canım

Ay allah yardım etsin canım. İşin zor. Bari Mihrimah koy kızın olursa benziyo dersin. Hem daha güzel. Oğlunda ali enes:) ikisi birden koymak şart değil de
Mihrimah ben de seviyorum canim, esime de diyorum Mihman degil Mihrimah olsun diye...
Ali Ihsan ismini hele birlikte hic sevmem, dedim ki esime madem sen babanin ismini istiyosun, ben de istiyorum o zaman, Ali Ihsan degil ikimizin de babasinin.ismi olsun yani Mustafa Ihsan, oyle bi sey olursa da ben Mustafa derim zaten :)

En mantiklisi bu bence iki gonul bir olur en azindan :)

Benim eşim de erkek olursa babamin adini koyalm dyo, ben de aynı senin gbi tepki verdm. Ikimizn babasının adinı da koyalm dedim. Öyle koyarsak Mehmet Yusuf olck.☺

En mantiklisi bu bence iki gonul bir olur en azindan :)
Dimi canim bence de...
Aslında benim gonlumden cok farkli isimler geciyor da bakalim :)
Ilk kizimda da esim baska isimler istiyodu, dogumdan onceki gece kayinvalidem kizmisti esime, karisma kiza ne istiyosa onu koysun 9 ay o tasiyo karninda demisti ve benim istedigim oldu o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…